Lobaria Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Doszło 190 zł od Lary z bazarku :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nie mogę się oprzeć i pokażę jeszcze jedno zdjecie Lilki, na którym wygląda jak szczeniaczek.:) Quote
Lobaria Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Piękna :) Wspaniałe zdjęcie do ogłoszeń :) Quote
__Lara Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Lobaria']Doszło 190 zł od Lary z bazarku :) To super :) Jaki jest stan konta teraz? :cool3: Quote
Lobaria Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 (edited) __Lara napisał(a):To super :) Jaki jest stan konta teraz? :cool3: Nie jest najgorzej - rozliczenia w drugim poście. Będziemy łatać finansowe dziury w sytuacjach beznadziejnych, gdy znikąd już pomocy nie będzie. Jeśli np, do pn - wt nie zbierze się brakujących 59 zł do zapłaty za leczenie Lumpo - pójdzie z KPPPP. Edited August 10, 2012 by Lobaria Quote
Emiś Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy dla Rumby, link w podpisie. Quote
__Lara Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A ja zapraszam na kolejny bazarek dla Rumby ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230580-Sportowo-zabawkowo-gad%C5%BCetowo-bi%C5%BCuteryjnie-na-chor%C4%85-Rumb%C4%99-do-31-08-12-godz-20[/url] Quote
Avilia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Wróciłam do żywych:) Melduję,że karma doszła już dawno temu,ale nie miałam kiedy o tym poinformować:) Quote
Lobaria Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Avilia']Wróciłam do żywych:) Melduję,że karma doszła już dawno temu,ale nie miałam kiedy o tym poinformować:)[/QUOTE] Cieszymy się :) Quote
AtaO Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Avilia']Wróciłam do żywych:) Melduję,że karma doszła już dawno temu,ale nie miałam kiedy o tym poinformować:)[/QUOTE] Cieszymy się, że znowu jesteś:) A po karmie to pewnie nie ma już śladu....:razz: Quote
__Lara Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Kochana Lobario, w tytule wątku brakuje jednej literki - tak mi się rzuciło w oczy :cool3: Quote
AtaO Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='__Lara']Kochana Lobario, w tytule wątku brakuje jednej literki - tak mi się rzuciło w oczy :cool3:[/QUOTE] A no rzeczywiście - spostrzegawcza jesteś:) Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='__Lara']Kochana Lobario, w tytule wątku brakuje jednej literki - tak mi się rzuciło w oczy :cool3:[/QUOTE] no mi się "rzuciło" jak 4 raz literowałam:) Quote
Avilia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='AtaO']Cieszymy się, że znowu jesteś:) A po karmie to pewnie nie ma już śladu....:razz:[/QUOTE] Niestety masz rację.Po karmie ani ziarenko nie zostało;/ Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Tytuł poprawiony :) Czy nie macie już karmy ? Jak nie, to zamówimy :) Ciekawe, czy ta promocja jeszcze trwa... Dobrze, że Lumpo uzbierał z fb na leczenie - nie trzeba było uszczuplać kasy KPPPP :) Mam nadzieję, że i z Rumbą się uda... Ale dobrze, że jest rezerwa :) w razie czego :) Quote
__Lara Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Tak, to trochę człowieka uspokaja, że nie jesteśmy zupełnie bez grosza. Na fajny pomysł wpadłaś Lobario :D Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 (edited) [quote name='__Lara']Tak, to trochę człowieka uspokaja, że nie jesteśmy zupełnie bez grosza. Na fajny pomysł wpadłaś Lobario :D[/QUOTE] To mój [B]Blunio [/B]:loveu: mi podpowiedział :) W końcu jest Pszczyniakiem, uratowanym w ostatniej chwili przed wywozem do Mysłowic :) - była wtedy akcja wręcz wzorowa. Jak mi [B]beta ata[/B] Go przywiozła / niedługo rocznica :) / i pokazała dogo, dała link do wątku słodziaka... jak poczytałam / a czyta się jak sensacyjną powieść - polecam /... to z wdzięczności za[B] Blunia[/B] :loveu: postanowiłam pomagać innym Pszczyniakom. [B]LINK DO WĄTKU BLUNIA[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/207520-Blunio-szczęśliwy-w-DS-u-Lobarii-zbiera-grzybki-D-D-D-D"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/207520-Blunio-szczęśliwy-w-DS-u-Lobarii-zbiera-grzybki-D-D-D-D[/URL]!!! Na 11-tej czy 10 -tej stronie chyba juz pisżą o mnie, jako potencjalnym DS... Edited August 17, 2012 by Lobaria Quote
Mazowszanka13 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Poczytam o Bluniu w wolnej chwili :) Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Niezawodna [B]Beatka K. z fb zawiozla dziś do Pszczyny papciu dla psiaków :)[/B] Quote
__Lara Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Lobaria']To mój [B]Blunio [/B]:loveu: mi podpowiedział :) W końcu jest Pszczyniakiem, uratowanym w ostatniej chwili przed wywozem do Mysłowic :) - była wtedy akcja wręcz wzorowa. Jak mi [B]beta ata[/B] Go przywiozła / niedługo rocznica :) / i pokazała dogo, dała link do wątku słodziaka... jak poczytałam / a czyta się jak sensacyjną powieść - polecam /... to z wdzięczności za[B] Blunia[/B] :loveu: postanowiłam pomagać innym Pszczyniakom. [B]LINK DO WĄTKU BLUNIA[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/207520-Blunio-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-w-DS-u-Lobarii-zbiera-grzybki-D-D-D-D"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/207520-Blunio-szczęśliwy-w-DS-u-Lobarii-zbiera-grzybki-D-D-D-D[/URL]!!! Na 11-tej czy 10 -tej stronie chyba juz pisżą o mnie, jako potencjalnym DS...[/QUOTE] I to jest piękne :D :D :D Quote
Avilia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Lobaria']Niezawodna [B]Beatka K. z fb zawiozla dziś do Pszczyny papciu dla psiaków :)[/B][/QUOTE] Pani Beacie serdecznie dziękujemy:) W większości dostałyśmy puszki-rarytas dla psiaków! I nieśmiało proszę o karmę suchą...Lobario jeżeli jest możliwość jeszcze raz zamówić taki pakiecik to byłoby super. Mieszamy chappi z tym co nam zostało (Puffi) i jakoś to psy zjadają.Samego Puffi niestety nawet powąchać nie chcą (wcale im się nie dziwię). Quote
Lobaria Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Avilia']Pani Beacie serdecznie dziękujemy:) W większości dostałyśmy puszki-rarytas dla psiaków! I nieśmiało proszę o karmę suchą...Lobario jeżeli jest możliwość jeszcze raz zamówić taki pakiecik to byłoby super. Mieszamy chappi z tym co nam zostało (Puffi) i jakoś to psy zjadają.Samego Puffi niestety nawet powąchać nie chcą (wcale im się nie dziwię).[/QUOTE] OK, poproszę dogo07, aby zamówiła, bo ma konto na KW :) Quote
Avilia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) ....................................... Edited August 27, 2012 by Avilia Quote
Lobaria Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Karma zamówiona w Krakvecie, taka, jak poprzednio :) Quote
Avilia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Lobaria napisał(a):Karma zamówiona w Krakvecie, taka, jak poprzednio :) Super!Dzięki wielkie:) W samą porę,bo zostało nam samo Puffi-żebyście widziały miny psiaków jak muszą to jeść... Quote
Recommended Posts