Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja wam cos powiem, to ze pisze Uszatka to nie jest zadna pomylka z mojej strony! :eviltong: ja sunie nazwalam Uszatka i chyba ktos po drodze jej imie skrocil? na fb od poczatku na wydarzeniu i galerii jest Uszatka, wiec juz tak pozostawie, zeby ludzikom juz teraz nie mieszac :eviltong:

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=courier new]oj tak - wszyscy :loveu: razem , jak ja bym chciala teraz poleciec ku tobie Gabryniuuuuuuuuuu!
.. czuje ... ze Gabrynia kocha juz bardzo i nie bedzie latwo ....:cool3::loveu:[/FONT]

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
toyota jest stalym darczynca to zglosi!!! :loveu:

Fajnie, ale czy już teraz czy poczekamy aż sunia się trochę oswoi z otoczeniem????????

Posted

Oj Uszatka, w skrócie Uszka :)
i wszystko się zgadza. Nie wiem czemu garkotluki kupują szczeniaki w pseudo.
Nigdy nie kupowalam, bo wolę psie bidy czy to ze schroniska, czy z tymczasu. Tylko ze moje psy do niczego nie podobne ;) Może to właśnie o rasę chodzi?

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Oj Uszatka, w skrócie Uszka :)
i wszystko się zgadza. Nie wiem czemu garkotluki kupują szczeniaki w pseudo.
Nigdy nie kupowalam, bo wolę psie bidy czy to ze schroniska, czy z tymczasu. Tylko ze moje psy do niczego nie podobne ;) Może to właśnie o rasę chodzi?

Tylko, że te z pseudo rzadko przypominają rasowe!!!!!!!
Ostatnio pewna pani ode mnie z bloku zakupiła rasowego szczeniaka .
Może to by nie było takie przykre, gdyby nie fakt, że ta pani jest gruuuuuuuuubo po 70-tce i nie ma żadnej rodziny.
Nie życzę nikomu śmierci, ale gdy piesek będzie miał 12 - 13 lat pani będzie miała prawie 90, nie wierzę że będzie w stanie opiekować się pieskiem. I gdzie tu logika??????????????

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
tyle bid w schronach, a u mnie w okolicy widze, ze przybywa albo yorkow albo chichuachua, shih tzu itd pewnie wiekszosc za 200-400 zl z pseudo, szkoda gadac, a w schronie takie Uszatki czekaja na wybawienie egh :-(

Dla niektórych jest nie do pomyślenia jak można wziąć psa ze schroniska i to dorosłego, a jak słyszą o kastracji i sterylizacji, to są oburzeni.
Niektórzy są po prostu niereformowalni!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jak tu miło a ja muszę pracować, tona papierzysków:( Dobrze,że Uszka bezpieczna i tak wspaniale ułożona:)
Sunia z filmiku do "schrupania", rezydent też:)

Posted

Uszka jest cudna, jakieś 20 minut temu ją odebraliśmy od Patrycji. Cały czas się łasi, przytula, merda ogonkiem, raczej nie jest strachliwa, na smyczy chodzi ładnie, nie bała się wejść.

Jedyny minus, że warczy na Kajtunia i Kajtuń się boi, ale może mu przejdzie.

Idę spać, bo padam na twarz. Dobranoc :lol:

Posted

Gabi79 napisał(a):
Uszka jest cudna, jakieś 20 minut temu ją odebraliśmy od Patrycji. Cały czas się łasi, przytula, merda ogonkiem, raczej nie jest strachliwa, na smyczy chodzi ładnie, nie bała się wejść.

Jedyny minus, że warczy na Kajtunia i Kajtuń się boi, ale może mu przejdzie.

Idę spać, bo padam na twarz. Dobranoc :lol:

Super wieści... a facetów to trzeba na początku ustawić:)
Dobrej nocy:)

Posted (edited)

Odwiedzam raneczkowo:iloveyou:Jak sie radujemy ze Uszenka juz u ciebie Gabryniu, sciskamy kciukiiiiiiii:modla:ciekawe jak w nocy? napewno beda razem z Kajtuniem sobie slodziunko spali , lada dzien:buzi:

Edited by ewa gonzales
Posted

[FONT=comic sans ms] Z wielka radoscia zajade do Gabrynieczkowo zwierzunieczkowa:buzi: moze dzis po pracy mi sie uda , Gabryniu - w razie bym jechala - bede dzwonic [/FONT]

Posted

Jestem. Wszystko Ok. tylko Kajtuś się Uszki boi. Mam nadzieję, że mu przejdzie.
Uszka wczoraj po przyjściu do domu zwiedziła kąty. Jak położyliśmy się spać kładła się na krótko w różnych miejscach, popiskując.
Weszła na kanapę, ale ze względu na niezbyt ładny zapach poprosiłam ją grzecznie żeby zeszła.
Ulokowała się na fotelu i na nim spała do rana.
Ja zasnęłam po 1szej, po dwóch godzinach się obudziłam i potem już nie mogłam spać, nie wiem czemu może z emocji.
O 6tej wstałam. Byłam najpierw na dworze z Kajtim, potem z Uszką.
Sunia jest bardzo grzeczna na dworze nie boi się, grzecznie idzie na smyczy. Zrobiła kupkę i 4 x siku.
Zaraz idę wypłacić pieniądze i potem do zoologicznego.
Muszę małą wykąpać, ma pewnie pchły, bo okropnie się drapie. Niestety chyba Kajtuś już podłapał, bo też się drapie.
Na spacerze Uszka poznała 3 suczki i była bardzo grzeczna.
Opowiedziałam krótką historię Uszki kilku psiarzom z mojego bloku i jedna pani aż się popłakała.
Na razie tyle relacji.
Ach, trzeba by z małą iść na taki ogólny przegląd do weta, po coś na odrobaczenie i obciąć pazurki, bo ma dosyć długie.