Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotenki i ja nie posiadam konta :shake: zrobimy dla cudnej Uszenki , zrobimy kochane napewno
ciociu kolejna kobietko a ja technicznie nic prawie ech .... damy rade razem

Posted

Gabi, przecież pisałam że zrobię bazarek, tylko jedna prośba jeśli ktoś ma fanty to bardzo proszę o zdjęcia i opis na maila , paczki też mogę wysyłać do kupujących, tylko mam prośbę do darczyńców, żeby przysłali mi fanty dopiero jak się sprzedadzą hurtem. Nie jestem w stanie już do domu przyjąć rzeczy które leżą, Martika wie najlepiej jak u mnie to wygląda.

Posted

[quote name='Mysza2']Gabi, przecież pisałam że zrobię bazarek, tylko jedna prośba jeśli ktoś ma fanty to bardzo proszę o zdjęcia i opis na maila , paczki też mogę wysyłać do kupujących, tylko mam prośbę do darczyńców, żeby przysłali mi fanty dopiero jak się sprzedadzą hurtem. Nie jestem w stanie już do domu przyjąć rzeczy które leżą, Martika wie najlepiej jak u mnie to wygląda.[/QUOTE]

Myszko, wiem, że obiecałaś, nawet o tym wspomniałam na wątku. Z góry bardzo dziękuję:loveu:
Ja mam kilka rzeczy postaram się zrobić zdjęcia i Ci przesłać.
Mam teraz ograniczony dostęp do netu.

U Nutki wszystko Ok. tylko z niewiadomych powodów nie chce wychodzić z Tz-em na spacerki.
Jak idziemy oboje, albo ja sama - nie ma problemu.
Jak Michał z nią chce wyjść zapiera się i koniec.
Nie wiem dlaczego przecież wcześniej z Nim wychodziła i nie było żadnych problemów.
Buziaczki od Nuci i Kajtunia dla cioteczek.

Toyota, adres gabinetu wet.
Centrum Zdrowia Małych Zwierząt Przychodnia
Agnieszka Kloryga, Radosław Kloryga s.c.
ul. Legionów Polskich 79
41-300 Dąbrowa Górnicza

Posted

Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi:
Jest wspaniała :loveu::loveu::loveu: taka spokojna, pragnąca kontaktu z człowiekiem :loveu::loveu::loveu:
Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi:
Jest wspaniała :loveu::loveu::loveu: taka spokojna, pragnąca kontaktu z człowiekiem :loveu::loveu::loveu:
Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol:[/QUOTE]

Szczęściara :diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaP']Miałam przyjemnośc w piątek poznac Nutkę:multi::multi::multi:
Tuliła się do mnie i dawała mi dużoooooo buziaczków:lol::lol::lol:[/QUOTE]

ja tez chce!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Lecę na bazarek i buziaczki przesyłam dla Twojego zwierzyńca Gabrysiu :loveu:

Dzięki serdeczne - odwzajemniamy!!!!!!!!!!

Jutro idziemy z Nucią na badanie krwi i nie wiem, czy już ją umawiać na sterylkę?

Toyota, czy zgłaszałaś już Nutkę do Sterylkowej Skarbonki i ile się czeka na odp.???

Nie chcę umawiać terminu nie mając pewności, czy będzie zwrot ze skarbonki

Posted

[quote name='Gabi79']Dzięki serdeczne - odwzajemniamy!!!!!!!!!!

Jutro idziemy z Nucią na badanie krwi i nie wiem, czy już ją umawiać na sterylkę?

Toyota, czy zgłaszałaś już Nutkę do Sterylkowej Skarbonki i ile się czeka na odp.???

Nie chcę umawiać terminu nie mając pewności, czy będzie zwrot ze skarbonki
Gabrysiu a jeśli chodzi o sterylkę... czy można umówic się na zabieg w poniedziałek lub w środę czy tylko we wtorek i czwartek?

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabrysiu a jeśli chodzi o sterylkę... czy można umówic się na zabieg w poniedziałek lub w środę czy tylko we wtorek i czwartek?[/QUOTE]

U nich wtorek i czwartek to są, jak to ujął pan doktor DNI ZABIEGOWE, więc chyba tylko wtedy.

Byliśmy dzisiaj na badaniu krwi - trochę ścięło mnie z nóg, jak usłyszałam ile mam do zapłaty - 96 zł,
no trudno, lepiej było zrobić te badania, bo potem w razie jakichś komplikacji miała bym do siebie pretensje.
Wyniki będą po południu, albo jutro.
Nutka była bardzo grzeczna i dzielna, tylko zapiszczała w momencie wbijania igły.
W autobusie też była bardzo grzeczna, teraz odpoczywa po tych przygodach.