Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti200 napisał(a):
Dziewczyny a może trzeba pomyśleć o hoteliku to zawsze jest większa szansa na adopcję. Sama mogę zadeklarować parę złotych stałych wpłat na hotelik, niestety nie za dużo, bo studencka kieszeń zbyt pojemna nie jest...

Doti serdecznie dziekujemy :Rose: za deklaracje dla Depucha
ale z Kundelka nie wydaje sie psów do domów tymczasowych ...
tak ze pozostaje mu czekac na swoich ludzi tu w schronisku

Posted

Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol:

Posted

Doti200 napisał(a):
Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol:

A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-(

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-(

Tego nie wiedziałam:oops: Ale to dobrze, że chociaż czekając na własny dom mają dobre warunki. Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.

Posted

[quote name='Doti200'] Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.[/quote]

Oczywiwscie ze mozesz wykorzystac Depciowe zdjecia :lol:

Posted

Dziewczyny zrobiłam ogłoszenia, jutro je rozwieszę. Kiedyś w podobnej sytuacji po pół godzinie od powieszenia ogłoszeń udało mi się znaleźć dom dla innej psinki, oby i tym razem tak było!;)
Wykorzystałam zdjęcia i trochę tekstu, no i jutro Depi "zawiśnie" na KULu:evil_lol:

Posted

No studenci, bo w was zwątpię!:mad: Część ogłoszeń znikła, najpewniej zostały zaplakatowane. Kilka jeszcze zostało, w przyszłym tygodniu dodrukuję następnych, niestety tym razem będą tylko czarno- białe, bo mój stan finansów mi nie pozwala na kolorowe:shake: Szkoda, bo nie będzie widać pięknego koloru sierści Depiego. Jak się wzbogacę, to postaram się o kolejną serię w kolorze.