Aimez_moi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Oczka....oczka cudowne...cudne sunie...cudne....:) Quote
Kar0la Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Prima ma zupełnie inne spojrzenie. Od razu widać radość i nadzieję. Mokka jest strasznie spragniona kontaktu z człowiekiem. Cieszę się jak dziecko widząc je na trawie.:multi: Tylko ten guz... :-( Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jest ogromny, ale teraz sunia ma szanse na leczenie I na długie, szczęśliwe zycie Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Mokka faktycznie lgnie do czlowieka strasznie, ale kochana :iloveyou:guz Primy ogromny! :sad: to juz chyba byly ostatnie chwile na ratunek dla biedulki... Quote
Kryzia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Niesamowite jaka błyskawiczna metamorfoza. Dzięki, toyota. Quote
Basia Z. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kar0la napisał(a):Prima ma zupełnie inne spojrzenie. Od razu widać radość i nadzieję. Mokka jest strasznie spragniona kontaktu z człowiekiem. Cieszę się jak dziecko widząc je na trawie.:multi: Tylko ten guz... :-( Tak Prima się po prostu zaczęła uśmiechać od razu a obawiałam się, że tak szybko to nie nastąpi. U Mokki też jest uśmiech ale taki jakby pomieszany jeszcze ze strachem. Cieszę się szczęściem uratowanych sunieczek, normalnie sił mi od tego przybywa :)). Toyota jesteś wspaniała , psiaki z tego schronu mają szczęście że tam jesteś Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 toyoto ucaluj od nas pati, chociaz wirtualnie :loveu: ze zgodzila sie zabrac tyle pieskow za jednym razem, no i dziewczyna poswiecila rowniez swoj czas, zeby im pomoc, wspaniala osoba! :calus: Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 dla toyoty to pochwal nie starczy, zeby miec swoje zycie, tyle swoich obowiazkow, meza, dziecko, swoje psy, a robic tyle dla biednych porzuconych kochanych stworzen, moge tylko powiedziec chapeau bas! Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):dla toyoty to pochwal nie starczy, zeby miec swoje zycie, tyle swoich obowiazkow, meza, dziecko, swoje psy, a robic tyle dla biednych porzuconych kochanych stworzen, moge tylko powiedziec chapeau bas! Ale mozemy sprobowac z pochwalami.....:):) Quote
megii1 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dziewczynki od wczoraj u nas. Grzeczne, uśmiechnięte i w ogóle idealne. Zaprzyjaźniły sie ze wszytskimi bez wyjatków i jak razie sa kompletnie bezproblemowe. Dziś z rana zrobiłysmy sobie z Primą wycieczkę do weta (dr. Rosłoński przy ul. Zegrzyńskiej w Legionowie) . Wet powiedział po wstepnym badaniu, ze wyglada mu to na przerośnietą pępowinę ale to wstępna diagnoza. Prima miała USG, próbę biopsji (ale nic nie wyszło), RTG oraz rozszerzone badanie krwi. Czekamy na wyniki, które mają być koło 14. Sunia waży 30 kg także czeka ją odchudzanie o jakieś 7-8 kilogramów. Po powrocie miała też kąpiel. Fotki wstawię wieczorem:) Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aimez_moi napisał(a):Ale mozemy sprobowac z pochwalami.....:):) jak najbardziej!!! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 wiadomosci o dziewczynkach cudowne! :) ufff cale szczescie, ze wyglada na to, iz ten guz to wielkie szanse, ze nie bedzie nic groznego, zobaczymy jak wyniki... na zdjeciach wlasnie widac, ze Prima jakas taka grubiutka hihihi :lol: Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Oby to nie bylo nic powaznego...... Odchudzanie.....mhy....mnie tez by mozna odchudzic! Quote
__Lara Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ale się cieszę, brawo kochane!!!!! :)))))))))))) Te uśmiechnięte minki mówią same za siebie :D :D :D Quote
megii1 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nowe znajomości:) i stara przyjaźń:) Quote
megii1 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Rentgen Primy nic nie wykazał - wszytko czyste, wyniki krwi dobre - ma lekką leukocytoze - 12,5 tys - norma 12 tys. Generalnie oprócz serca, któremu ciężko pracować przez masę suni wszystko ok:) Pokój dziewczynek: Quote
Aryste Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Cudowne wiesci i cudowne zdjecia... Tak sobie mysle, ze ten guz primy, ktory okazal sie niegrozny w rezultacie uratowal suniom zycie... bez tego i bez zainteresowania dobrych serc, obie sunie spedzily by zycie dogorywajac w ciemnym schroniskowym boksie... a teraz leza sobie na trawce... Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 lepszych wiesci byc nie moglo! :) a patrzac na zdjecia, az sie lezka w oku kreci ze szczescia! ale maja tam dobrze :loveu: trawka, drzewa :multi: i az sie wierzyc nie chce, ze przeciez jeszcze wczoraj byly w tym bunkrze... Quote
toyota Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Kryzia napisał(a): Toyota, podaj proszę nr konta - przelew wyjdzie w poniedziałek. Wysłałam na maila dopiero przed chwilą. Odnośnie wyników -wszystko już wiem, bo Ori wszystko mi zreferowała prosto z lecznicy .:) Quote
Kryzia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Meggi1, dziękujemy za zdjęcia i bardzo dobre wiadomości. Okazuje się, że czasami warto jest mieć guza. Ja też chcę mieszkać w takim hoteliku :) Toyota, dzisiaj przygotuję przelew. Quote
Basia Z. Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nie no dziewczynki trafiły do kurortu po prosu. SPA widzę kosmetyki All Systems :) i jaki piękny wybieg. A suczki pewnie mają osłabione mięśnie po tylu latach bez spacerków i dopiero powoli będą nabierać sił Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Cudownie, że sunieczki we wspaniałym hoteliku. Wczoraj razem z nimi opuściła schronisko Uszka, która przyjeżdża do mnie za jakieś 2 godziny na tymczas:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229649-Jestem-ma%C5%82a-i-%C5%9Bliczna-czekam-ju%C5%BC-6-lat-na-wybawienie-(?p=19639752#post19639752 Quote
toyota Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Zamieniły bunkier na lasek, marmury i jacuzzi :evil_lol:. Quote
Recommended Posts