Anusia&Saba Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Depisiu, ile jeszcze będziesz czekał? :-( Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Doti200 napisał(a):Dziewczyny a może trzeba pomyśleć o hoteliku to zawsze jest większa szansa na adopcję. Sama mogę zadeklarować parę złotych stałych wpłat na hotelik, niestety nie za dużo, bo studencka kieszeń zbyt pojemna nie jest... Doti serdecznie dziekujemy :Rose: za deklaracje dla Depucha ale z Kundelka nie wydaje sie psów do domów tymczasowych ... tak ze pozostaje mu czekac na swoich ludzi tu w schronisku Quote
Doti200 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Doti200 napisał(a):Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol: A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-( Quote
Doti200 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Paulina_mickey napisał(a):A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-( Tego nie wiedziałam:oops: Ale to dobrze, że chociaż czekając na własny dom mają dobre warunki. Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować. Quote
agata51 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nie ma jak w Kundelku! Prawda, Beciu? Depisiu, złotko ty moje, w końcu przecież ktoś musi... Quote
ewatr Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Doti200'] Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.[/quote] Oczywiwscie ze mozesz wykorzystac Depciowe zdjecia :lol: Quote
Doti200 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzięki:p Jestem teraz Gdańsku, ale jak tylko wrócę do domku to biorę się ostro do roboty;) Quote
AMIGA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie mogę zrozumieć jak taka śliczna mordencja przez tyle czasu czeka na swojego człowieka i swój domek. Ten jeden, jedyny, wymarzony :shake: Quote
Doti200 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziewczyny zrobiłam ogłoszenia, jutro je rozwieszę. Kiedyś w podobnej sytuacji po pół godzinie od powieszenia ogłoszeń udało mi się znaleźć dom dla innej psinki, oby i tym razem tak było!;) Wykorzystałam zdjęcia i trochę tekstu, no i jutro Depi "zawiśnie" na KULu:evil_lol: Quote
Doti200 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ogłoszenia wywieszone.:diabloti: No jak nikt się nie zgłosi to...:mad::mad::mad: Quote
anciaahk Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Depi, może wpadniesz jakiemuś sympatycznemu studentowi lub studentce w oko? :) Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wpadnij w studenckie oko, złotości ty nasze! Ty przecież taki w kolorze piwa jesteś. Z białą pianką nawet. :eviltong: Quote
koosiek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jak tak zaglądam na wątek Depiego, to zaczynam tracić nadzieję. Bo jeżeli nawet takie psy tak długo szukają domu... Quote
anciaahk Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Świat się wali, daję słowo. Depi, to gdzie ten Twój student? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 n9o kurczę, nie do wiary :shake: Piesek jest po prostu przepiękny i nikogo po niego nie ma :-o Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Studenci- zanim zaczniecie myśleć o nauce, pomyślcie o Depim!! :cool3: Quote
Doti200 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No studenci, bo w was zwątpię!:mad: Część ogłoszeń znikła, najpewniej zostały zaplakatowane. Kilka jeszcze zostało, w przyszłym tygodniu dodrukuję następnych, niestety tym razem będą tylko czarno- białe, bo mój stan finansów mi nie pozwala na kolorowe:shake: Szkoda, bo nie będzie widać pięknego koloru sierści Depiego. Jak się wzbogacę, to postaram się o kolejną serię w kolorze. Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Depi, promyk słońca na burą jesień! Pies antydepresyjny do pokochania od zaraz! Quote
San_(jagodowa:) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Depiś, Ty jeszcze w schronie:-( Quote
Recommended Posts