kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a ja wam cos powiem, to ze pisze Uszatka to nie jest zadna pomylka z mojej strony! :eviltong: ja sunie nazwalam Uszatka i chyba ktos po drodze jej imie skrocil? na fb od poczatku na wydarzeniu i galerii jest Uszatka, wiec juz tak pozostawie, zeby ludzikom juz teraz nie mieszac :eviltong: Quote
Nadziejka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [FONT=courier new]oj tak - wszyscy :loveu: razem , jak ja bym chciala teraz poleciec ku tobie Gabryniuuuuuuuuuu! .. czuje ... ze Gabrynia kocha juz bardzo i nie bedzie latwo ....:cool3::loveu:[/FONT] Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):Gabi mysle, ze odnosnie sterylizacji malenka bedzie mozna zglosic tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto Cioteczki, a jeśli chodzi o tą Akcję, to chyba najlepiej by było, gdyby ktoś kto wpłaca tam stałe deklaracje zgłosił Uszkę, żeby dostać 100% zwrotu ( chyba, że coś pokręciłam, bo czytałam pobieżnie ) Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 toyota jest stalym darczynca to zglosi!!! :loveu: Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):toyota jest stalym darczynca to zglosi!!! :loveu: Fajnie, ale czy już teraz czy poczekamy aż sunia się trochę oswoi z otoczeniem???????? Quote
obiezyswiat75 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Oj Uszatka, w skrócie Uszka :) i wszystko się zgadza. Nie wiem czemu garkotluki kupują szczeniaki w pseudo. Nigdy nie kupowalam, bo wolę psie bidy czy to ze schroniska, czy z tymczasu. Tylko ze moje psy do niczego nie podobne ;) Może to właśnie o rasę chodzi? Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 tyle bid w schronach, a u mnie w okolicy widze, ze przybywa albo yorkow albo chichuachua, shih tzu itd pewnie wiekszosc za 200-400 zl z pseudo, szkoda gadac, a w schronie takie Uszatki czekaja na wybawienie egh :-( Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 obiezyswiat75 napisał(a):Oj Uszatka, w skrócie Uszka :) i wszystko się zgadza. Nie wiem czemu garkotluki kupują szczeniaki w pseudo. Nigdy nie kupowalam, bo wolę psie bidy czy to ze schroniska, czy z tymczasu. Tylko ze moje psy do niczego nie podobne ;) Może to właśnie o rasę chodzi? Tylko, że te z pseudo rzadko przypominają rasowe!!!!!!! Ostatnio pewna pani ode mnie z bloku zakupiła rasowego szczeniaka . Może to by nie było takie przykre, gdyby nie fakt, że ta pani jest gruuuuuuuuubo po 70-tce i nie ma żadnej rodziny. Nie życzę nikomu śmierci, ale gdy piesek będzie miał 12 - 13 lat pani będzie miała prawie 90, nie wierzę że będzie w stanie opiekować się pieskiem. I gdzie tu logika?????????????? Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 wlasnie jak cos Uszka w skrocie :) Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 no tak bo chodzi tylko o kase, a co potem sie stanie z psem to juz ich nie obchodzi egh :angryy: Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):tyle bid w schronach, a u mnie w okolicy widze, ze przybywa albo yorkow albo chichuachua, shih tzu itd pewnie wiekszosc za 200-400 zl z pseudo, szkoda gadac, a w schronie takie Uszatki czekaja na wybawienie egh :-( Dla niektórych jest nie do pomyślenia jak można wziąć psa ze schroniska i to dorosłego, a jak słyszą o kastracji i sterylizacji, to są oburzeni. Niektórzy są po prostu niereformowalni!!!!!!!!!!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a zobaczcie jakie ja mialam ostatnio cudo w domku na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229955-Znaleziona-mikrosunia-POMOCY!-%28 prosto z ulicy :-( Quote
