Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Depi, wojowniku światła, nie trać nadziei, ktoś kiedyś przybędzie i zabierze Cie do twojego domu.
Smutnie, że musisz czekać tak długo. :-(

Posted

madcat1981 napisał(a):
Wiem, wiem... u Depiego nic nowego... ale gdyby tak choc kilka słów jak się miewa...:sad:

Depi ma sie dobrze .To juz taki dojrzały pan sie z niego zrobił wszystko robi tak dystyngowanie i pomału ... to juz dwa lata jak u nas jest i chyba juz sie pogodził z takim zyciem .Tylko my sie jakos z tym pogodzic nie umiemy :-(

Zrobimy Depuchnie nowe zdjecia ale u nas ostanio przez dwie soboty z rzedu leje i nie ma jak go wziasc na zewnatrz ..

Posted

j3nny napisał(a):
mam nadzieje, ze schronisko nie jest zagrozone podtopieniem? daleko jest od rzeki?

:-o:-o rzeka jest nie daleko ale chyba schronisku nic nie grozi :P:eviltong::multi: zresztą za dnia np dzisiaj i wczoraj było ładnie tylko w nocy jakies burze i deszcze :roll:

Posted

Witaj Depisiu:loveu: Zaglądam tutaj do Ciebie często, ale do tej pory jakoś jeszcze nie pisałam. Bardzo mnie dziwi, że taki śliczny piesek nie może znaleźć domku. :shake: Przecież jesteś przepiękny! Prawie jak mój Homerek;) Wskakuj domku szukać!

Posted

[quote name='Doti200']Zaglądają, zaglądają i to codziennie;) Szkoda tylko, że nic z tego nie wynika:-(

Co ci zrobili z podpisem? :crazyeye: Za Kamyka? Długo cię nie będzie?

Depisiu, mizianko od ciotki - niepoprawnej optymistki.

Posted

wczoraj na wystawie widziałam tollery i Depciu jest równie piękny :loveu::loveu: żeby nie powiedzieć że one są równie piękne jak Depciu :eviltong: tylko gdzie ten doom ?:shake:

Posted

Doti200 Depi byłby super kolegą dla Homerka:loveu::loveu: pomyśl kochana ........ biegają razem po łąkach, bawią się, szaleją - a Ty ze swoim ukochanym na kocyku na łące wśród śpiewu ptaków, wśród dwóch najszczęśliwszych pod słońcem psiaków.............ahhhhhhhhhh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

SPÓJRZ DOTI :

cZY TO NIE TE SAME UŚMIECHY???