Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avilia']Potwierdzam,potwierdzam i serdecznie dziękuję!!!

Lobaria-wysyłka klatki wyniosła mnie 60zł.Mam paragon.Wkleję w wolnej chwili.
Masz gdzieś moje konto?

Pieniążki właśnie poszły do Ciebie :)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isiak']Trafiłam przypadkiem - fajny wątek, ale trochę się zakręciłam, gdzie teraz zaglądać i pisać - tu czy na fundacyjnym :oops:[/QUOTE]

I tu, i tu :)

Posted

[quote name='Isiak']Trafiłam przypadkiem - fajny wątek, ale trochę się zakręciłam, gdzie teraz zaglądać i pisać - tu czy na fundacyjnym :oops:[/QUOTE]

Witamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też myślę jak Lobaria - dobrze byłoby pojawiać się i na jednym i na drugim :)

Posted

Mam pytanko:
Czy KPPP pomoże 5 bezdomnych pszczyńskich kociąt?

Zgłosił się do nas DT (GINN) weźmie do siebie dzieciaki ale za pomoc w utrzymaniu gromady.
Fundacja może się rozliczać na podstawie faktur,ale wiadomo dziewczyna nie będzie brała w sklepie zoologicznym faktury za woreczek czy puszkę karmy prawda?
Fundacja opłacałaby np. lecznicę.
Czy pszczyńskie kocięta mogą liczyć na wsparcie?

Posted

[quote name='Avilia']Mam pytanko:

Zgłosił się do nas DT (GINN) weźmie do siebie dzieciaki ale za pomoc w utrzymaniu gromady.
Fundacja może się rozliczać na podstawie faktur,ale wiadomo dziewczyna nie będzie brała w sklepie zoologicznym faktury za woreczek czy puszkę karmy prawda?

Cioteczki, co Wy na to?

Chodzi o karmę ? Jak długo?

Posted (edited)

nie wiem, czy mogę się wypowiedzieć, ale szkoda byłoby gdyby kociaki straciły szansę na DT, z powodu braku funduszy. Ja się nie znam, ale takie maluchy chyba nie są bardzo kosztowne? Mi się wydaję, że psiaki nie obraziłyby się z powodu podzielenia się biedaczkami kotkami?

to ja tylko doprecyzuję, że ja też jestem za pomocą kociakom;

Edited by asiuniab
Posted

[quote name='Lobaria']Proszę o opinie innych klubowiczów - będą to niemałe pieniądze kosztem psiaków !!!![/QUOTE]

Ale kocięta to też żywe stworzenia podrzucane do Punktu.
Przykro mi ale ja obojętnie nie przejdę,czy to kot czy pies czy inne zwierzę potrzebujące pomocy...
Decyzję pozostawiam Wam.

Posted

Skoro pytacie o zdanie innych klubowiczów więc też się wypowiem.
Kociaki to też żywe stworzonka, które potrzebują pomocy. Chyba aż tak nie obciążą funduszy KPPPP - jestem za.
Powinniśmy im pomóc :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ok, ale karmy i żwirka nie ma co kupować w sklepie, bo drożej wychodzi. Zamówimy w Krakvecie, tylko zupełnie nie mam pojęcia, ile tego trzeba...[/QUOTE]

Spróbuję mniej więcej wyliczyć ile potrzeba na miesiąc i podam.

Posted

[quote name='Avilia']Spróbuję mniej więcej wyliczyć ile potrzeba na miesiąc i podam.[/QUOTE]

I jaka karma? Zamówi się w Krakvecie lub gdzieś indziej
Whiskas? Purina One Junior?

Posted

[quote name='Avilia']Mam pytanko:

Kocham psiury bezgranicznie stąd mój udział u pszczyniaków. Nie byłabym jednak soba gdybym nie była zdziwiona pytaniem czy kociaki moga liczyć na pomoc?! Albo jesteśmy zwierzoluby w dosłownym znaczeniu tego slowa albo to hipokryzja... JESTEM ZA!!!! i oczywiście Olu grosik znów podeślę bez ujmy dla naszych psiurków :)

Posted

[quote name='Lobaria']I jaka karma? Zamówi się w Krakvecie lub gdzieś indziej
Whiskas? Purina One Junior?

Widzę,że teraz mają Whiskas w przystępnej cenie.Myślałam o tym: http://www.krakvet.pl/whiskas-junior-kurczakiem-14kg-p-13900.html
Wiem,że to ponad stówa,ale maluchom taki wór starczy na hoho!
No i jakieś niedrogie żwirki typu BENEK.Nie wiem ile będą zużywały miesięcznie.Więc na początek może z 5 worków zamówimy i zobaczymy na ile Ginn wystarczy.

[quote name='kugel']Kocham psiury bezgranicznie stąd mój udział u pszczyniaków. Nie byłabym jednak soba gdybym nie była zdziwiona pytaniem czy kociaki moga liczyć na pomoc?! Albo jesteśmy zwierzoluby w dosłownym znaczeniu tego slowa albo to hipokryzja... JESTEM ZA!!!! i oczywiście Olu grosik znów podeślę bez ujmy dla naszych psiurków :)

Serdecznie dziękuję niezawodna kobieto:)

Posted

Avilia, napisała do mnie dziewczyna, że chce zostawić jakieś rzeczy dla Ciebie. Przy okazji odebrania tych rzeczy mogę dorzucić z 4 worki 5l żwirku, takiego najtańszego najzwyklejszego bentonitowego.

Posted

[quote name='Emiś']Avilia, napisała do mnie dziewczyna, że chce zostawić jakieś rzeczy dla Ciebie. Przy okazji odebrania tych rzeczy mogę dorzucić z 4 worki 5l żwirku, takiego najtańszego najzwyklejszego bentonitowego.[/QUOTE]

Dzięki Emiś!Przyda się wszystko,dobrze wiesz:)
Rzeczy odbierze Wojtek z Beatką,dziękuję!