kolejna kobietka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 slicznie Nutka :) ja mam wlasnie od kilku godzin pieska na dt do nastepnego weekendu i jak jest w kuchni, a moj chce wejsc to zebiska pokazuje :eviltong: mysle, ze tak ma wiekszosc pieskow po pobycie w schronie, moze z czasem jak sie oswoi w nowym miejscu, jak zobaczy, ze jedzonka nie zabraknie to sie psinka zmieni... Quote
toyota Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Nutka to śliczne imię ! Wysłałam dzisiaj poleconym priorytetem książeczkę zdrowia Nutki. Quote
Gabi79 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='toyota']Nutka to śliczne imię ! Wysłałam dzisiaj poleconym priorytetem książeczkę zdrowia Nutki. Dzięki, jak tylko dojdzie pójdziemy do weta. Toyota, czy możesz w wolnej chwili zmienić tytuł, na jakiś w stylu "Uszka/Nutka już w BDT u Gabi79, bardzo prosi o wsparcie finansowe na karmę i weta" Z góry dzięki. U Nutki wszystko ok. Tylko mam wrażenie, że chwilami jest bardzo smutna, ale potrafi też się cieszyć, podchodzi i prosi łapką o zainteresowanie:lol: Quote
Nadziejka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [FONT=courier new]Gabryniu jak pieknie :iloveyou::iloveyou:sciskuniamy sercem calym[/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 zagladam i buziolek dla Nutki i Kajtunia :kiss_2: Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ja takze odwiedzam Nutke i kolege.....:) I oczywiscie Panciunie.....:):) Quote
Beatkaa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nutka mi się nawet bardziej podoba :):):) :loveu: Quote
ewu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nutka- słodko brzmi:) Biedna maleńka, pewnie nie wierzy w swoje szczęście. Quote
ewu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Trzeba bazarek dla Nutki zrobić, mam już trochę fantów.Która Ciotka bazarki robi:)? Quote
Gabi79 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Dziękuję kochane, że jesteście u Nutki:loveu: [quote name='ewu']Nutka- słodko brzmi:) Biedna maleńka, pewnie nie wierzy w swoje szczęście.[/QUOTE] Oj tak, chwilami nie wierzy. Wystarczy się poruszyć czy powiedzieć słowo, a ona już tupta i się przymila, ale jeszcze nie jest zbyt pewna sytuacji, bo czasami kuli ogonek. Ale jak się rozkręci, albo jak poczuje mięsko to kręci ogonkiem młynki. Teraz śpi na kanapie z TZ-em Jeśli chodzi o bazarek, to przyłączam się do prośby:modla::modla::modla: Czekam na przyznanie mi posta Toyoty, żebym mogła wpisać w rozliczeniu pieniążki po mojej poprzedniej tymczasowiczce Pewnie w przyszłym tyg.odwiedzimy weta Quote
Nadziejka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [FONT=comic sans ms]Gabryniu jak sie nasze serca raduja , ze malunka ma was:loveu::multi: Ciebie , tz-ta , Kajtunia:modla::iloveyou: jutro bedziesz z nami Gabryniu?:buzi::buzi:[/FONT] Quote
Beatkaa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='ewa gonzales'][FONT=comic sans ms]Gabryniu jak sie nasze serca raduja , ze malunka ma was:loveu::multi: Ciebie , tz-ta , Kajtunia:modla::iloveyou: jutro bedziesz z nami Gabryniu?:buzi::buzi:[/FONT] Dokładnie,jak dobrze,że ma Was Gabrysiu:):):) :loveu: Odwiedzam Uszatkę i przesyłam mizianko :) Quote
Gabi79 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='ewa gonzales'][FONT=comic sans ms]Gabryniu jak sie nasze serca raduja , ze malunka ma was:loveu::multi: Ciebie , tz-ta , Kajtunia:modla::iloveyou: jutro bedziesz z nami Gabryniu?:buzi::buzi:[/FONT] Niestety nie, nie udało mi się wymigać od imieninowo -urodzinowej imprezy, ale przesyłam Wam moc buziaków:calus::calus::calus::calus: Czy ktoś zrobi bazarek dla Nutki, ja mam kilka fantów, mogę wysłać komuś zdjęcia, a potem wysyłać paczki też od siebie. Nutka bardzo prosi:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Gabi79']Niestety nie, nie udało mi się wymigać od imieninowo -urodzinowej imprezy, ale przesyłam Wam moc buziaków:calus::calus::calus::calus:[/QUOTE] Oj tam oj tam Gabi ja dziś idę na rocznicę ślubu i podwójne urodziny czyli 3w1 a mimo wszystko na grilla się załapię :evil_lol: Quote
ewu Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Gabi79']Niestety nie, nie udało mi się wymigać od imieninowo -urodzinowej imprezy, ale przesyłam Wam moc buziaków:calus::calus::calus::calus: Czy ktoś zrobi bazarek dla Nutki, ja mam kilka fantów, mogę wysłać komuś zdjęcia, a potem wysyłać paczki też od siebie. Nutka bardzo prosi:modla::modla::modla::modla::modla::modla:[/QUOTE Przyłączam się do prośby:) Quote
Akrum Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 i ja przyszłam w odwiedziny zobaczyć co i jak u małej :) Nutka, bardzo ładnie :) Nasza jedna podopieczna też miała na imię Nutka, bardzo miło ją wspominam :) Znalazła przecudowny DS :) I takiego samego życzę teraz tej Nutce :) Quote
Gabi79 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Akrum']i ja przyszłam w odwiedziny zobaczyć co i jak u małej :) Nutka, bardzo ładnie :) Nasza jedna podopieczna też miała na imię Nutka, bardzo miło ją wspominam :) Znalazła przecudowny DS :) I takiego samego życzę teraz tej Nutce :)[/QUOTE] Dzięki za odwiedziny!!! Nutka jest bardzo grzeczna i spokojna, co jakiś czas podchodzi i delikatnie prosi łapką o zainteresowanie. Jak widzi, że głaszcze się Kajtka, albo Kajtuś się przytula podchodzi i się wpycha. Na dworze jest bardzo grzeczna, przyjazna wobec piesków, ze wszystkimi się wita merdając ogonkiem:lol: Wczoraj spotkaliśmy bardzo przyjaznego kotka i Nucia też się z nim przywitała Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Kurcze......czyli fajowa sunia .....:):) Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ale fajna niunia :) a jak z wyciem jak wychodzisz, przyzwyczaja sie powoli? Quote
Gabi79 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='kolejna kobietka']ale fajna niunia :) a jak z wyciem jak wychodzisz, przyzwyczaja sie powoli?[/QUOTE] Nutka jest wspaniała:lol:, pies idealny. Jak zostaje sama chwilę wyje (specjalnie czekam chwilę przy windzie, żeby słyszeć), potem się uspokaja. Nie jest już tak jak wtedy, że wyła długo. Jest słodka, zawsze rano przychodzi dać buzi na Dzień Dobry i kręci młynki ogonkiem z radości, żeby tylko ktoś o dobrym sercu ją pokochał. Tyle lat taki ideał marnował się w schronie:-( Właśnie byłyśmy na spacerku, mała już wie, do którego bloku trzeba iść, przyśpiesza wtedy (ale nie ciągnie) i idzie w stronę windy. W windzie zawsze delikatnie na mnie skacze jakby chciała powiedzieć: "Dziękuję za spacerek i za to, że wracamy do domku" Mój Kajtuś, który jest znaleziony zawsze szaleje przed drzwiami do mieszkania, jak wracamy ze spacerku:lol: Quote
Mysza2 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Dobre wiadomości:), wiele takich ideałów siedzi w schronach Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 to wspaniale, ze juz tak nie "koncertuje" :eviltong: kochana malenka, jak sie poczuje jeszcze pewniej, to zapewne zupelnie przestanie :) Mysza2 ma racje, w moje rece tez ostatnio "wpadaja" takie psie perelki... Quote
Recommended Posts