obiezyswiat75 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Może jak są małe puszyste kulki, to trochę przypominają? A potem rosną, przestają przypominać i won! Pelno takich psów miałam- jamnikowate, owczarkowate, rottweilerowate i inne. Smutne.... Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):a zobaczcie jakie ja mialam ostatnio cudo w domku na tymczasie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229955-Znaleziona-mikrosunia-POMOCY!-( prosto z ulicy :-( Cudna sunia!!!!!!!!!!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 cudna i kochana, egh ale tesknie za nia :sad: za to moj piesio rezydent w ogole :eviltong: byl taki zazdrosny o malenka, ze szok! Quote
kolejna kobietka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ja musze konczyc, jutro przeczytam nowinki :) ucaluj Uszatke ode mnie! :) Quote
ewu Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jak tu miło a ja muszę pracować, tona papierzysków:( Dobrze,że Uszka bezpieczna i tak wspaniale ułożona:) Sunia z filmiku do "schrupania", rezydent też:) Quote
Gabi79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Uszka jest cudna, jakieś 20 minut temu ją odebraliśmy od Patrycji. Cały czas się łasi, przytula, merda ogonkiem, raczej nie jest strachliwa, na smyczy chodzi ładnie, nie bała się wejść. Jedyny minus, że warczy na Kajtunia i Kajtuń się boi, ale może mu przejdzie. Idę spać, bo padam na twarz. Dobranoc :lol: Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Buziaki dla Uszki :loveu: mam nadzieję że się dogadają z Kajtusiem bo to bardzo zgodny chłopak :loveu: Quote
ewu Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Gabi79 napisał(a):Uszka jest cudna, jakieś 20 minut temu ją odebraliśmy od Patrycji. Cały czas się łasi, przytula, merda ogonkiem, raczej nie jest strachliwa, na smyczy chodzi ładnie, nie bała się wejść. Jedyny minus, że warczy na Kajtunia i Kajtuń się boi, ale może mu przejdzie. Idę spać, bo padam na twarz. Dobranoc :lol: Super wieści... a facetów to trzeba na początku ustawić:) Dobrej nocy:) Quote
Nadziejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) Odwiedzam raneczkowo:iloveyou:Jak sie radujemy ze Uszenka juz u ciebie Gabryniu, sciskamy kciukiiiiiiii:modla:ciekawe jak w nocy? napewno beda razem z Kajtuniem sobie slodziunko spali , lada dzien:buzi: Edited September 11, 2012 by ewa gonzales Quote
Akrum Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 i ja przyszłam zobaczyć jak się miewa Uszatka i jak nocka minęła i w ogóle jak się zachowuje :) Quote
kolejna kobietka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 I ja zagladam z ranka :) taka przytulasna jest! :iloveyou:a w tej klatce ciagle byla sama, ale musiala sie czuc samotna i opuszczona :sad: predzej czy pozniej na pewno sie psiulki zgodza ze soba :) Quote
Nadziejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [FONT=comic sans ms] Z wielka radoscia zajade do Gabrynieczkowo zwierzunieczkowa:buzi: moze dzis po pracy mi sie uda , Gabryniu - w razie bym jechala - bede dzwonic [/FONT] Quote
Gabi79 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jestem. Wszystko Ok. tylko Kajtuś się Uszki boi. Mam nadzieję, że mu przejdzie. Uszka wczoraj po przyjściu do domu zwiedziła kąty. Jak położyliśmy się spać kładła się na krótko w różnych miejscach, popiskując. Weszła na kanapę, ale ze względu na niezbyt ładny zapach poprosiłam ją grzecznie żeby zeszła. Ulokowała się na fotelu i na nim spała do rana. Ja zasnęłam po 1szej, po dwóch godzinach się obudziłam i potem już nie mogłam spać, nie wiem czemu może z emocji. O 6tej wstałam. Byłam najpierw na dworze z Kajtim, potem z Uszką. Sunia jest bardzo grzeczna na dworze nie boi się, grzecznie idzie na smyczy. Zrobiła kupkę i 4 x siku. Zaraz idę wypłacić pieniądze i potem do zoologicznego. Muszę małą wykąpać, ma pewnie pchły, bo okropnie się drapie. Niestety chyba Kajtuś już podłapał, bo też się drapie. Na spacerze Uszka poznała 3 suczki i była bardzo grzeczna. Opowiedziałam krótką historię Uszki kilku psiarzom z mojego bloku i jedna pani aż się popłakała. Na razie tyle relacji. Ach, trzeba by z małą iść na taki ogólny przegląd do weta, po coś na odrobaczenie i obciąć pazurki, bo ma dosyć długie. Quote
Recommended Posts