Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Na pewno Kajtusiowi przejdzie

:) AgusiaP, a wyjasnila sie sprawa z tymi pieniazkami (160 zl)? bardzo by sie przydaly...

Tak :lol: dzwoniłam wczoraj do domku Toli ;) wszystko jest ok :lol::lol::lol::lol: więc myslę, że te pieniążki mogą iśc na Uszkę ;)

Posted

Co do zdjęć to zrobię jakieś telefonem, bo niestety aparatu nie posiadam.

Zrobiłam zakupy dla Uszki: smycz, szeleczki, szampon przeciwko insektom, miseczka i smaczek (sprasowana kostka)

Kąpanie to była totalna masakra.

Uszka się bała, piszczała, warczała na mnie.

Raz uciekła mi z wanny i przywarła do podłogi.

A tu trzeba było ją namydlić i nie spłukiwać szamponu przez min 5 min.

Uszka się wiła jak piskorz.
Najgorzej było przy spłukiwaniu, bardzo bała się wody.

Porządnie ją wyszorowałam i spłukałam, ale jeszcze trochę śmierdzi....

Rano na spacerze ją wyczesałam, sypie się z niej okropnie i potem po kąpieli drugi raz.

Teraz byliśmy we czwórkę (Ja, TZ, Kajtuś i Uszka na mega długim spacerze w parku.

Jak Kajtuś biegał puszczony to Uszka patrzyła gdzie jest. Jak siedliśmy na ławce Uszka wskoczyła mi na kolana.

Acha, ona chyba nie zna suchej karmy, bo jak ma w miseczce to nie je, tylko jak jej się daje z ręki.

Buziaczki od Uszki dla cioteczek:lol:

Posted

to i tak, brawo, ze sobie poradzilas z ta kapiela, ja moja znajdke musialam kapac razem z moja mama, a sie wyrywala, nie wiem skad tyle sily w takim malym cialku :eviltong: i tez troszke popiskiwala juz z tego strachu i nerwow chyba, ale nie warczala, a na koniec jak juz byla wycierana przez moja mame, ja sie usunelam na bok, nie wiem jakim cudem, ale wyskoczyla z wanny! malenstwo, a takie skoczne :)

a Kajtus nadal sie boi Uszki?

buziak dla Uszki :kiss_2:

Posted

Gabi79 napisał(a):
Co do zdjęć to zrobię jakieś telefonem, bo niestety aparatu nie posiadam.

Zrobiłam zakupy dla Uszki: smycz, szeleczki, szampon przeciwko insektom, miseczka i smaczek (sprasowana kostka)

Kąpanie to była totalna masakra.

Uszka się bała, piszczała, warczała na mnie.

Raz uciekła mi z wanny i przywarła do podłogi.

A tu trzeba było ją namydlić i nie spłukiwać szamponu przez min 5 min.

Uszka się wiła jak piskorz.
Najgorzej było przy spłukiwaniu, bardzo bała się wody.

Porządnie ją wyszorowałam i spłukałam, ale jeszcze trochę śmierdzi....

Rano na spacerze ją wyczesałam, sypie się z niej okropnie i potem po kąpieli drugi raz.

Teraz byliśmy we czwórkę (Ja, TZ, Kajtuś i Uszka na mega długim spacerze w parku.

Jak Kajtuś biegał puszczony to Uszka patrzyła gdzie jest. Jak siedliśmy na ławce Uszka wskoczyła mi na kolana.

Acha, ona chyba nie zna suchej karmy, bo jak ma w miseczce to nie je, tylko jak jej się daje z ręki.

Buziaczki od Uszki dla cioteczek:lol:

No widzisz cioteczka musisz pannie kupić perfumy, najlepiej francuskie... np Chanel:eviltong::eviltong:
A tak na poważnie , to zadziwiająco dobrze ułożona ta nasza Uszeńka, przecież nikt jej nie uczył dobrych manier:shake:

Posted

Posłałam 20 zł żeby się dorzucić do transportu ale skoro znalazł się Sponsor:Rose: na całość, to zużyj Kochana te dwie dyszki na inne potrzeby malutkiej:)

Posted

Kolejna kobietka, widziałam, że ogłaszałaś Uszkę na tablicy. Robiłaś może jakieś ogłoszenia dla tej małej czarnej suczki z pierwszej strony, bo ta bidulka nie ma chyba osobnego wątku. Myślałam żeby jej zrobić ogłoszenia. Wprawdzie byłby to mój debiut, ale chyba to nic trudnego :) Ktoś pisał na innym wątku, że największe zainteresowanie jest na tablicy, morusku i gumtree. A może mogłabyś jej zrobić wydarzenie na fb ?