Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosze numer konta.
I wiecej nic nie napisze, bo mi sie noz w kieszeni otworzyl.
Pilnie numer konta prosze, przelewam brakujace 230 zl i niech Prima wynosi sie z tego...czegos (sorry, nie nazwe tego schroniskiem)

Posted

Przelewu jeszcze na koncie nie ma, potwierdzenia nie trzeba, będę zaglądać na konto, jak pieniądze się pojawią zaraz dam znać.

Do teraz jestem w szoku, cieszę się jak dziecko. Prima może już jechać, Obieżyświat75, brak mi słów. Jeszcze raz ogromnie dziękujemy, bo dreptałyśmy w miejscu.

Posted

zagladam do Primy, z niecierpliwoscia czekam na informacje odnosnie dnia zabrania suni z tego okropnego miejsca :multi: i powolutku zaczynam myslec o drugiej sunce, ktora spedzila te wszystkie lata razem z Primka, a teraz zostanie bez niej i do tego z tym psem... :-(

Posted

Ja też myślę o Primie i tej drugiej suni ale i wogóle o wszystkich psach z tego "schroniska", bo to właściwie jest jakieś więzienie gdzie psy dostają wyrok dożywocia bez opieki lekarskiej za to tylko, że przyszły na ten świat nikomu niepotrzebne z winy podłych, nieodpowiedzialnych ludzi, którzy żyją sobie gdzieś beztrosko i komfortowo i mają wszystko w d..pie i pewnie rozmnażają psy dalej

Posted

Obieżyświat jesteś osobą o wielkim sercu i portfelu ale mam nadzieję że naprawdę Cię na to stać... . W każdym bądź razie dzięki Tobie już na dzień dzisiejszy sunia ma na "bilet" w podróż po ratunek i lepsze życie :) trzymam kciuki za pozytywny rozwój akcji

Posted

Okazało się, że ten hotel, do którego jedzie Prima, jest zalogowany na dogo, także będziemy mieli wiadomości i zdjęcia z pierwszej ręki. Jest to hotel u megii1: http://www.dogomania.pl/forum/members/92966-megii1

Kiedyś był to hotel kojcowy w Serocku. Teraz hotel jest w nowym miejscu i jest to budynek ogrzewany zimą. To ważne dla starszego schorowanego psa.

Transport niestety dopiero w niedzielę, ale można powiedzieć, że dopięte wszystko na ostatni guzik.

Schronisko powiadomione, że Prima wychodzi. Są w szoku, ale zastanawiają się czy Mokka to przetrzyma. Siedzą razem od 7 lat. Dowiedziałam się, że zostały przyjęte dzień po dniu.
No, ale niestety trzeba zaryzykować. Koszty hotelownia poniesie fundacja i trudno oczekiwać, żeby były dwukrotnie wyższe. Prima wygrała los na loterii dzięki Kryzi i Domowi Tymianka :loveu:.

Postaram się jeszcze zrobić jakieś zdjęcia Primie. Mam nieoczekiwane problemy mieszkaniowe i dlatego takie marne zangażowanie z mojej strony.