Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam za małe zaśmiecenie , ale mam do ogarnięcia "domową hodowlę" ,min. jest tam parka sznaucerkow miniaturek , babka po wyczerpujących telefonicznych rozmowach zgodziła się na sterylkę suk. Potrzebuję pomocy w ogarnianiu tematu

[URL]https://www.facebook.com/events/552792794769841/[/URL]

Posted

Kompletnie się nie wyspałyśmy :shake: Viki źle znosi narkozę, do teraz chodzi pijana i zachowuje się jakby nie widziała... przeraża mnie to bardzo; ale nie było ataków więc jest lepiej niż gorzej... nie spałam prawie wcale bo ona ciągle wstawała i krążyła obijając się o ściany, co ją utuliłam i ułożyłam to pospała 15-30 minut i od nowa...

Posted

No dziś ciut lepiej, ale jeszcze nie jest tak jak było... jak na złość naszej pani neurolog nie ma bo musiała jechać na pogrzeb i dopiero w poniedziałek będzie dostępna... no ale żyjemy, dziś noc była lepsza i wstawałam tylko 3 razy żeby ją utulić do spania... sama nie potrafi się położyć - krąży i krąży, a jak ją położę to niemal natychmiast zasypia...

Posted

[quote name='malawaszka']No dziś ciut lepiej, ale jeszcze nie jest tak jak było... jak na złość naszej pani neurolog nie ma bo musiała jechać na pogrzeb i dopiero w poniedziałek będzie dostępna... no ale żyjemy, dziś noc była lepsza i wstawałam tylko 3 razy żeby ją utulić do spania... sama nie potrafi się położyć - krąży i krąży, a jak ją położę to niemal natychmiast zasypia...[/QUOTE]

Jak z dzieckiem :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Jak z dzieckiem :lol:[/QUOTE]

no z nią dokładnie tak jest - taka rozbrajająca dzidzia :loveu: obawiam się, że stworzę kolejnego potwora :D Viki już wróciła do siebie całkowicie uff - już mamy z powrotem małą ciekawską istotkę :multi: wczoraj spała ze mna na kanapie rozwalona na pleckach i wtulona we mnie tak słodko że się prawie popłakałam... matko ja się o nią tak strasznie martwiłam!!!! nadal się martwię, ale przynajmniej ulżyło mi w tym, że pozbierała się już po tej narkozie... to były koszmarne dni! Dziś odespałyśmy i obie spałyśmy do 11 :mdleje: