Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę jechać jutro do Avili, mogę zahaczyć o ciuchacz i kupić jakieś kamizelki dla psiaków, ale obecnie nie jestem w stanie tego zasponsorować, czy jeśli wezmę rachunek/fakturę (?), to mogę liczyć na zwrot? Jeśli tak, to w jakiej kwocie mam się zamknąć?

Posted

Emiś napisał(a):
Będę jechać jutro do Avili, mogę zahaczyć o ciuchacz i kupić jakieś kamizelki dla psiaków, ale obecnie nie jestem w stanie tego zasponsorować, czy jeśli wezmę rachunek/fakturę (?), to mogę liczyć na zwrot? Jeśli tak, to w jakiej kwocie mam się zamknąć?

Nie mam pojęcia, jakie są ceny w ciuchaczach, ale ma co szaleć... nie wiem - 20 - 30zł ?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Avilia']Nadal klatki nie ma...[/QUOTE]

Bo mają bałagan... Ponoć wpłata nie doszła, a ja przelałam od razu po dokonaniu zamówienia. Wysyłam im potwierdzenie przelewu.

Posted (edited)

Korespondencja mailowa z zooplus się rozwija - gdy przesłałam im potwierdzenie przelewu, wysłali mi... podziękowanie za zamówienie i prośbę o wpłatę za niego kwoty 113,76 zł, którą przecież wysłałam 19. 10., zaraz po dokonaniu zamówienia !!!!!!
Pomylenie imienia i nazwiska już mnie nie dziwi - kopiuję to, co dostałam w mailu

[I]Szanowna Pani Aleksandra Gruszczyńska,

serdecznie dziękujemy za Państwa aktualne zamówienie. Zamówienie to zostało zanotowane pod numerem 25896320.

Metoda płatności, którą Państwo wybraliście to przedpłata. Dlatego uprzejmie Państwa prosimy, przelać na nasze konto kwotę rachunku 113.76 zł. Zamówione przez Państwa produkty zostaną zarezerwowane dla Państwa przez kolejnych 7 dni. Prosimy w tym czasie przelać pieniądze na nasze konto.

Prosimy o uwzględnienie następujących informacji:
- Jak tylko pieniądze wpłyną na nasze konto, zamówienie natychmiast zostanie wysłane do Państwa.
- Prosimy podać na przelewie numer rachunku 25896320
- Prosimy przelać kwotę w wysokości 113.76 zł na następujące konto

Rachunek bankowy: Bank Pekao SA
Nr konta dla przelewów w PLN:75 1240 6074 1111 0010 4440 7497
Odbiorca: zooplus AG
Adres odbiorcy: Sonnenstr. 15, 80331 Monachium
Tytuł przelewu: numer zamówienia
Zamawiający: Twoje imię i nazwisko
Kwota przelewu: końcowa suma rachunku

Dziękujemy za Państwa zamówienie.

Serdecznie pozdrawiamy

Serwis zooplus
[/I]
Odpisałam im tak - kopiuję

[I]Nie bardzo rozumiem prośbę o PONOWNĄ wpłatę 113,76 zł za klatkę, którą zamówiłam prawie miesiąc temu / 19.10.br / i tego samego dnia wysłałam pieniądze. Moja wpłata gdzieś się Państwu " zagubiła". Dziś wysłałam potwierdzenie przelewu / do tamtego zamówienia o nr 25398967 /. Jestem Państwa nową klientką i przykro mi bardzo, ze nasza współpraca zaczęła się od niewywiązania się Zooplus AG z warunków umowy. Liczyłam na dalszą owocną współpracę - reptrezentuję Fundację "Zwierzęca Arkadia" i miałam
w planie dokonywanie u Państwa wielu zakupów / m.in. dużej ilości karmy dla bezdomnych psów/. W tej sytuacji zastanawiam się nad innym dostawcą. Liczę jednak na choć niewielką rekompensatę od Państwa / w formie np. dołączenia do klatki trochę karmy dla bezdomniaków /. Może nasza dalsza współpraca będzie jednak w przyszłości przebiegać wzorowo?
Z poważaniem
Elżbieta Fałtynowicz
[/I]

Edited by Lobaria
Posted

Kurcze, swego czasu robiłam sporo zamówień u nich, nigdy nie było żadnych problemów, ekspresowe przesyłki, towar zgodny z zamówieniem :/ Dlatego też ich poleciłam. A tu takie kwiatki :(

Posted

[quote name='Emiś']Kurcze, swego czasu robiłam sporo zamówień u nich, nigdy nie było żadnych problemów, ekspresowe przesyłki, towar zgodny z zamówieniem :/ Dlatego też ich poleciłam. A tu takie kwiatki :([/QUOTE]

Nie tylko Ty jesteś zadowolona z Ich usług. Potknęło się Im tym razem i mam nadzieję, że staną na wysokości zadania i dołączą do klatki choć dużą puchę, którą mają jako gratis do większego zamówienia. ;)

Posted

Dzwoniła do mnie przed chwilą Klaudia, sprawa bardzo pilna. Owczarkowaty pies po wypadku, nie chodzi, pilnie potrzebne jakiekolwiek miejsce (garaż?) w którym mógłby choć kilka dni potrzebnych na diagnostykę i znalezienie dt/hoteliku przeczekać. Bardzo proszę, szukajcie, pytajcie. Zwierzak bardzo cierpi a tam gdzie jest teraz nawet leków przeciwbólowych nie dostanie!!

Ola jedzie teraz do Warszawy, Klaudia jest w pracy. Jeśli znajdzie się jakiekolwiek miejsce, to pojadę i przewiozę. U mnie jest wolny tylko kojce zewnętrzny, ale jeśli on nie chodzi, to nie może tam trafić, bo nawet do budy nie wejdzie, żeby się schować przed zimnem.

Do godz. 15 musiałby być zabrany!

Posted

[quote name='Emiś']

Dzwoniła do mnie przed chwilą Klaudia, sprawa bardzo pilna. Owczarkowaty pies po wypadku, nie chodzi, pilnie potrzebne jakiekolwiek miejsce (garaż?) w którym mógłby choć kilka dni potrzebnych na diagnostykę i znalezienie dt/hoteliku przeczekać. Bardzo proszę, szukajcie, pytajcie. Zwierzak bardzo cierpi a tam gdzie jest teraz nawet leków przeciwbólowych nie dostanie!!

Ola jedzie teraz do Warszawy, Klaudia jest w pracy. Jeśli znajdzie się jakiekolwiek miejsce, to pojadę i przewiozę. U mnie jest wolny tylko kojce zewnętrzny, ale jeśli on nie chodzi, to nie może tam trafić, bo nawet do budy nie wejdzie, żeby się schować przed zimnem.

Do godz. 15 musiałby być zabrany!

Chłopak ma już wątek

http://www.dogomania.pl/forum/threads/235900-Szagi-po-wypadku-po%C5%82amany-uratowany-przed-strzykawk%C4%85-pomocy-!!!!!!