Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrozumiałam, że "lokalowo" fundacja się wyrobi i suczki byłyby zakwaterowane razem tylko jakiś limit finansowy fundacji zostanie przekroczony i dlatego póki co trzeba małą zasponsorować. Ja dam 30 zł stałej

Posted

Jest szansa, że jakiś podopieczny pójdzie do domu w najbliższym czasie, nie mam dokładnego terminu. Na razie p. Renata prosi o pomoc, to wtedy i Mokka mogłaby jechać od razu do hotelu.

Dziękuję Wam dziewczyny !

Posted

"Bardzo rzadko się tu loguję i zapomniałam hasła, więc poprosiłam koleżankę o ten wpisik. Zdecydowałam się zabrać Mokkę, więc proszę obie suczki ładnie zapakować, owinąć kokardkami i przysłać. Widziałam kilka Waszych deklaracji dla Mokki, bardzo serdecznie dziękuję. Po wakacjach jest bardzo trudno z finansami,
więc każda pomoc jest bezcenna.
Jeśki ktos nie zna Domu Tymianka, a ma ochotę więcej się dowiedzieć, to zapraszam tu: www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com
Hotelik Magdy jest świetny, sunie będą tam szczęślwe.
Pozdrawiam. Renata"

Posted (edited)

Pani Renato, przyznam się, że mam łzy w oczach. Jeszcze miesiąc temu sytuacja tych suczek, a szczególnie Primy wyglądała beznadziejnie. Nikt nawet chyba nie pomyślał, że to może mieć taki fantastyczny, bajkowy wprost finał. I Mokka i Prima jadą po nowe życie. Ogromne podziękowania !!!

Koszty utrzymania wynoszą 15zl/doba, tj.450zł/m-c. Kobietka myślę, że na fb, tylko trzeba wcześniej to uzgodnić z Panią Renatą, będzie można zbierać wpłaty już na konto fundacji.

Edited by Kryzia
Posted

Toyota, kiedy i na jakie konto mam przelać pieniądze na transport? Przez weekend przelewy nie wychodzą, więc jeśli na koncie mają pojawić się w piątek, to przelew wolałabym przygotować dzisiaj wieczorem.

Posted

Nie mogę się doczekać niedzieli, ale się będzie działo :Cool!: sunieczki pewnie nawet nic nie przeczuwają. 3 dychy przeleję na konto Fundacji Dom Tymianka podane na stronie jak tylko wejdę na stronę banku.

Posted

ja jeszcze raz w imieniu Renaty :)

Renata ma ogromną prośbę, aby nie tytułować jej na forum "Pani Renata", w świecie fundacyjnym wszyscy mówią po prostu Ori :)

A ja tylko dodam (bo Ori jest za skromna, żeby mówić o sobie), że Ori ma ogromne, wspaniałe serce dla zwierzaków, które pod jej skrzydłami zdrowieją, pięknięją w oczach, rozkwitają, dostają szansę na nowe życie, Ori robi też piękne zdjęcia podopiecznym, co widać na blogu

Fundacji baaaaaaardzo przydałaby się pomoc w ogłaszaniu zwierzaków, których w tej chwili jest ponad 30, mamy gotowe plakaciki do rozsyłania i drukowania, może ktoś miałby też trochę czasu na robienie ogłoszeń (obstawiamy kilka głównych portali, ale to ciągle za mało), Ori na pewno byłaby bardzo wdzięczna za taką formę pomocy

Posted (edited)

tak, to widać, że Ori ma wspaniałe serce dla zwierzaków :) ♥
ja się zobowiązuję udostępniać plakaciki na fb, tylko robię to w taki sposób, że kopiuję do siebie na pulpit i z niego dodaję na fb, dzięki temu plakat jest większy aniżeli przez skopiowanie adresu obrazka, właśnie Luba widnieje u mnie na tablicy :) i śliczny puchowy Uszatek :) i Bursztynek.
zdjęcia są prześliczne

Edited by kolejna kobietka
Posted

kolejna kobietka napisał(a):
dobrze czytają :loveu::loveu::loveu:

No to cud rzeczywiście!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a ja się pochwalę, że wspaniała cioteczka o nicku Kryzia, która się zaangażowała w pomoc suniom to moja sąsiadka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ciotko Laro, proszę mnie nie zawstydzać :)

Przypomniało mi się, że na dogo ktoś robi allegro cegiełkowe, ale nie potrafię sobie przypomnieć kto. Wydaje mi się że, w przypadku takich zbiórek, trzeba podać konto fundacyjne do wpłat, więc można by zbierać fundusze na pobyt Mokki w hotelu. Nie mylę się?