boski1973 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mar.gajko proszę odebrać wiadomość prywatna w sprawie Nortona. Pilne!!! A moze ktoś wie jak skontaktować się z Panią mar.gajko? Proszę o odp na email [email protected] lub gg 9305794 Quote
mar.gajko Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 W końcu mamy wynikii bakteriologii; mamy takie różne paskudztwa w oku: colli bakterie i gronkowca; dostaliśmy antybiotyk do oczny i całościowy. Jesteśmy z dnia na dzień coraz ładniejszym psiakiem; wiem że wszyscy :) czekają na zdjęcia ale wszytsko w swoim czasie. Wyniki mykologiczne jeszcze tydzien muszą rosnąć i będzie dopiero wyhodowany grzybek, jak jest. Quote
mar.gajko Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Agata69 napisał(a):Wysyłam 6o zł dla naszego podopiecznego, mam nadzieję że razem z panią mają się dobrze. Życzę wszystkim wesolych Świat. Jesteście naprawdę fantastyczni, robicie kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Agata z dziećmi. Norton dziękuję serdecznie i życzy też Wesołych Świąt Towbie i dzieciakom:loveu: Quote
ARKA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='mar.gajko']W końcu mamy wynikii bakteriologii; mamy takie różne paskudztwa w oku: colli bakterie i gronkowca; dostaliśmy antybiotyk do oczny i całościowy. Jesteśmy z dnia na dzień coraz ładniejszym psiakiem; wiem że wszyscy :) czekają na zdjęcia ale wszytsko w swoim czasie. Wyniki mykologiczne jeszcze tydzien muszą rosnąć i będzie dopiero wyhodowany grzybek, jak jest. Eh, jeju, biedactwo.. Dzieki mar.gajko ze go zabralas, naprawde wielkie dzieki.....:p Quote
Lorien:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Teraz Nortonek zaczyna nowe życie, jeszcze wszystko przed nim:multi: Quote
ARKA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :razz: jak nasz brunatny niedzwiadek sie miewa? Czy wyjadl swojej pańci, z koszyczka, wszystkie święcone jajeczka, to co misie lubią najbardziej?;) Weołych i Radasnych Świat życzymu dla mar.gajko, P.Eli i Waszych wszystkich podopiecznych czterołapnych !:p Quote
Agata69 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czy brak wiadomości oznacza dobre wiadomości? Quote
mar.gajko Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dla Nortonka dobre; ja dopiero dzisiaj mam dostęp do netu; Święta mialam trochę szpitalne i nie było mnie ponad tydzien. Nortonek z dnai an dzien śliczniejszy; bierze grzecznie antybiotyk i kropli oczka; w następnym tygodniu kontrola u weta; a ja postaram się w końcu jakieś zdjęcia umieśćić. ps. Był grzeczny nie wyjadał z koszyczka :). Quote
elik Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mar.gajko napisał(a):...a ja postaram się w końcu jakieś zdjęcia umieśćić... I co z tymi zdjęciami ? :razz: No i oczywiście z samym Nortonkiem. Quote
ARKA Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :crazyeye: dzisiaj o 3 rano!! zadzwonila do mnie jakas kobieta, ze chce adoptowac Nortona, ze zaraz po niego moze jechac, z Niemiec,z Monachium, Polka:-o Myslalam,ze zawalu dostane jak o 3 rano telefon natarczywie dzwonil, o takiej porze, telefony?:roll: Powiedzialm,ze jest w DT i aby e-mil napisala, jesli Norton jest do adopcji bo nie wiem czy w DT nie zostanie na stałe;) nic nie napisala, jeszcze.......... Quote
diana79 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 telefon o 3 nad ranem :crazyeye: to trochę mało poważne :shake: tymbardziej, że do tej pory się nie odezwała :shake: Quote
mar.gajko Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Wprawdzie trudno by ło skompletować: mnie, Nortona i pożyczony apatar fot., p. Elę, wszytsko w jednym miejscu, ale sie udało. Zdjęcia się obrabiają i dzisiaj w końcu wstawię. A co do adopcji do Niemiec... neeeeeee; ciotka mar.gajko znajdzie domek w Krakowie. Nie da do niemiec Nortonka, bo co to by było, on po niemiecku nic a nic, czułby się wyobcowany :). Quote
mar.gajko Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No więc cioteczki oglądajcie naszego starszego gentelmena :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar.gajko Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Sierść nie jest jeszcze w idealnym stanie i chyba musi ją "wymienić", żeby była całkiem całkiem nowieutka i odżywiona, ale raczej jest różnica w wyglądzie :) Quote
Cisex Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jaki on szczęsliwy:loveu::loveu::loveu: i takie wesołe oczka ma to juz inny pies. Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: . To jest Norton ????????:multi::multi::multi: Quote
mar.gajko Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Oczka są już w stanie dobrym!! Do uszej wczoraj nabyłyśmy jeszcze Surolan i płyn do czyszczenia Otisol, no i 15 kg RC dla psów powyżej 25 kg!!!! Bo przytyliśmy troszeczkę i już jesteśmy psiakiem maxi. Quote
diana79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 jaki on jest śliczny :loveu: i szczęśliwy :multi: zmienił się nie do poznania :crazyeye: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
mar.gajko Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 BIANKA1 napisał(a):Oczom nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: . To jest Norton ????????:multi::multi::multi: To nasz kochany Nortonek. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ARKA Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 boszeee jak On odzyskal swoja pisią nature i wiare w czlowieka:-( Jaki szczęsliwy i sliczny Nortonek! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mar.gajko, p.Elu:iloveyou: :iloveyou: Quote
Agata69 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nie podmieniłyście psa? Cudny!! Nie oddawać do Niemiec bo nam psa zmarnują! Mar.Gajko czy wciąż potrzebne pieniądze dla Nortona, bo jeśli nie , w maju przekaże jakąś sumę na innego biedaka? Quote
mar.gajko Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Agata69 napisał(a):Nie podmieniłyście psa? Cudny!! Nie oddawać do Niemiec bo nam psa zmarnują! Mar.Gajko czy wciąż potrzebne pieniądze dla Nortona, bo jeśli nie , w maju przekaże jakąś sumę na innego biedaka? Agatko, chyba na razie nie potrzeba. Istnieje jeszce opcja usuwania tego zęba, ale to raczej jeszcze przyszłość. On w pewnym wieku, po przejściach. Wet poiwiedzial, że jak mu nie przeszkadza w jedzeniu, to się "zaleje" i żeby beż potrzeby nie walić narkozy; mamy jeszce przed sobą badania krwii, gdzieś za 10 dni i wtedy będzie decyzja. Ael na razie wspomóż inną bidę. Quote
Agata69 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 OK. W ostródzie jest strasznie biedny pies, Morgana. Nikt za bardzo nie chce mu pomóc. Może tam zaoferuje chociaż wsparcie finansowe. Pozdrowienia. Quote
Recommended Posts