megii1 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Dziewczyny, czy ktoś z Was ma kontakt z Renatą? Bo ja nie mam od paru tygodni... Quote
kaido Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Z Ori (Renatą) bez problemu można skontaktować się na pewno telefonicznie lub mailowo. Na dogomanii Ori bywa rzadko. Quote
megii1 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 kaido napisał(a):Z Ori (Renatą) bez problemu można skontaktować się na pewno telefonicznie lub mailowo. Na dogomanii Ori bywa rzadko. Telefon od dwóch tygodni nie odpowiada. Quote
kaido Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 to ja już nic nie rozumiem :( napisałam jeszcze do Ori maila w tej sprawie, mam nadzieję, że się odezwie jak coś będę wiedzieć, to dam znać Quote
megii1 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dziewczyny, zastanawiam się czy Mocce nie zrobić badań krwi, takich rozszerzonych. Ma mega apetyt a jest tak chuda, ze żebra jej widać a poza tym(choć nie znam się na tym) nie podobają mi się jej sutki - jakieś takie nieforemne są. Co Wy na to? Napisałam już w tej sprawie do Renaty. Quote
Aimez_moi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Kurcze to bardzo niepokojace jest...... pamietam tak bylo z Ramzesem byl straszliwie chudy wrecz przezroczysty wszyscy podejrzewali problemy z trzustka. Jadl...mial apetyt i chudl. Po zrobieniu badan kalu okazalo sie, ze mam kokcydioze i glistnice. Po leczeniu....nie ten sam psiak...;) Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 czyli dobrze by bylo i krew i kal zbadac... ale najpierw, zeby udalo sie skontaktowac z Ori :roll: no i dobrze by bylo wiedziec jak tam z finansami dziewczynek, na pewno duzo brakuje :sad: Quote
obiezyswiat75 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja chętnie wesprę finansowo, ale chciałabym wiedzieć ile konkretnie potrzeba i na co. Quote
Aimez_moi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):Ja chętnie wesprę finansowo, ale chciałabym wiedzieć ile konkretnie potrzeba i na co. Kochana....:) z nieba spadasz....:):) Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 wczesniej cos toyota wspominala, ze dostanie rozliczenie wplywow i wydatkow, dobrze pamietam, czy cos mi sie hopsnelo? :eviltong: Quote
Aryste Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 co u suniek? jakies wiadomosci z hoteliku? Quote
Selenga Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek po 3 zł Zadeklarowano kupienie 22 cegiełek Na moje konto zapłacono za 16 cegiełek Na moje konto wpłynęło 48 zł koszt wystawienia aukcji i prowizję allegro biorę na siebie Kwotę 48 zł przelałam dzisiaj na konto Domu Tymianka Jak się obrobię z robotą, to mogę wznowić allegro. Tylko napiszcie jak wygląda aktualna sytuacja. No i oczywiście potrzebuję ładne zdjęcia Primy na cegiełki. Quote
kolejna kobietka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 dziekujemy slicznie!!! :multi: :iloveyou: Quote
obiezyswiat75 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Czy wiadomo juz cos na temat sytuacji finansowej? Quote
kolejna kobietka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 no wlasnie na razie nie dostalismy takiego zbiorczego rozliczenia :sad: Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 odwiedzam... i czekamy w takim razie na informacje odnosnie sytuacji finansowej dziewczynek... Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 kaido napisał(a):to ja już nic nie rozumiem :( napisałam jeszcze do Ori maila w tej sprawie, mam nadzieję, że się odezwie jak coś będę wiedzieć, to dam znać czy wiadomo juz cos? Quote
Aimez_moi Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Odwiedzam sunieczki i o zdrowko pytam?.....:):) Quote
Recommended Posts