iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cudny kosmatku! Mam nadzieje, że twoja pani nigdy nie bedzie spac spokojnie!:angryy: Quote
Patikujek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Biedny psiak, mkiał pecha że włąsnie do tego schronu trafił, miał pecha że w ogóle do schronu trafił:shake:( Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mam nadzieję, żę teraz uśmiechnie się do Niego szczęście!! Quote
grazyna9915 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Taki piękny kudłacz! Gdyby go tak wyczesać to byłby nie do poznania. Quote
niufa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mar.gajko napisał(a):Napisałm do Pani, która zgodziła się brać od nas na tymczasy psy, ale głównie pudelki, bo takieog psa miała. Jeżeli się zgodzi na przyjecie Nortonka na leczenie, i odpięlęgnowanie to natychmiast napisze i tzeba będzie przywiźć do Krakowa. Mysłę, że jutro będę wiedzieć. Ponieważ z mioch poszukiwań tymczasu na razie nic nie wyszło:shake: , jesli Pani zdecydowała by sie pomóc Nortonowi proponuję swoja pomoc w finansowaniu leczenia lub utrzymania psiaka. Moge przesłac pieniądze lub ew. zakupić i przesłać leki/karmę niezbędne dla biedaka. Gdyby była taka potrzeba bardzo proszę o PW (na dgm. bywam ostatnio z doskoku z powodu problemów z komp.) Quote
małaKatowice Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='KWL']W samej Ligocie zostało racze 130, może 140 psów. Ewidencja z 21.02 zawiera 156 pozycji, kilkanaście z adnotacjami że już zostały zabrane. Od tamtego czasu także liczba się zmniejszyła. Ale jest jeszcze Ligota 2 :-( webhost.ligota.pl To jakiś koszmar :shake: koniecznie musimy coś z tym zrobić !!! Tylko co ??:-( Quote
małaKatowice Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hopaj w górę - niech Cię ktoś w końcu zauważy kochany Nortonku Quote
lupe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dla tych, ktrzy chca zmeiscic wiecej mniejsza wersja banerka lidka park admin moze ci zdjac za wysoki podpis, dozwolone jest 500x100 zatem malego Nero tez masz na watku Nero oczywiscie Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 niezawodna lupe :loveu: Norton - kto da mu dom ? Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='niufa']Ponieważ z mioch poszukiwań tymczasu na razie nic nie wyszło:shake: , jesli Pani zdecydowała by sie pomóc Nortonowi proponuję swoja pomoc w finansowaniu leczenia lub utrzymania psiaka. Moge przesłac pieniądze lub ew. zakupić i przesłać leki/karmę niezbędne dla biedaka. Gdyby była taka potrzeba bardzo proszę o PW (na dgm. bywam ostatnio z doskoku z powodu problemów z komp.) skontaktujcie się z niufą Quote
BIANKA1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Przykro mi , że nie mogę nic dla ciebie zrobić . Podnoszę z wiarą , że wypatrzy cię jakaś dobra dusza. Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Nie, nie skontaktowalysmy sie. Cos, cos sie klaruje-wiec jak bedzie jasnosc to z niufą sie skontaktuje. czekamy tez na info od mar.gajki Quote
mar.gajko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pani Elżbieta (od pudli) zgodziła się przyjąć na tymczas - do wyzdrowienia i znalezienia domku Nortonka. Oan się zajmuje pielęgnuje, my (tj. AMICUS) finansujemy. więc, jeżeli Nortonek szuka dalej domku tymczasowego na doprowadzenie do prządku - to czekamy. Quote
mar.gajko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ARKA napisał(a):czekamy tez na info od mar.gajki Bo się zdenerwuję:cool3: ja się nie odmieniam:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dajcie znac jak norton bedzie u pani Elzbiety, bo chce na niego grosza dorzucic a musze wiedziec komu,czy wystarczy przez AFN z dopiskiem Norton. Quote
fizia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mar.gajko napisał(a):Pani Elżbieta (od pudli) zgodziła się przyjąć na tymczas - do wyzdrowienia i znalezienia domku Nortonka. Oan się zajmuje pielęgnuje, my (tj. AMICUS) finansujemy. więc, jeżeli Nortonek szuka dalej domku tymczasowego na doprowadzenie do prządku - to czekamy. Oj to by było wspaniale! Quote
Xymera Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wystawilam Nortona na Allegro. może trochę grosza wpadnie... http://www.allegro.pl/item172983788_jak_w_bajce_o_kopciuszku_.html Quote
fizia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pięknie to napisałaś! Mam nadzieję, ze się uda!! "Niech zdarzy się cud........" Quote
mar.gajko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Xymera']Wystawilam Nortona na Allegro. może trochę grosza wpadnie... http://www.allegro.pl/item172983788_jak_w_bajce_o_kopciuszku_.html Może trzeba podać konta AFN do wpłat, lub SdZ we Wrocławiu:p Quote
Xymera Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mar.gajko napisał(a):Może trzeba podać konta AFN do wpłat, lub SdZ we Wrocławiu:p Jest to moja pierwsza taka aukcja i nie wiem jak będzie lepiej: czy zbierac na swoje konto i potem całość przelać ( na razie podaję swoje) czy od razu na Fundację (jest tyle psów i takie drobne sumy mogą może gdzieś umknąć). Zrobię jak poradzicie. Quote
Recommended Posts