Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti200']Dziewczyny a może trzeba pomyśleć o hoteliku to zawsze jest większa szansa na adopcję. Sama mogę zadeklarować parę złotych stałych wpłat na hotelik, niestety nie za dużo, bo studencka kieszeń zbyt pojemna nie jest...[/quote]
Doti serdecznie dziekujemy :Rose: za deklaracje dla Depucha
ale z Kundelka nie wydaje sie psów do domów tymczasowych ...
tak ze pozostaje mu czekac na swoich ludzi tu w schronisku

Posted

Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Doti200']Szkoda:-( A już myślałam, że mogłabym jakiś bazarek dla niego zorganizować. No, ale nic pomyślę o jakichś innych ogłoszeniach, np. u siebie na uczelni, najlepiej ze zdjęciem, bo przecież jego wygląd musi kogoś przyciągnąć:evil_lol:[/quote]
A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-(

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A ja Ci powiem, że te psiaki mają jak w hotelu.:loveu: Są kochane, miziane itd przez dziewczyny, dostają wszystko czego im trzeba, tylko z tym domkiem jakoś Depiemu się nie udaje :-([/quote]

Tego nie wiedziałam:oops: Ale to dobrze, że chociaż czekając na własny dom mają dobre warunki. Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.

Posted

[quote name='Doti200'] Dziewczyny a co myślicie o tych ogłoszeniach ze zdjęciami??? Jeśli jesteście za to czy mogę wykorzystać zdjęcia Depiego? Mam jeszcze w tym tygodniu trochę czasu to mogłabym nad tym popracować.[/quote]

Oczywiwscie ze mozesz wykorzystac Depciowe zdjecia :lol:

Posted

Dziewczyny zrobiłam ogłoszenia, jutro je rozwieszę. Kiedyś w podobnej sytuacji po pół godzinie od powieszenia ogłoszeń udało mi się znaleźć dom dla innej psinki, oby i tym razem tak było!;)
Wykorzystałam zdjęcia i trochę tekstu, no i jutro Depi "zawiśnie" na KULu:evil_lol:

Posted

No studenci, bo w was zwątpię!:mad: Część ogłoszeń znikła, najpewniej zostały zaplakatowane. Kilka jeszcze zostało, w przyszłym tygodniu dodrukuję następnych, niestety tym razem będą tylko czarno- białe, bo mój stan finansów mi nie pozwala na kolorowe:shake: Szkoda, bo nie będzie widać pięknego koloru sierści Depiego. Jak się wzbogacę, to postaram się o kolejną serię w kolorze.