Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak dokładnie, czekam na potwierdzenie z awaryjnego DT w Warszawie i wysłałam na maila wątek, aby DT się tu pojawił, bo też działa na dogo, tylko jest kilka podobnych nicków i nie wiem dokładnie o którego Motylka chodzi ;).

Posted

iwonamaj napisał(a):
Może uda się z tą Skarbonką, niech ona już jedzie, teraz, zaraz...

Iwonko, ze skarbonki można dostać około 150 zł, więc jeszcze sporo potrzeba, ale uważam, że się uda, trzeba tylko porozsyłać wątek z prośbą o pomoc.
Nie wiem, czy pisać do Skarbonki, bo na razie nie wiadomo, czy zbieramy i czy Uszka jedzie do Warszawy?

Kwota na transport do mnie z W-wy jest do zniesienia, ale już ze schronu do Dąbrowy kosmiczna, dlatego było by wspaniale, gdyby sunia dotarła dzisiaj do W-wy

Zaraz zwariuję................

Napiszcie mi czy zbieramy na ten transport, bo nie wiem??
A raz już byłam w sytuacji, że prosiłam na dogo o pomoc na transport, a potem osoba opiekująca się pieskiem zmieniła front i w efekcie psiak zaginął.... Iwonka zna tę historię....

Posted

Gabi79 napisał(a):
Iwonko, ze skarbonki można dostać około 150 zł, więc jeszcze sporo potrzeba, ale uważam, że się uda, trzeba tylko porozsyłać wątek z prośbą o pomoc.
Nie wiem, czy pisać do Skarbonki, bo na razie nie wiadomo, czy zbieramy i czy Uszka jedzie do Warszawy?

Kwota na transport do mnie z W-wy jest do zniesienia, ale już ze schronu do Dąbrowy kosmiczna, dlatego było by wspaniale, gdyby sunia dotarła dzisiaj do W-wy

Zaraz zwariuję................

Napiszcie mi czy zbieramy na ten transport, bo nie wiem??
A raz już byłam w sytuacji, że prosiłam na dogo o pomoc na transport, a potem osoba opiekująca się pieskiem zmieniła front i w efekcie psiak zaginął.... Iwonka zna tę historię....

No właśnie, żeby dotarła do Warszawy.Z Warszawy można nawet pociągiem- wiozłam sunię -69 zł- w weekend z przesiadkami.Uszka jest malutka, pociąg staje w Dąbrowie.Jak dacie radę przez tydzień ją przechować w Warszawie i niczego nie znajdziemy , to ja ją przewiozę pociągiem w weekend. Koszt 69 zł -tylko:)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zaciskam kciuki :) Ależ Ci się udało Uszatko że Gabi Cię wypatrzyła :multi::loveu: i oczywiście wzajemnie to Ci się udało Gabi że będziesz miała zaszczyt poznać Uszatkę :evil_lol:

Marticzko, telepatia, ja właśnie byłam na bazarku Myszki

Uszatkę wypatrzyłam w sumie przypadkowo i moje postanowienie pt. "Żadnych więcej tymczasów" legło w gruzach

Posted (edited)

ewu napisał(a):
No właśnie, żeby dotarła do Warszawy.Z Warszawy można nawet pociągiem- wiozłam sunię -69 zł- w weekend z przesiadkami.Uszka jest malutka, pociąg staje w Dąbrowie.Jak dacie radę przez tydzień ją przechować w Warszawie i niczego nie znajdziemy , to ja ją przewiozę pociągiem w weekend. Koszt 69 zł -tylko:)

super :multi:, czyli powoli zaczyna sie wszystko jakos ukladac :)

Edited by kolejna kobietka
Posted

ewu napisał(a):

Ewu było by cudownie, tylko czy Uszatka dzisiaj pojedzie i czy awaryjny dt ją przyjmie?????????????

Posted

Gabi79 napisał(a):
Ewu było by cudownie, tylko czy Uszatka dzisiaj pojedzie i czy awaryjny dt ją przyjmie?????????????

Jak obiecałam, tak zrobię. Żeby ten tydzień....
Niestety ja nie dostałam odpowiedzi na smsy...:(

Posted

Kochane Uszka opuściła schronisko.

Jutro Pati przywiezie ją do mnie.

Trzeba zapłacić stówę za paliwo.

Toyota napisze o szczegółach, teraz jest w schronie.

Posted

Uszatka poza kratami, jakie cudowne wiesci!!! :multi::multi::multi: ale co teraz z tym transportem? z jednej strony 100 zl za taki kawal to strasznie malo i dziekowac pati, ze za tyle zawiezie mala, a z drugiej skad tak na szybko zebrac 100 zl? :sad: a ja nawet nie moge sie dorzucic, bo nie mam z czego :-(

Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
A kto na transport zbiera?

Tak będzie zbiórka. Toyota dzwoniła do mnie, udało się pominąć konieczność dt w Warszawie ale musimy zebrać 100 zł na paliwo. To super okazja bo mała jutro trafi do Gabi79:)
Poza tym pewnie szeleczki i smycz są konieczne. Gabi mała będzie przerażona, każdy odgłos ulicy ją może przerazić.Najlepiej nie ufać ani szelkom ani obroży ale ubrać jedno i drugie i spiąć podwójną smyczą. Podaj mi konto na pw, to ja fundnę małej taką wyprawkę.
Pierwsze spacery to wokół domu żeby powoli poznawała teren.
Wybacz te rady ale mam bzika na tym punkcie:)
Na paliwo pewnie zbierze Toyota bo Ona musi zapłacić .
A więc apel do Ciotek:
100 zł na paliwo i zbiórka na jedzonko dla Uszki.

Edited by ewu