Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aryste napisał(a):
Cudowne wiesci i cudowne zdjecia...
Tak sobie mysle, ze ten guz primy, ktory okazal sie niegrozny w rezultacie uratowal suniom zycie...
bez tego i bez zainteresowania dobrych serc, obie sunie spedzily by zycie dogorywajac w ciemnym schroniskowym boksie...
a teraz leza sobie na trawce...

Dokładnie, łezka się w oku kręci, oj tak...

One mają takie kochane pychole :) :) :)

Posted

Ja już jak wczesniej pisałam kilka dni temu wpłaciłam 30 zł w ramach mojej stałej deklaracji na Mokkę na konto "Domu Tymianka" podane na stronie fundacji tylko nie wiem czy w końcu tam suczki są i tam należy wpłacac czy gdzie indziej ? Proszę mnie oświecić bo się pogubiłam

Posted

Tak, podałam już konto Fundacji "Domu Tymianka" na pierwszej stronie wątku oraz napisałam jaka jest sytuacja suczek.

Suczki są pod opieką finansową "Domu Tymianka", ale przebywają w hoteliku u megii1. Adoptowała ze schronu je Fundacja "Dom Tymianka".

Ori (Fundacja "Domu Tymianka") będzie przesyłała mi mailowo rozliczenie z wpłatami.

Posted

Czy to jest bardzo pilne czy mogę zrobić aukcję w weekend? Kilka dni nie miałam dostępu do i internetu i teraz odrabiam zaległości w pracy siedząc przy kompie po 14 godzin, ledwo żyję i zasypiam na stojąco :(

Posted

Kryzia napisał(a):
Toyota, mam nadzieję, że pieniądze za transport doszły we wtorek do Ciebie?

Tak Kryziu, bardzo Ci dziękuję !

Oczywiście Selengo. Super, że w ogóle się zgodziłaś :loveu:.