Anusia&Saba Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Depisiu, ile jeszcze będziesz czekał? :-( Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Doti200']Dziewczyny a może trzeba pomyśleć o hoteliku to zawsze jest większa szansa na adopcję. Sama mogę zadeklarować parę złotych stałych wpłat na hotelik, niestety nie za dużo, bo studencka kieszeń zbyt pojemna nie jest...[/quote] Doti serdecznie dziekujemy :Rose: za deklaracje dla Depucha ale z Kundelka nie wydaje sie psów do domów tymczasowych ... tak ze pozostaje mu czekac na swoich ludzi tu w schronisku Quote
Doti200 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Doti200']Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol:[/quote] A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-( Quote
Doti200 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Paulina_mickey']A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-([/quote] Tego nie wiedziałam:oops: Ale to dobrze, że chociaż czekając na własny dom mają dobre warunki. Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować. Quote
agata51 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nie ma jak w Kundelku! Prawda, Beciu? Depisiu, złotko ty moje, w końcu przecież ktoś musi... Quote
ewatr Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Doti200'] Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.[/quote] Oczywiwscie ze mozesz wykorzystac Depciowe zdjecia :lol: Quote
Doti200 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzięki:p Jestem teraz Gdańsku, ale jak tylko wrócę do domku to biorę się ostro do roboty;) Quote
AMIGA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie mogę zrozumieć jak taka śliczna mordencja przez tyle czasu czeka na swojego człowieka i swój domek. Ten jeden, jedyny, wymarzony :shake: Quote
Doti200 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziewczyny zrobiłam ogłoszenia, jutro je rozwieszę. Kiedyś w podobnej sytuacji po pół godzinie od powieszenia ogłoszeń udało mi się znaleźć dom dla innej psinki, oby i tym razem tak było!;) Wykorzystałam zdjęcia i trochę tekstu, no i jutro Depi "zawiśnie" na KULu:evil_lol: Quote
Doti200 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ogłoszenia wywieszone.:diabloti: No jak nikt się nie zgłosi to...:mad::mad::mad: Quote
anciaahk Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Depi, może wpadniesz jakiemuś sympatycznemu studentowi lub studentce w oko? :) Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wpadnij w studenckie oko, złotości ty nasze! Ty przecież taki w kolorze piwa jesteś. Z białą pianką nawet. :eviltong: Quote
koosiek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jak tak zaglądam na wątek Depiego, to zaczynam tracić nadzieję. Bo jeżeli nawet[B] takie[/B] psy tak długo szukają domu... Quote
anciaahk Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Świat się wali, daję słowo. Depi, to gdzie ten Twój student? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 n9o kurczę, nie do wiary :shake: Piesek jest po prostu przepiękny i nikogo po niego nie ma :-o Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Studenci- zanim zaczniecie myśleć o nauce, pomyślcie o Depim!! :cool3: Quote
Doti200 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No studenci, bo w was zwątpię!:mad: Część ogłoszeń znikła, najpewniej zostały zaplakatowane. Kilka jeszcze zostało, w przyszłym tygodniu dodrukuję następnych, niestety tym razem będą tylko czarno- białe, bo mój stan finansów mi nie pozwala na kolorowe:shake: Szkoda, bo nie będzie widać pięknego koloru sierści Depiego. Jak się wzbogacę, to postaram się o kolejną serię w kolorze. Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Depi, promyk słońca na burą jesień! Pies antydepresyjny do pokochania od zaraz! Quote
San_(jagodowa:) Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Depiś, Ty jeszcze w schronie:-( Quote
Recommended Posts