Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu mamy wynikii bakteriologii; mamy takie różne paskudztwa w oku: colli bakterie i gronkowca; dostaliśmy antybiotyk do oczny i całościowy. Jesteśmy z dnia na dzień coraz ładniejszym psiakiem; wiem że wszyscy :) czekają na zdjęcia ale wszytsko w swoim czasie.
Wyniki mykologiczne jeszcze tydzien muszą rosnąć i będzie dopiero wyhodowany grzybek, jak jest.

Posted

Agata69 napisał(a):
Wysyłam 6o zł dla naszego podopiecznego, mam nadzieję że razem z panią mają się dobrze.
Życzę wszystkim wesolych Świat. Jesteście naprawdę fantastyczni, robicie kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Agata z dziećmi.

Norton dziękuję serdecznie i życzy też Wesołych Świąt Towbie i dzieciakom:loveu:

Posted

[quote name='mar.gajko']W końcu mamy wynikii bakteriologii; mamy takie różne paskudztwa w oku: colli bakterie i gronkowca; dostaliśmy antybiotyk do oczny i całościowy. Jesteśmy z dnia na dzień coraz ładniejszym psiakiem; wiem że wszyscy :) czekają na zdjęcia ale wszytsko w swoim czasie.
Wyniki mykologiczne jeszcze tydzien muszą rosnąć i będzie dopiero wyhodowany grzybek, jak jest.

Eh, jeju, biedactwo..
Dzieki mar.gajko ze go zabralas, naprawde wielkie dzieki.....:p

Posted

:razz: jak nasz brunatny niedzwiadek sie miewa? Czy wyjadl swojej pańci, z koszyczka, wszystkie święcone jajeczka, to co misie lubią najbardziej?;)
Weołych i Radasnych Świat życzymu dla mar.gajko, P.Eli i Waszych wszystkich podopiecznych czterołapnych !:p

Posted

Dla Nortonka dobre; ja dopiero dzisiaj mam dostęp do netu; Święta mialam trochę szpitalne i nie było mnie ponad tydzien.
Nortonek z dnai an dzien śliczniejszy; bierze grzecznie antybiotyk i kropli oczka; w następnym tygodniu kontrola u weta; a ja postaram się w końcu jakieś zdjęcia umieśćić.
ps. Był grzeczny nie wyjadał z koszyczka :).

• 2 weeks later...
Posted

mar.gajko napisał(a):
...a ja postaram się w końcu jakieś zdjęcia umieśćić...

I co z tymi zdjęciami ? :razz:

No i oczywiście z samym Nortonkiem.

Posted

:crazyeye: dzisiaj o 3 rano!! zadzwonila do mnie jakas kobieta, ze chce adoptowac Nortona, ze zaraz po niego moze jechac, z Niemiec,z Monachium, Polka:-o Myslalam,ze zawalu dostane jak o 3 rano telefon natarczywie dzwonil, o takiej porze, telefony?:roll: Powiedzialm,ze jest w DT i aby e-mil napisala, jesli Norton jest do adopcji bo nie wiem czy w DT nie zostanie na stałe;)
nic nie napisala, jeszcze..........

Posted

Wprawdzie trudno by ło skompletować: mnie, Nortona i pożyczony apatar fot., p. Elę, wszytsko w jednym miejscu, ale sie udało. Zdjęcia się obrabiają i dzisiaj w końcu wstawię.
A co do adopcji do Niemiec... neeeeeee; ciotka mar.gajko znajdzie domek w Krakowie. Nie da do niemiec Nortonka, bo co to by było, on po niemiecku nic a nic, czułby się wyobcowany :).

Posted

Oczka są już w stanie dobrym!! Do uszej wczoraj nabyłyśmy jeszcze Surolan i płyn do czyszczenia Otisol, no i 15 kg RC dla psów powyżej 25 kg!!!!
Bo przytyliśmy troszeczkę i już jesteśmy psiakiem maxi.

Posted

boszeee jak On odzyskal swoja pisią nature i wiare w czlowieka:-(

Jaki szczęsliwy i sliczny Nortonek! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mar.gajko, p.Elu:iloveyou: :iloveyou:

Posted

Nie podmieniłyście psa? Cudny!! Nie oddawać do Niemiec bo nam psa zmarnują!
Mar.Gajko czy wciąż potrzebne pieniądze dla Nortona, bo jeśli nie , w maju przekaże jakąś sumę na innego biedaka?

Posted

Agata69 napisał(a):
Nie podmieniłyście psa? Cudny!! Nie oddawać do Niemiec bo nam psa zmarnują!
Mar.Gajko czy wciąż potrzebne pieniądze dla Nortona, bo jeśli nie , w maju przekaże jakąś sumę na innego biedaka?

Agatko, chyba na razie nie potrzeba. Istnieje jeszce opcja usuwania tego zęba, ale to raczej jeszcze przyszłość. On w pewnym wieku, po przejściach. Wet poiwiedzial, że jak mu nie przeszkadza w jedzeniu, to się "zaleje" i żeby beż potrzeby nie walić narkozy; mamy jeszce przed sobą badania krwii, gdzieś za 10 dni i wtedy będzie decyzja. Ael na razie wspomóż inną bidę.