kolejna kobietka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 aha rozumiem... kurcze niech ktos pomoze :sad: ja myslalam, ze od strony technicznej, to jeszcze ewentualnie moglabym zrobic, jakby ktos mi podeslal zdjecia itd ale przesylki, wplaty na konto, to juz nie do ogarniecia, nawet nie mam konta... Quote
Nadziejka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ciotenki i ja nie posiadam konta :shake: zrobimy dla cudnej Uszenki , zrobimy kochane napewno ciociu kolejna kobietko a ja technicznie nic prawie ech .... damy rade razem Quote
Mysza2 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Gabi, przecież pisałam że zrobię bazarek, tylko jedna prośba jeśli ktoś ma fanty to bardzo proszę o zdjęcia i opis na maila , paczki też mogę wysyłać do kupujących, tylko mam prośbę do darczyńców, żeby przysłali mi fanty dopiero jak się sprzedadzą hurtem. Nie jestem w stanie już do domu przyjąć rzeczy które leżą, Martika wie najlepiej jak u mnie to wygląda. Quote
Gabi79 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Mysza2']Gabi, przecież pisałam że zrobię bazarek, tylko jedna prośba jeśli ktoś ma fanty to bardzo proszę o zdjęcia i opis na maila , paczki też mogę wysyłać do kupujących, tylko mam prośbę do darczyńców, żeby przysłali mi fanty dopiero jak się sprzedadzą hurtem. Nie jestem w stanie już do domu przyjąć rzeczy które leżą, Martika wie najlepiej jak u mnie to wygląda.[/QUOTE] Myszko, wiem, że obiecałaś, nawet o tym wspomniałam na wątku. Z góry bardzo dziękuję:loveu: Ja mam kilka rzeczy postaram się zrobić zdjęcia i Ci przesłać. Mam teraz ograniczony dostęp do netu. U Nutki wszystko Ok. tylko z niewiadomych powodów nie chce wychodzić z Tz-em na spacerki. Jak idziemy oboje, albo ja sama - nie ma problemu. Jak Michał z nią chce wyjść zapiera się i koniec. Nie wiem dlaczego przecież wcześniej z Nim wychodziła i nie było żadnych problemów. Buziaczki od Nuci i Kajtunia dla cioteczek. Toyota, adres gabinetu wet. Centrum Zdrowia Małych Zwierząt Przychodnia Agnieszka Kloryga, Radosław Kloryga s.c. ul. Legionów Polskich 79 41-300 Dąbrowa Górnicza Quote
Beatkaa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja tez przesyłam buziaczki dla Nuteczki i Kajtunia oraz Ciebie Gabrysiu :iloveyou: Quote
Gabi79 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Beatkaa']Ja tez przesyłam buziaczki dla Nuteczki i Kajtunia oraz Ciebie Gabrysiu :iloveyou:[/QUOTE] Dzięki Beatko:loveu: Quote
Nadziejka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/232756-Dla-Uszatki-cudnej-juz-w-dt-zapraszamy-od-25-09-3-10-godz-22-00?p=19718809#post19718809 Gabryniu zrobilam maluczki bazarus dla was kochani:loveu: ja dzis caly dzien w pracy prawie , wiec teraz wyczynilam , zapraszam Quote
Gabi79 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/threads/232756-Dla-Uszatki-cudnej-juz-w-dt-zapraszamy-od-25-09-3-10-godz-22-00?p=19718809#post19718809 Gabryniu zrobilam maluczki bazarus dla was kochani:loveu: ja dzis caly dzien w pracy prawie , wiec teraz wyczynilam , zapraszam Dzięki stokrotne Ewuniu:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Cioteczki zapraszamy na bazarek!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi: Jest wspaniała :loveu::loveu::loveu: taka spokojna, pragnąca kontaktu z człowiekiem :loveu::loveu::loveu: Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol: Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='AgusiaP']Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi: Jest wspaniała :loveu::loveu::loveu: taka spokojna, pragnąca kontaktu z człowiekiem :loveu::loveu::loveu: Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol:[/QUOTE] Szczęściara :diabloti: Quote
