megii1 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dziewczyny, ja nic nie pisze bo Renata u nas miała być dziś, porobić zdjęcia i w ogóle. Nie przyjechała, ja nie mam na razie aparatu a u suniek wszystko we względnym porządku. Mokka pojedzie na początku tego tygodnia do weta bo nie miałam wcześniej samochodu a nie śpiesze się z tym bo wydaje mi się , że znam przyczynę chudości Mokki. Po prostu Prima, na poczatku była onieśmielona i sunie były zgodne w jedzeniu w jednym pomieszczeniu, niedawno je znowu podejrzałam i zobaczyłam, ze Prima po prostu nie pozwala Mocce jeść - zjada jej i swoje i jest coraz większa. Od tego czasui Mokka je pod ścisłym nadzorem ale i tak pojedziemy do weta. Jedna była to niech i druga pojedzie. Quote
Aryste Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 a to glodomor z tekj primy! miala chudnac a ona je za 2! Quote
kolejna kobietka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 megii1 napisał(a):Dziewczyny, ja nic nie pisze bo Renata u nas miała być dziś, porobić zdjęcia i w ogóle. Nie przyjechała, ja nie mam na razie aparatu a u suniek wszystko we względnym porządku. Mokka pojedzie na początku tego tygodnia do weta bo nie miałam wcześniej samochodu a nie śpiesze się z tym bo wydaje mi się , że znam przyczynę chudości Mokki. Po prostu Prima, na poczatku była onieśmielona i sunie były zgodne w jedzeniu w jednym pomieszczeniu, niedawno je znowu podejrzałam i zobaczyłam, ze Prima po prostu nie pozwala Mocce jeść - zjada jej i swoje i jest coraz większa. Od tego czasui Mokka je pod ścisłym nadzorem ale i tak pojedziemy do weta. Jedna była to niech i druga pojedzie. najwazniejsze, ze jednak udalo ci sie skontaktowac z Pania Renata... to jak bedzie u ciebie, to moze przekaze od razu jak finanse suniek... ale to przykre, ze Prima tak wyjadala, biedna Mokka :sad: dobrze, ze juz ma pelny brzuszek... Quote
Kryzia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ale numer z tej Primy ! już wiadomo dlaczego tak dobrze wygląda :) Quote
tymuś Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 prima jest super piękna a guz no trudno i z nim jest:loveu: pozatym jest podobna do mojego bąbla i wielkością i kształtem i te wyłupiaste oczy :loveu::loveu:ehm tylko że bąbel jest jeszcze grubszy:roll: Quote
Kryzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Megii1, czy Mokka chociaż troszkę przytyła, a Prima chociaż troszkę schudła ? :) Quote
megii1 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Guz nie rośnie bo to nie guz tylko przepuklina. Wydaje mi się ze Mokka przytyła i Prima moze troszkę schudła. Nie mam na razie swojego aparatu ale jutro bedzie u mnie Joteska to jak da radę zrobi fotki. Quote
kolejna kobietka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 odwiedzam dziewczynki niestety bez nowych fotek nie moge nawet uaktualnic wydarzenia na fb :sad: Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A tutaj tez pustki.... nikt nie zaglada :-((( Quote
megii1 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dziewczyny ja na poczatku przepraszam, ze rzadko pisze ale jak nic się nie dzieje to nie ma o czym pisać. Teraz się dzieje... Dziewczyny się pochorowały - mają kaszel kenelowy i od trzech dni są już leczone antybiotykiem. Primie leki wyraźnie pomagają, już nie kaszle, dostaje antybiotyk do soboty i kończymy. Z Mokką jest gorzej bo kaszle ciągle, mniej ale kaszle i jeżeli po antybiotyku nic jej nie przejdzie to w poniedziałek jedzie do weta na dodatkowe badania. I tu pojawia się kolejny problem - myślę, ze Fundacja, któa opiekuje się psiakami ma chwilowe problemy finasnowe. Pomijam płatności za hotel ale trzeba też zapłacić za leczenie dziewczyn - w sumie 158 zł. Weci poczekają ale nie wiem jak długo. I nie wiem czy Mokka nie będzie potrzebowała dalszego leczenia....Może porobicie jakieś bazarki ? Ja mogę wysłać mega dużo fantów na bazarek - fajnych ciuchów. Tylko prosze sms na numer 504-62-02-19 z adresem bo internet mi działa mega wolno i rzadko przez to tu zaglądam. Quote
kolejna kobietka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kochane, kto pomoze z tym bazarkiem? :sad: ja w przyszlym tygodniu juz mam jeden w planie, taki zbiorczy dla Joszki i Kijuni... Quote
__Lara Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 kolejna kobietka napisał(a):kochane, kto pomoze z tym bazarkiem? :sad: ja w przyszlym tygodniu juz mam jeden w planie, taki zbiorczy dla Joszki i Kijuni... Ja też teraz nie wyrobię żeby zająć się tym bazarkiem :/ ale może ktoś inny ma więcej czasu? Quote
ludwa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 to ja dorzucę kilka fotek dziewczyn, może się trochę watek ożywi;) i mega przepuklina Quote
Kryzia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Dzięki za zdjęcia. Dziewczyny, tylko żeby zrobić bazarek na konkretne psy, które mają wątek na dogo, musi być rozliczenie. Fundacja powinna zamieścić w pierwszym poście wątku psów wpłaty (w tym z bazarków) i wydatki. Czy jest możliwe, żeby takie rozliczenie na wątku fundacja zrobiła ? Bo jeśli nie, to chyba jedynie pozostaje zrobić bazarek ogólnie na fundację, wtedy wystarczy, że autor bazarku po przelaniu kwoty z bazarku na konto fundacji, przedstawi kopię przelewu moderatorowi. Jeśli nie będzie chętnych, mogę się podjąć, ale moje fanty w większości już "wyszły", więc musiałabym skorzystać z propozycji megii1. Edited December 2, 2012 by Kryzia Quote
kolejna kobietka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dziekujemy slicznie za foteczki dziewczynek :) a na jakim etapie stanela sprawa odnosnie przepukliny Primy? czy to jej nie ciazy i nie boli taki wor? :sad: ale sie ciesze Krysiu, ze mozesz zrobic bazarek dziewczynkom! :kiss_2: Quote
Aryste Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Prima jak gdyby troche schudla... a Mokka jest duzo mniejsza niz mi sie do tekj pory wydawalo... dopiero na zdjeciu rpzy nodze to widze... Dobrze ze dziewczyny juz nei w schronie. Quote
Recommended Posts