iwonamaj Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Może uda się z tą Skarbonką, niech ona już jedzie, teraz, zaraz... Quote
toyota Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Tak dokładnie, czekam na potwierdzenie z awaryjnego DT w Warszawie i wysłałam na maila wątek, aby DT się tu pojawił, bo też działa na dogo, tylko jest kilka podobnych nicków i nie wiem dokładnie o którego Motylka chodzi ;). Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 iwonamaj napisał(a):Może uda się z tą Skarbonką, niech ona już jedzie, teraz, zaraz... Iwonko, ze skarbonki można dostać około 150 zł, więc jeszcze sporo potrzeba, ale uważam, że się uda, trzeba tylko porozsyłać wątek z prośbą o pomoc. Nie wiem, czy pisać do Skarbonki, bo na razie nie wiadomo, czy zbieramy i czy Uszka jedzie do Warszawy? Kwota na transport do mnie z W-wy jest do zniesienia, ale już ze schronu do Dąbrowy kosmiczna, dlatego było by wspaniale, gdyby sunia dotarła dzisiaj do W-wy Zaraz zwariuję................ Napiszcie mi czy zbieramy na ten transport, bo nie wiem?? A raz już byłam w sytuacji, że prosiłam na dogo o pomoc na transport, a potem osoba opiekująca się pieskiem zmieniła front i w efekcie psiak zaginął.... Iwonka zna tę historię.... Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Gabi79 napisał(a):Iwonko, ze skarbonki można dostać około 150 zł, więc jeszcze sporo potrzeba, ale uważam, że się uda, trzeba tylko porozsyłać wątek z prośbą o pomoc. Nie wiem, czy pisać do Skarbonki, bo na razie nie wiadomo, czy zbieramy i czy Uszka jedzie do Warszawy? Kwota na transport do mnie z W-wy jest do zniesienia, ale już ze schronu do Dąbrowy kosmiczna, dlatego było by wspaniale, gdyby sunia dotarła dzisiaj do W-wy Zaraz zwariuję................ Napiszcie mi czy zbieramy na ten transport, bo nie wiem?? A raz już byłam w sytuacji, że prosiłam na dogo o pomoc na transport, a potem osoba opiekująca się pieskiem zmieniła front i w efekcie psiak zaginął.... Iwonka zna tę historię.... No właśnie, żeby dotarła do Warszawy.Z Warszawy można nawet pociągiem- wiozłam sunię -69 zł- w weekend z przesiadkami.Uszka jest malutka, pociąg staje w Dąbrowie.Jak dacie radę przez tydzień ją przechować w Warszawie i niczego nie znajdziemy , to ja ją przewiozę pociągiem w weekend. Koszt 69 zł -tylko:) Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Zaciskam kciuki :) Ależ Ci się udało Uszatko że Gabi Cię wypatrzyła :multi::loveu: i oczywiście wzajemnie to Ci się udało Gabi że będziesz miała zaszczyt poznać Uszatkę :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Zaciskam kciuki :) Ależ Ci się udało Uszatko że Gabi Cię wypatrzyła :multi::loveu: i oczywiście wzajemnie to Ci się udało Gabi że będziesz miała zaszczyt poznać Uszatkę :evil_lol: Marticzko, telepatia, ja właśnie byłam na bazarku Myszki Uszatkę wypatrzyłam w sumie przypadkowo i moje postanowienie pt. "Żadnych więcej tymczasów" legło w gruzach Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) ewu napisał(a):No właśnie, żeby dotarła do Warszawy.Z Warszawy można nawet pociągiem- wiozłam sunię -69 zł- w weekend z przesiadkami.Uszka jest malutka, pociąg staje w Dąbrowie.Jak dacie radę przez tydzień ją przechować w Warszawie i niczego nie znajdziemy , to ja ją przewiozę pociągiem w weekend. Koszt 69 zł -tylko:) super :multi:, czyli powoli zaczyna sie wszystko jakos ukladac :) Edited September 9, 2012 by kolejna kobietka Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ewu napisał(a):No właśnie, żeby dotarła do Warszawy.Z Warszawy można nawet pociągiem- wiozłam sunię -69 zł- w weekend z przesiadkami.Uszka jest malutka, pociąg staje w Dąbrowie.Jak dacie radę przez tydzień ją przechować w Warszawie i niczego nie znajdziemy , to ja ją przewiozę pociągiem w weekend. Koszt 69 zł -tylko:) Ewu było by cudownie, tylko czy Uszatka dzisiaj pojedzie i czy awaryjny dt ją przyjmie????????????? Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Gabi79 napisał(a):Ewu było by cudownie, tylko czy Uszatka dzisiaj pojedzie i czy awaryjny dt ją przyjmie????????????? Jak obiecałam, tak zrobię. Żeby ten tydzień.... Niestety ja nie dostałam odpowiedzi na smsy...:( Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 i te 69 zl rowniez by mozna bylo uzyskac z kundelkowej skarbonki? :multi: Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Teraz muszę zniknąć z dogo bo rodzina głodem przymiera a mąż ma rękę w gipsie. Wieczorem będę. Oby się udało.... Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Mam nadzieję,że ten bilet weekendowy działa cały rok. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 pewnie dziala :) a jak nie to z kundelkowej skarbonki do 150 zl mozna sie ubiegac o zwrot :multi: Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Uporałam się z obiadem itp. czekam na wieści czy Uszka pojechała Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kochane Uszka opuściła schronisko. Jutro Pati przywiezie ją do mnie. Trzeba zapłacić stówę za paliwo. Toyota napisze o szczegółach, teraz jest w schronie. Quote
bela51 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 To wspaniała wiadomosc. :loveu: Zbieracie na ten transport ? Quote
Nadziejka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 :modla::modla:cudownie , czytam z zapartym tchem , kibicuje calem sercem Quote
iwonamaj Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 bela51 napisał(a):To wspaniała wiadomosc. :loveu: Zbieracie na ten transport ? No właśnie??? Quote
Maruda666 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Malutka do góry :multi: Pierwszy krok już za tobą :):) Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Uszatka poza kratami, jakie cudowne wiesci!!! :multi::multi::multi: ale co teraz z tym transportem? z jednej strony 100 zl za taki kawal to strasznie malo i dziekowac pati, ze za tyle zawiezie mala, a z drugiej skad tak na szybko zebrac 100 zl? :sad: a ja nawet nie moge sie dorzucic, bo nie mam z czego :-( Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):A kto na transport zbiera? niestety, na razie nic nie wiemy... jak bedzie juz wiecej wiadomo co i jak, puszcze info rowniez na fb, ale z tym fb to roznie bywa :sad: Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jakby co to ja jestem chętna sie dorzucic tylko info tu poproszę, bo ma fb sie nie znam i unikam :) Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) obiezyswiat75 napisał(a):A kto na transport zbiera? Tak będzie zbiórka. Toyota dzwoniła do mnie, udało się pominąć konieczność dt w Warszawie ale musimy zebrać 100 zł na paliwo. To super okazja bo mała jutro trafi do Gabi79:) Poza tym pewnie szeleczki i smycz są konieczne. Gabi mała będzie przerażona, każdy odgłos ulicy ją może przerazić.Najlepiej nie ufać ani szelkom ani obroży ale ubrać jedno i drugie i spiąć podwójną smyczą. Podaj mi konto na pw, to ja fundnę małej taką wyprawkę. Pierwsze spacery to wokół domu żeby powoli poznawała teren. Wybacz te rady ale mam bzika na tym punkcie:) Na paliwo pewnie zbierze Toyota bo Ona musi zapłacić . A więc apel do Ciotek: 100 zł na paliwo i zbiórka na jedzonko dla Uszki. Edited September 9, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts