ewatr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no co mam powiedzieć .....................? chyba tylko to , że znowu sie zauroczyłam i to na zabój :mad: mówcie , że jestem niestała w uczuciach ale to nieprawda bo jestem bardzo stała tylko to serce mam jakoś tak coraz bardziej pojemne :eviltong: ;) prosze może na początek przedstawie moją nową miłośc DEPI 7 letni facet w kolorze złota !!!! który prosi otrzyj te moje łzy !!!! bannerki do pobrania: OGŁOSZENIA : ewatr allegro: Złoty Depi alegratka rzeszowiak Szerlok etablica Gumtree Kraków a-search.pl Siekowa profil starszych psów na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Granula : Petworld.pl mojpupil.pl Aleokazja.pl. KupSprzedaj.pl Adopcja psa. pl 4lapy.pl gieldaogloszen.pl eoferty.com.pl ogloszenia.24polska.pl afisze.pl drobny.com.pl isu.pl Adin.pl Dwukropek.pl owi.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.moje.pl majka91 Czy kto? otrze ?zy z?otemu Depiemu? ;( - Og?oszenia adopcyjne zwierz?t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz?t Isia & Chester Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa j3nny Depi - Zwierzaki - cafeanimal.pl http://www.dogomania.pl/forum/13456113-post814.html Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 trafił do schroniska niedawno kilkanascie dni temu i na początku reagował bardziej żywiołowo na cała ta sytuacje jak teraz ...dzisiaj był juz taki smutny i płaczący ............. chwile musiałam mu poświecic zeby sie znowu otworzył na człowieka i zaczął niesmiało merdać tym cudnym , złotym , puchatym ogonem ! pies jest bardzo zestresowany a potrzebuje tak mało - tylko odrobine pożywienia w misce i czasami dobra dłoń na rudym karku która pogłaszcze ....... wiem , że ma 7 lat ale tym bardziej potrzebuje szybko domu bo jak nikt sie nim nie zaiteresuje teraz to z każdym dniem jego szanse na normalne psie zycie będą malały a w końcu udomowiliśmy te zwierzęta nie po to zeby potem zamykać je w schrioniskach !!! 4 kwietnia 2008 teraz Depulek wyglada tak : Ale nadal przebywa w schronisku ........... Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Tak wyglada Depi obecnie pażdziernik 2008 Quote
anita1990sw Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O mój Boże!:placz: Takie maleństwo, jeszcze te jego zapłakane oczka:placz: nie mogę pomóc, chociaż bardzo chcę, przepraszam!:placz: Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Depi czeka w : Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-788 [SIZE=2]mail do wolontariusza [email protected] dalsze zdjecia jesiennego Depiego: Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 anita_16 napisał(a):O mój Boże!:placz: Takie maleństwo, jeszcze te jego zapłakane oczka:placz: nie mogę pomóc, chociaż bardzo chcę, przepraszam!:placz: a za co tu przepraszać ? dziekuje Anita_16 :loveu: , że go odwiedziłaś na watku :multi: my wszyscy jesteśmy czasami bezradni ale pamięć też sie bardzo liczy !!! Quote
KarolinaS. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Piękny:loveu: A moze mozemy jakos pomóc ? :-( Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='KarolinaS.']Piękny:loveu: A moze mozemy jakos pomóc ? :-( on jest śliczny i bardzo grzeczny ........ i bardzo potrzebuje domu bo starsze psiaki maja bardzo małe szanse :-( i potem 5- 8 lat mieszkaja w schronisku bo to taki wiek dla psa ze juz każdy mówi ze stary:-( a on jeszcze druga połowe swego życia gdzieś musi przeżyć :mad: jeżeli chodzi o pomoc ogłaszać go trzeba w necie i gazetach gdzie sie da !!!! Quote
iwa77 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To zdjecie z tymi płynącymi łzami jest tak wymowne , ze nie potrzeba zadnego komentarza. Tylko taki starszny ogromny żal serce sciska ... Piekny jest ten twoj " facet w kolorze złota " Oby sie tylko mu udało znalezc dom .. Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='iwa77']Piekny jest ten twoj " facet w kolorze złota " bardzo piekny :loveu: a w rzeczywistości jeszcze piekniejszy ........... dziekujemy za odwiedziny Iwa77 :p Quote
Asia_M Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 On jest przepiękny!!! Żal serce ściska!!! Założyć Mu Allegro???? Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Asia_M napisał(a):On jest przepiękny!!! Żal serce ściska!!! Założyć Mu Allegro???? Asia _ M:loveu: a chcesz dużego buzi na dobranoc od Ciotki :calus: ? jasne , ze załóż nawet sie nie pytaj przeciez to jego szansa na dom !!! Quote
Asia_M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pytałam tylko dlatego, że nie wiedziałam czy już nie ma założonej aukcji ;) . Proszę Ciociu: http://allegro.pl/item172300477_przepiekny_pies_on_placze_otrzyj_jego_lzy_.html Niestety nie jestem mistrzynią w pisaniu ładnych tekstów :( Jak coś jest nie tak proszę dajcie znać, a poprawię. Oby Depi szybko znalazł domek!!! Quote
Ulka18 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewa, dac go na allegro? Czy juz jest? I wiecej zdjec by sie przydalo, calego psiaka, zeby bylo widac. Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, dac go na allegro? Czy juz jest? I wiecej zdjec by sie przydalo, calego psiaka, zeby bylo widac. wiem Aga :loveu: zdjecia dorobie jak tylko sie da !! mam tylko jedno jak jest cały / zaraz poszukam moze jeszcze gdzies znajde/ bo on sie pcha blisko czlowieka i trudno mu zdjecie z oddali zrobic :oops: Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Asia_M']Pytałam tylko dlatego, że nie wiedziałam czy już nie ma założonej aukcji ;) . Proszę Ciociu: http://allegro.pl/item172300477_przepiekny_pies_on_placze_otrzyj_jego_lzy_.html Niestety nie jestem mistrzynią w pisaniu ładnych tekstów :( Jak coś jest nie tak proszę dajcie znać, a poprawię. Oby Depi szybko znalazł domek!!! Asiu dziekuje Ci bardzo :buzi: jak tylko będe cos wiecej mogła o nim powiedziec to bede pisac na watku i mozna bedzie dopisać do aukcji a zdjecia postaram sie mu tez nowe dorabiac na bieżąco :lol: Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 takie zdjecia jeszcze znalazłam nie sa rewelacyjne wiem ale na dzisiaj musza wystarczyc :oops: ale widać tu na nich , ze piesek jest sredniej wielkosci , dobrze zbudowany i przepieknym , grubym futrze !!! Quote
ewatr Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 on wogóle wszystko ma rude a właściwie złote :lol: ma rudy nos , rude oczy i cudne złote futro / zdjecia nie oddaja jego prawdziwego koloru / ktore po odrobinie pielęgnacji bedzie zachwycać jeszcze bardziej ! Quote
iwa77 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Depi - zabójczo piekny chłopaku w kolorze złota ! Jestes tak cudny , ze niejedno serce złamiesz ... Obys kochany znalazł szybciutko domek i uszczesliwił soba jakiegos człowieka ! Quote
Ulka18 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Moze sie powtorze, ale on jest jak nasz Rudy Rudy z 77, ktoremu Asia zalozyla watek...obydwa przystojne chlopaki :loveu: Quote
Recommended Posts