Aryste Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 NO to zaczynamy zbiorke na transport. ile mniej wiecej potrzeba? Quote
Kryzia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wg googlemaps trasa wynosi 230 km tj ok. 143 zl x 2 = 286 zł za transport Ale ja nie wiem jaki to będzie transport, może kombinowany - to już musi się wypowiedzieć toyota Quote
kolejna kobietka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Kryzia napisał(a):Reaktywowałam moje konto. Jeśli nie ma sprzeciwu, mogę zostać skarbnikiem Primy. Będę zbierać jednorazowe deklaracje i od razu wysyłać numer konta do wpłaty. Jeśli chcecie zbierać pieniądze na facebooku, to już na inne konto. Moje udostępniam wyłącznie tu na dogo, dla osób z dogo. ok rozumiem, to wstrzymuje sie z fb w takim razie... tak sobie mysle, ze nie moge przeciez zrobic rowniez apelu o zbiorke na ich konto na fb bez porozumienia z nimi, dlatego, ze ludzie chca potem rozliczen itd (nie dziwie sie), a widze, ze fundacja jest na fb, wiec sami moga taki apel wystosowac przeciez... z drugiej strony ludzie na fb tez niechetnie wspieraja takie akcje, gdzie utajnione sa co niektore fakty (prywatnych osob wydarzenia, fundacje podaja wszystkie szczegoly), tutaj np miejsce pobytu suczki, wiec jak maja wplacac na transport, gdzie nie podaje im sie dokladnie skad-dokad? nie ma co sie dziwic... tak, wiem czemu toyota tego nie udostepnia, ale pomoc bedzie z tego powodu raczej ograniczona tylko do dogo... na fb zaczynaja pojawiac sie komentarze typu mordownia itd... Edited August 31, 2012 by kolejna kobietka Quote
Kryzia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kolejna kobietka, ja też myślę o tej drugiej suczce, chciałam porobić jej trochę ogłoszeń, ale to już jak Prima będzie bezpieczna Dziewczyny, czas leci. Proponuję zacząć zbiórkę. Nie widzę innej kandydatury, więc zostałam księgową :) Proszę o jednorazowe deklaracje, będę wysyłać nr konta i podawać na bieżąco wpłaty. Deklaracje: Kryzia 50zł Quote
kolejna kobietka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 tak, ta druga sunia rowniez mi teraz lezy na sercu, juz patrzylam na jej zdjecia, jak toyota zrobi nowe (o ile sie uda, co moze byc trudne przez tego dominujacego psa egh), to bede mogla zrobic dla niej osobne wydarzenie na fb, o ile toyota wyrazi zgode, bo co do ogloszen to tez czesto tego nie chce (tak, tlumaczyla mi czemu), ale tylko dzieki ogloszeniom jest wieksza szansa na dom, na dogo przeciez juz wiekszosc osob jest zapsiona... przykro mi ogromnie, ale ja nie bede mogla wesprzec suni, jestem biedna jak mysz koscielna :sad:, zreszta toyota wie o tym... Quote
Kryzia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 dzięki kobietka, to pomyślimy potem nad ogłoszeniami Quote
Aryste Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 dam 20 zl na transport. prosze o nr konta na priv to zrobie przelew.dzisiaj jade na wakacje i nie bedzie mnei na dogo do 9 tego, wiec przelala bym dzisiaj. Quote
Kryzia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Deklaracje: Kryzia 50zł Aryste 20zł Suma: 70zł Quote
Aryste Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Wwlasnie poszedl przelew. Dziewczyny, dorzuccie cos, chociaz po 5 zl...Pomozmy suni. Quote
Aimez_moi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zagladam do suni a tu taki ruch..... koniec miesiaca....ale chyba 10zl jeszcze mam....podajcie numer konta a ja lece na swoje..... Quote
toyota Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Kryzia']kolejna kobietka, ja też myślę o tej drugiej suczce, chciałam porobić jej trochę ogłoszeń, ale to już jak Prima będzie bezpieczna Dziewczyny, czas leci. Proponuję zacząć zbiórkę. Nie widzę innej kandydatury, więc zostałam księgową :) Proszę o jednorazowe deklaracje, będę wysyłać nr konta i podawać na bieżąco wpłaty. Deklaracje: Kryzia 50zł Kryziu, ogromnie Ci dziękuję ! Quote
Aimez_moi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Kryzia napisał(a):dzięki, wysłane Pieniazki takze..... Quote
kolejna kobietka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 mysle o Primie, martwie sie strasznie, oby pomoc przyszla na czas... ps. chociaz bede podnosic watek, niestety w chwili obecnej tylko tyle moge :sad: Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Uda sie....:) badzmy dobrej mysli....:) Quote
malagos Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A coś już ustalone, tzn. kiedy mała opusci schronisko i uda sie po lepsze zycie?...... Quote
__Lara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 malagos napisał(a):A coś już ustalone, tzn. kiedy mała opusci schronisko i uda sie po lepsze zycie?...... Podpinam się pod pytanie? Quote
toyota Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jak tylko będzie transport, Prima może jechać. Quote
Kryzia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Toyota, na miau znalazłam wątek transportowy i tam ktoś oferuje transport na trasie Warszawa-Brodnica-Warszawa 2 x w miesiącu -weekendy - jest podany tel. i mail (nie wiem czy to aktualne). Co o tym myślisz ? Tylko ze schronu do Brodnicy to jeszcze kawałek drogi. Quote
toyota Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 (edited) [quote name='Kryzia']Toyota, na miau znalazłam wątek transportowy i tam ktoś oferuje transport na trasie Warszawa-Brodnica-Warszawa 2 x w miesiącu -weekendy - jest podany tel. i mail (nie wiem czy to aktualne). Co o tym myślisz ? Tylko ze schronu do Brodnicy to jeszcze kawałek drogi. Podaj mi proszę kontakt na mojego maila: [email protected]. Ciekawe czy to jest transport płatny ? Ja jak najbardziej jestem w stanie jechać z Primą część trasy (na swój koszt), ale 500 km to dla mnie za daleko. Edited September 2, 2012 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 na fb jest grupa odnosnie transportu, oglaszaja sie ludzie, ktorzy poszukuja transportu jak i osoby, ktore go oferuja: https://www.facebook.com/groups/transportpsowikotow/ Quote
Recommended Posts