Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prima ma zupełnie inne spojrzenie. Od razu widać radość i nadzieję. Mokka jest strasznie spragniona kontaktu z człowiekiem.
Cieszę się jak dziecko widząc je na trawie.:multi: Tylko ten guz... :-(

Posted

Kar0la napisał(a):
Prima ma zupełnie inne spojrzenie. Od razu widać radość i nadzieję. Mokka jest strasznie spragniona kontaktu z człowiekiem.
Cieszę się jak dziecko widząc je na trawie.:multi: Tylko ten guz... :-(

Tak Prima się po prostu zaczęła uśmiechać od razu a obawiałam się, że tak szybko to nie nastąpi. U Mokki też jest uśmiech ale taki jakby pomieszany jeszcze ze strachem.
Cieszę się szczęściem uratowanych sunieczek, normalnie sił mi od tego przybywa :)). Toyota jesteś wspaniała , psiaki z tego schronu mają szczęście że tam jesteś

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
dla toyoty to pochwal nie starczy, zeby miec swoje zycie, tyle swoich obowiazkow, meza, dziecko, swoje psy, a robic tyle dla biednych porzuconych kochanych stworzen, moge tylko powiedziec chapeau bas!

Ale mozemy sprobowac z pochwalami.....:):)

Posted

Dziewczynki od wczoraj u nas. Grzeczne, uśmiechnięte i w ogóle idealne. Zaprzyjaźniły sie ze wszytskimi bez wyjatków i jak razie sa kompletnie bezproblemowe. Dziś z rana zrobiłysmy sobie z Primą wycieczkę do weta (dr. Rosłoński przy ul. Zegrzyńskiej w Legionowie) . Wet powiedział po wstepnym badaniu, ze wyglada mu to na przerośnietą pępowinę ale to wstępna diagnoza. Prima miała USG, próbę biopsji (ale nic nie wyszło), RTG oraz rozszerzone badanie krwi. Czekamy na wyniki, które mają być koło 14. Sunia waży 30 kg także czeka ją odchudzanie o jakieś 7-8 kilogramów. Po powrocie miała też kąpiel. Fotki wstawię wieczorem:)

Posted

Rentgen Primy nic nie wykazał - wszytko czyste, wyniki krwi dobre - ma lekką leukocytoze - 12,5 tys - norma 12 tys. Generalnie oprócz serca, któremu ciężko pracować przez masę suni wszystko ok:)

Pokój dziewczynek:

Posted

Cudowne wiesci i cudowne zdjecia...
Tak sobie mysle, ze ten guz primy, ktory okazal sie niegrozny w rezultacie uratowal suniom zycie...
bez tego i bez zainteresowania dobrych serc, obie sunie spedzily by zycie dogorywajac w ciemnym schroniskowym boksie...
a teraz leza sobie na trawce...

Posted

Kryzia napisał(a):

Toyota, podaj proszę nr konta - przelew wyjdzie w poniedziałek.

Wysłałam na maila dopiero przed chwilą.

Odnośnie wyników -wszystko już wiem, bo Ori wszystko mi zreferowała prosto z lecznicy .:)

Posted

Meggi1, dziękujemy za zdjęcia i bardzo dobre wiadomości. Okazuje się, że czasami warto jest mieć guza.
Ja też chcę mieszkać w takim hoteliku :)
Toyota, dzisiaj przygotuję przelew.

Posted

Nie no dziewczynki trafiły do kurortu po prosu. SPA widzę kosmetyki All Systems :) i jaki piękny wybieg. A suczki pewnie mają osłabione mięśnie po tylu latach bez spacerków i dopiero powoli będą nabierać sił