Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

No nie upiłam się wprawdzie, ale mam w planach...

Wprawdzie straciłąm tymczas....:p ale Nortonek ma najlepszy domek pod słońcem, no i okazało się, że nei jest za duży tak mocno:evil_lol:

Posted

mar.gajko napisał(a):
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

No nie upiłam się wprawdzie, ale mam w planach...

Wprawdzie straciłąm tymczas....:p ale Nortonek ma najlepszy domek pod słońcem, no i okazało się, że nei jest za duży tak mocno:evil_lol:

Czyli Norton zostaje w domu , w którym byl na tymczasie ?

• 2 weeks later...
Posted

Agata Balu napisał(a):
To zdjęcie Nortonka z nową opiekunką (ze strony Amicusa)

Widać, że się kochają

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

PAni Elżbieta kochana jest czarującą osobą; stanowczą ale roześmianą; elegancką, pełną humoru.

Jak byłyśmy z wizytą Nortonek sępił przy stole ciasteczka (lubi takie herbatniczki maczane w mleczku), no i sępił za głośno domagając się szczekaniem; więc p. Ela wstała wyprosiła Nortona z salonu do holu i kazała mu sie położyć i zostać. Norton grzecznie choć z niechęcia wyszedł położył się i został; p. Ela wróciła siadła przy stole i po 2 minutach zaśmiewająć się perlistym smiechem : Nortonku choć już do pańci (dodając : przeciez nie może sam tam siedzieć). Jak kazała musiał wyjść i zostać, ale nie ma sensu żeby sam tam siedział jak MAJĄ (oboje) gości. Naprawdę super osoba i taka pozytywna szalenie.

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

WSPANIALE! CUDOWNIE! Widac, ze trzeba wierzyc, ze każdego poszkodowanego psa Anioły gdzies są, tylko trzeba je odszukac!

Posted

ARKO przenosimy go do "Znalazły dom"!!!!

To przecudna "para"; P. Ela i Nortonek.

I mieszkaja 5 min. od mojej pracy i chodza na Błonia na spacerek i będziemy się widywac często. :) :)

• 1 year later...
Posted

Miałam dziś cudowne spotkanie, przez nie dzien wydaję się, mimo mgły i chłodu, słoneczny i roześmiany.
Szłam od autobusu do pracy. I widze ... P. Ela z Nortonkiem, ida sobie chodnikiem. Zadowoleni, uśmiechnięci.
Pani Ele energetyczna i radosna. Nortonek stateczny i usmiechnięty.
Wyściskałam i wycałowałam oboje.
Norton wygląda świetnie, hmmmm, aż nadto o jakieś 5 kilogramów. Boczki okrągłe, mordka myśląca. Wystrzyżony. Śłiczny.
To takie fajne. Takie miłe. Takie cudne.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Miałam dziś cudowne spotkanie, przez nie dzien wydaję się, mimo mgły i chłodu, słoneczny i roześmiany.
Szłam od autobusu do pracy. I widze ... P. Ela z Nortonkiem, ida sobie chodnikiem. Zadowoleni, uśmiechnięci.
Pani Ele energetyczna i radosna. Nortonek stateczny i usmiechnięty.
Wyściskałam i wycałowałam oboje.
Norton wygląda świetnie, hmmmm, aż nadto o jakieś 5 kilogramów. Boczki okrągłe, mordka myśląca. Wystrzyżony. Śłiczny.
To takie fajne. Takie miłe. Takie cudne.

Wspaniała wiadomość :loveu: Wreszcie los uśmiechnął się się do Nortonka :lol:

Posted

Norton to pies od którego zaczeła sie moja przygoda z Dogo. Nawet przemysliwałam jego adopcje z Ligoty. Stwierdziłam jednak ze moja suka nie zaakceptue innego psa.
Ale kazdy ma swoje przeznaczenie. Norton miał przeznaczoną p. Elę, Mysza moja suka, miała przeznaczonego Beja, starego, chorego psa, którego zgarnełam z ulicy 13 stycznia i kocham, jakby był ze mną całe zycie. Przez ten rok nowe domy znalazło dzieki mojej pracy ponad 20 psów. Z kazdym mam kontakt. Wszystko przez Nortona.

Norton dziękuję.