kolejna kobietka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='AgusiaP']Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi: Jest wspaniała :loveu::loveu::loveu: taka spokojna, pragnąca kontaktu z człowiekiem :loveu::loveu::loveu: Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol:[/QUOTE] ja tez chce!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
ewu Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/threads/232756-Dla-Uszatki-cudnej-juz-w-dt-zapraszamy-od-25-09-3-10-godz-22-00?p=19718809#post19718809 Gabryniu zrobilam maluczki bazarus dla was kochani:loveu: ja dzis caly dzien w pracy prawie , wiec teraz wyczynilam , zapraszam Lecę na bazarek:) Quote
Nadziejka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [FONT=comic sans ms]Gabryniu odwiedzam i pozdrawiam stokroc:iloveyou:[/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 odwiedzam... buziolki dla Nutki i Kajtunia! :) ♥ Quote
AgusiaP Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Lecę na bazarek i buziaczki przesyłam dla Twojego zwierzyńca Gabrysiu :loveu: Quote
Gabi79 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='AgusiaP']Lecę na bazarek i buziaczki przesyłam dla Twojego zwierzyńca Gabrysiu :loveu: Dzięki serdeczne - odwzajemniamy!!!!!!!!!! Jutro idziemy z Nucią na badanie krwi i nie wiem, czy już ją umawiać na sterylkę? Toyota, czy zgłaszałaś już Nutkę do Sterylkowej Skarbonki i ile się czeka na odp.??? Nie chcę umawiać terminu nie mając pewności, czy będzie zwrot ze skarbonki Quote
Aimez_moi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Odwiedzam Nutke i Jej kolege.....:) Buziaki dla panci....:):) Quote
piescofajnyjest Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 lece na bazarek :) i buziaki dla Nutki posylam:) Quote
kolejna kobietka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 odwiedzam i buziolki przesylam! :) Quote
kolejna kobietka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Bardzo prosimy o pomoc i udział w bazarku (podnoszenie), a może i coś się komuś spodoba? zachęcamy gorąco do zakupów! :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9B%C4%87i-Body-Shop-kozaki-%C5%9Bwieczka-na-zakup-surowicy-do-07-10-do-god%C5%BA-22 Quote
AgusiaP Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Gabi79']Dzięki serdeczne - odwzajemniamy!!!!!!!!!! Jutro idziemy z Nucią na badanie krwi i nie wiem, czy już ją umawiać na sterylkę? Toyota, czy zgłaszałaś już Nutkę do Sterylkowej Skarbonki i ile się czeka na odp.??? Nie chcę umawiać terminu nie mając pewności, czy będzie zwrot ze skarbonki Gabrysiu a jeśli chodzi o sterylkę... czy można umówic się na zabieg w poniedziałek lub w środę czy tylko we wtorek i czwartek? Quote
Gabi79 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='AgusiaP']Gabrysiu a jeśli chodzi o sterylkę... czy można umówic się na zabieg w poniedziałek lub w środę czy tylko we wtorek i czwartek?[/QUOTE] U nich wtorek i czwartek to są, jak to ujął pan doktor DNI ZABIEGOWE, więc chyba tylko wtedy. Byliśmy dzisiaj na badaniu krwi - trochę ścięło mnie z nóg, jak usłyszałam ile mam do zapłaty - 96 zł, no trudno, lepiej było zrobić te badania, bo potem w razie jakichś komplikacji miała bym do siebie pretensje. Wyniki będą po południu, albo jutro. Nutka była bardzo grzeczna i dzielna, tylko zapiszczała w momencie wbijania igły. W autobusie też była bardzo grzeczna, teraz odpoczywa po tych przygodach. Quote
Nadziejka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 :iloveyou::buzi::buzi:Dzielna kochana Nutunia i Ty Gabryniu nasza-sciskam mocno ze dobre wyniki niuniusi:thumbs: Quote
Recommended Posts