Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wg googlemaps trasa wynosi 230 km tj ok. 143 zl x 2 = 286 zł za transport
Ale ja nie wiem jaki to będzie transport, może kombinowany - to już musi się wypowiedzieć toyota

Posted (edited)

Kryzia napisał(a):
Reaktywowałam moje konto. Jeśli nie ma sprzeciwu, mogę zostać skarbnikiem Primy. Będę zbierać jednorazowe deklaracje i od razu wysyłać numer konta do wpłaty. Jeśli chcecie zbierać pieniądze na facebooku, to już na inne konto. Moje udostępniam wyłącznie tu na dogo, dla osób z dogo.

ok rozumiem, to wstrzymuje sie z fb w takim razie... tak sobie mysle, ze nie moge przeciez zrobic rowniez apelu o zbiorke na ich konto na fb bez porozumienia z nimi, dlatego, ze ludzie chca potem rozliczen itd (nie dziwie sie), a widze, ze fundacja jest na fb, wiec sami moga taki apel wystosowac przeciez... z drugiej strony ludzie na fb tez niechetnie wspieraja takie akcje, gdzie utajnione sa co niektore fakty (prywatnych osob wydarzenia, fundacje podaja wszystkie szczegoly), tutaj np miejsce pobytu suczki, wiec jak maja wplacac na transport, gdzie nie podaje im sie dokladnie skad-dokad? nie ma co sie dziwic... tak, wiem czemu toyota tego nie udostepnia, ale pomoc bedzie z tego powodu raczej ograniczona tylko do dogo... na fb zaczynaja pojawiac sie komentarze typu mordownia itd...

Edited by kolejna kobietka
Posted

kolejna kobietka, ja też myślę o tej drugiej suczce, chciałam porobić jej trochę ogłoszeń, ale to już jak Prima będzie bezpieczna

Dziewczyny, czas leci. Proponuję zacząć zbiórkę. Nie widzę innej kandydatury, więc zostałam księgową :)
Proszę o jednorazowe deklaracje, będę wysyłać nr konta i podawać na bieżąco wpłaty.

Deklaracje:
Kryzia 50zł

Posted

tak, ta druga sunia rowniez mi teraz lezy na sercu, juz patrzylam na jej zdjecia, jak toyota zrobi nowe (o ile sie uda, co moze byc trudne przez tego dominujacego psa egh), to bede mogla zrobic dla niej osobne wydarzenie na fb, o ile toyota wyrazi zgode, bo co do ogloszen to tez czesto tego nie chce (tak, tlumaczyla mi czemu), ale tylko dzieki ogloszeniom jest wieksza szansa na dom, na dogo przeciez juz wiekszosc osob jest zapsiona... przykro mi ogromnie, ale ja nie bede mogla wesprzec suni, jestem biedna jak mysz koscielna :sad:, zreszta toyota wie o tym...

Posted

dam 20 zl na transport. prosze o nr konta na priv to zrobie przelew.dzisiaj jade na wakacje i nie bedzie mnei na dogo do 9 tego, wiec przelala bym dzisiaj.

Posted

[quote name='Kryzia']kolejna kobietka, ja też myślę o tej drugiej suczce, chciałam porobić jej trochę ogłoszeń, ale to już jak Prima będzie bezpieczna

Dziewczyny, czas leci. Proponuję zacząć zbiórkę. Nie widzę innej kandydatury, więc zostałam księgową :)
Proszę o jednorazowe deklaracje, będę wysyłać nr konta i podawać na bieżąco wpłaty.

Deklaracje:
Kryzia 50zł

Kryziu, ogromnie Ci dziękuję !

Posted

Toyota, na miau znalazłam wątek transportowy i tam ktoś oferuje transport na trasie Warszawa-Brodnica-Warszawa 2 x w miesiącu -weekendy - jest podany tel. i mail (nie wiem czy to aktualne). Co o tym myślisz ? Tylko ze schronu do Brodnicy to jeszcze kawałek drogi.

Posted (edited)

[quote name='Kryzia']Toyota, na miau znalazłam wątek transportowy i tam ktoś oferuje transport na trasie Warszawa-Brodnica-Warszawa 2 x w miesiącu -weekendy - jest podany tel. i mail (nie wiem czy to aktualne). Co o tym myślisz ? Tylko ze schronu do Brodnicy to jeszcze kawałek drogi.

Podaj mi proszę kontakt na mojego maila: [email protected]. Ciekawe czy to jest transport płatny ?

Ja jak najbardziej jestem w stanie jechać z Primą część trasy (na swój koszt), ale 500 km to dla mnie za daleko.

Edited by toyota