Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kryzia']Kolejna kobietka, widziałam, że ogłaszałaś Uszkę na tablicy. Robiłaś może jakieś ogłoszenia dla tej małej czarnej suczki z pierwszej strony, bo ta bidulka nie ma chyba osobnego wątku. Myślałam żeby jej zrobić ogłoszenia. Wprawdzie byłby to mój debiut, ale chyba to nic trudnego :) Ktoś pisał na innym wątku, że największe zainteresowanie jest na tablicy, morusku i gumtree. A może mogłabyś jej zrobić wydarzenie na fb ?[/QUOTE]

nie robilam ogloszen dla tej czarnulki, "wspollokatorki" Uszki... moze warto najpierw zalozyc osobny watek na dogo? przydaloby sie tez wiecej zdjec, powiem wam, ze dzisiaj tak na szybko tylko zerkam i cos mi sie wydaje, ze chyba wiecej zdjec potem toyota umiescila?, ale nie jestem teraz tego pewna, a nie zdarze przeleciec watku w tej chwili... ps.tak, tablica.pl to jeden z najlepszych portali ogloszeniowych, dodanie ogloszenia na nim to nic trudnego naprawde, na pewno sobie poradzisz :) a ja polecam po dodaniu, jak ogloszenie przeskoczy na druga strone, kasowac i dodawac ponownie, zeby caly czas widnialo na pierwszej, o ile jest na to czas oczywiscie...

Posted (edited)

Nareszcie udało mi się wejść do internetu.

Uszka jest wspaniała:loveu:

Była już dzisiaj na trzech spacerkach, na ostatnim ciągnęła do klatki schodowej, już zapamiętała gdzie trzeba iść, nie boi się już wchodzić do windy.
Noc przespała na fotelu, a rano przyczołgała się przez całą kanapę, żeby dać buzi na Dzień Dobry!!!

Kajtuś jeszcze niestety się jej boi, mała powarkuje na niego, jak Kajtuś próbuje podejść do jej miseczki.

Uszka wcale nie reaguje na imię już próbowaliśmy różnych i nic, reaguje na cmokanie.

Piesków raczej nie zaczepia, tylko wczoraj w parku jak siedziała mi na kolanach zawarczała na przechodzącego pseudo labradora i dużego kudłacza.
Ale dzisiaj rano labrador ją obwąchiwał i merdała ogonkiem.

Dzisiaj została sama w domu na około 4 godz. i jak wróciłam szalała z radości.

Co jakiś czas podchodzi, wskakuje mi przednimi łapkami na kolana i prosi, żeby ją głaskać.

Jakby sprawdzała, czy istnieję naprawdę, czy to jej sen.

Pies ideał, tak można Uszkę podsumować i tyle lat zmarnowanych w schronie.............

Napisałam już do moda o przyznanie mi posta Toyoty i czekam.
Tylko czy mogę wiąć pierwszy????????????

Na konto Uszki wpłynęło[B][COLOR=#FF0000] 50 + 20 = 70 od Ewu:loveu: oraz

100 - na transport od obiezyswiat75[/COLOR][/B]:loveu:[B] - przelane na konto pati-c 12.09.

[COLOR=#000080]Pati-c podała mi smsem nr konta i zaraz jej przeleję te 100 zł[/COLOR]

[/B][COLOR=#000080]Toyota czy przyślesz mi książeczkę Uszki w najbliższym czasie?[/COLOR]

Muszę iść z nią do weta na "przegląd" i obciąć te pazurki, bo zwłaszcza u przednich łapek ma długie i podejrzewam, że źle jej się chodzi.

Właśnie kilka razy zagrzmiało i Usia się wystraszyła, piszczy i chodzi nerwowo z miejsca na miejsce

Edited by Gabi79
Posted

[B]Ciotki kochane zerknijcie chociaż, [/B]szukamy ratunku,nawet rozsyłanie bardzo potrzebne bo jest nas garstka na wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217342-Wyrzucone-jak-śmieci-żyją-w-lesie-szukam-dla-nich-miejsca-[/URL]!
Uszko przepraszam...

Posted

Tak tu nas mało na wątku, a przecież Uszka nadal potrzebuje pomocy w znalezieniu ds.

Chciałam zrobić to przeksięgowanie 160 zł z mojej byłej tymczasowiczki na Uszkę, ale mod jeszcze nie przyznał mi posta.

Uszka dzisiaj się popisała....

Rano była o 5 z Tz-em, ja jak wstałam poszłam najpierw do sklepiku u nas w bloku. Jeszcze nie zdążyłam dojść do windy, a Uszka zaczęła przeraźliwie wyć. Wyła dopóki nie wróciłam:-(

Zjadła sobie na śniadanko ryż z mięsem, była drugi raz na spacerku, teraz śpi, bo pogoda nieciekawa

Posted

Jak została sama to nie wyła :roll: jak została z Michałem dała koncert :roll: no proszę, czyżby towarzystwo Michałka jej nie pasowało :evil_lol:
Gabi pewnie Ciebie wybrała sobie na Swoją Pancie i Tobie ufa:lol:

Posted

tak jak pisza dziewczyny, malenka pewnie wybrala ciebie na pancie i jak zostala sama, to moze sie przestraszyla, ze ja zostawisz? :sad: nie wiadomo co ona ma w glowce, na razie to sa poczatki w nowym miejscu, na pewno czuje sie jeszcze niepewnie i potrzebuje czasu, zeby sie oswoic z nowa sytuacja, a raz porzucone pieski pamietaja to doskonale, biedactwa :sad:

Posted

[quote name='AgusiaP']Jak została sama to nie wyła :roll: jak została z Michałem dała koncert :roll: no proszę, czyżby towarzystwo Michałka jej nie pasowało :evil_lol:
Gabi pewnie Ciebie wybrała sobie na Swoją Pancie i Tobie ufa:lol:[/QUOTE]

Cioteczki ona została z Kajtuniem, Michała nie było

Posted

[quote name='Gabi79']

Rano była o 5 z Tz-em, ja jak wstałam poszłam najpierw do sklepiku u nas w bloku. Jeszcze nie zdążyłam dojść do windy, a Uszka zaczęła przeraźliwie wyć. Wyła dopóki nie wróciłam:-(

[/QUOTE]

Ojjj sorki to ja coś źle zrozumiałam tego posta Gabrysiu:oops: poczekamy i zobaczymy jak będzie następnym razem jak sami zostaną;)

Posted

[quote name='Beatkaa']dziękuję Gabrysiu za zaproszenie :)

Kajtek z Uszką pięknie się razem prezentują na pewno :loveu:[/QUOTE]

Dzięki Kochana, że jesteś, zaglądaj proszę do Uszki jak najczęściej:loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Jak tam nietoperki się mają:)[/QUOTE]

Jest ok. Uszka jeszcze na Kajtunia powarkuje, dzisiaj Kajtuś robił zaloty, ale Uszce się to nie spodobało i go postraszyła.
Byliśmy na mega długim spacerku w parku.

Tak w ogóle to przechrzciłam Uszkę na Nutkę, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.
Ona na Nutkę reaguje, no może nie zawsze, ale częściej niż na Uszkę. Mimo, że oba imiona podobnie brzmią.
Buziaczki od Kajtunia i Nutki dla wszystkich cioteczek:lol: