bela51 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ciesze sie, ze malutkiej sie udało. Pewnie spędziłaby reszte zycia w tym schronie, gdyby nie Ty:lol: Quote
AgusiaP Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Pewnie i Uszce bedzie milej jak się ją wykąpie ;) Cieszę się, że Uszka już bezpieczna u Gabi:lol: Maleńka zaczyna w końcu nowe życie:lol::lol::lol::lol: Quote
kolejna kobietka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Na pewno Kajtusiowi przejdzie :) AgusiaP, a wyjasnila sie sprawa z tymi pieniazkami (160 zl)? bardzo by sie przydaly... Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Po myciu...czesaniu...odpchleniu bedzie jak nowa....:):) Quote
AgusiaP Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 kolejna kobietka napisał(a):Na pewno Kajtusiowi przejdzie :) AgusiaP, a wyjasnila sie sprawa z tymi pieniazkami (160 zl)? bardzo by sie przydaly... Tak :lol: dzwoniłam wczoraj do domku Toli ;) wszystko jest ok :lol::lol::lol::lol: więc myslę, że te pieniążki mogą iśc na Uszkę ;) Quote
Maruda666 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Czesanie, kąpanie, przegląd...i będzie jak nowa :):) Quote
kolejna kobietka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 AgusiaP napisał(a):Tak :lol: dzwoniłam wczoraj do domku Toli ;) wszystko jest ok :lol::lol::lol::lol: więc myslę, że te pieniążki mogą iśc na Uszkę ;) cudownie!!! :multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 A jakies zdjęcie tych pieknych ucholów mozna prosic ?:lol: Quote
Gabi79 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Co do zdjęć to zrobię jakieś telefonem, bo niestety aparatu nie posiadam. Zrobiłam zakupy dla Uszki: smycz, szeleczki, szampon przeciwko insektom, miseczka i smaczek (sprasowana kostka) Kąpanie to była totalna masakra. Uszka się bała, piszczała, warczała na mnie. Raz uciekła mi z wanny i przywarła do podłogi. A tu trzeba było ją namydlić i nie spłukiwać szamponu przez min 5 min. Uszka się wiła jak piskorz. Najgorzej było przy spłukiwaniu, bardzo bała się wody. Porządnie ją wyszorowałam i spłukałam, ale jeszcze trochę śmierdzi.... Rano na spacerze ją wyczesałam, sypie się z niej okropnie i potem po kąpieli drugi raz. Teraz byliśmy we czwórkę (Ja, TZ, Kajtuś i Uszka na mega długim spacerze w parku. Jak Kajtuś biegał puszczony to Uszka patrzyła gdzie jest. Jak siedliśmy na ławce Uszka wskoczyła mi na kolana. Acha, ona chyba nie zna suchej karmy, bo jak ma w miseczce to nie je, tylko jak jej się daje z ręki. Buziaczki od Uszki dla cioteczek:lol: Quote
kolejna kobietka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 to i tak, brawo, ze sobie poradzilas z ta kapiela, ja moja znajdke musialam kapac razem z moja mama, a sie wyrywala, nie wiem skad tyle sily w takim malym cialku :eviltong: i tez troszke popiskiwala juz z tego strachu i nerwow chyba, ale nie warczala, a na koniec jak juz byla wycierana przez moja mame, ja sie usunelam na bok, nie wiem jakim cudem, ale wyskoczyla z wanny! malenstwo, a takie skoczne :) a Kajtus nadal sie boi Uszki? buziak dla Uszki :kiss_2: Quote
ewu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Gabi79 napisał(a):Co do zdjęć to zrobię jakieś telefonem, bo niestety aparatu nie posiadam. Zrobiłam zakupy dla Uszki: smycz, szeleczki, szampon przeciwko insektom, miseczka i smaczek (sprasowana kostka) Kąpanie to była totalna masakra. Uszka się bała, piszczała, warczała na mnie. Raz uciekła mi z wanny i przywarła do podłogi. A tu trzeba było ją namydlić i nie spłukiwać szamponu przez min 5 min. Uszka się wiła jak piskorz. Najgorzej było przy spłukiwaniu, bardzo bała się wody. Porządnie ją wyszorowałam i spłukałam, ale jeszcze trochę śmierdzi.... Rano na spacerze ją wyczesałam, sypie się z niej okropnie i potem po kąpieli drugi raz. Teraz byliśmy we czwórkę (Ja, TZ, Kajtuś i Uszka na mega długim spacerze w parku. Jak Kajtuś biegał puszczony to Uszka patrzyła gdzie jest. Jak siedliśmy na ławce Uszka wskoczyła mi na kolana. Acha, ona chyba nie zna suchej karmy, bo jak ma w miseczce to nie je, tylko jak jej się daje z ręki. Buziaczki od Uszki dla cioteczek:lol: No widzisz cioteczka musisz pannie kupić perfumy, najlepiej francuskie... np Chanel:eviltong::eviltong: A tak na poważnie , to zadziwiająco dobrze ułożona ta nasza Uszeńka, przecież nikt jej nie uczył dobrych manier:shake: Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Gabi79 jak Gabi.....:) ale co dziewusia musiala przezyc w tej kapieli......:) Quote
ewu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Posłałam 20 zł żeby się dorzucić do transportu ale skoro znalazł się Sponsor:Rose: na całość, to zużyj Kochana te dwie dyszki na inne potrzeby malutkiej:) Quote
Kryzia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Kolejna kobietka, widziałam, że ogłaszałaś Uszkę na tablicy. Robiłaś może jakieś ogłoszenia dla tej małej czarnej suczki z pierwszej strony, bo ta bidulka nie ma chyba osobnego wątku. Myślałam żeby jej zrobić ogłoszenia. Wprawdzie byłby to mój debiut, ale chyba to nic trudnego :) Ktoś pisał na innym wątku, że największe zainteresowanie jest na tablicy, morusku i gumtree. A może mogłabyś jej zrobić wydarzenie na fb ? Quote
toyota Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Czy Kajtuś jest rzeczywiście mniejszy od Uszki ? Ciekawe jak wygląda :)? Quote
Nadziejka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [FONT=comic sans ms]zagladam i sciskuniam[/FONT] Quote
AgusiaP Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='toyota']Czy Kajtuś jest rzeczywiście mniejszy od Uszki ? Ciekawe jak wygląda :)? Prosze bardzo o to Kajtus kiedys Timonek ;) A tu jego watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/196197-Timonek-Kajtuś-już-w-DS-u-Gabi79 Quote
toyota Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Jaki śliczny. Pasują do siebie z Uszką jak mamusia z synkiem :evil_lol:. Quote
AgusiaP Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Tak Uszka i Kajtus to dwa uszatki :lol: Jak rozmawialam z Gabi mowila mi, ze jak wyszla z Uszka na spacer sasiadka myslala, ze to Kajtus:evil_lol: Quote
toyota Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Chyba sąsiadka -daltonistka :evil_lol:. Quote
bela51 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 toyota napisał(a):Chyba sąsiadka -daltonistka :evil_lol:. Widziała tylko wielkie uszyska:lol: Quote
AgusiaP Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 wielkie jest piekne:evil_lol: mordeczki kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Cudna para :) !.... Gabrysiu jak nocka minęła? Quote
Recommended Posts