Lobaria Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Miałam przed chwilą telefon - z ogłoszenia o rudego psiaka... Pani z Pszczyny. Nie pamiętała imienia psa... Poprosiłam, aby podała mi swoje imię - ja się przedstawiłam. I aby wysłała mi na maila link do ogłoszenia, abym wiedziała, o jakiego psiaka chodzi - mamy 2 rude. Pani zapytała, po co mi jest jej imię - ja na to, abym mogła się do Pani jakoś zwracać. Pani olała moje sugestie i zapytała, gdzie psa można obejrzeć, bo pilnie potrzebuje psa / staram się dokładnie oddać tekst rozmowy /. Zapytałam - po co Pani tak pilnie potrzebuje psa? Ona na to - do kojca... No to zakończyłam rozmowę mówiąc, że nie wydajemy psiaków do kojca / pomyślałam - sama sobie w kojcu zamieszkaj /. Zero empatii u tej kobiety:( Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 tylko, czy ten babsztyl nie poleci prosto do punktu i tam niestety wydadzą jej psiaka:( Lobaria, które pasują do opisu pańci?? Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Avilia napisał(a):Dla Aszki mam wykupiony pakiet. Zajmijmy się tymi z Punktu.Ja sukcesywnie na wątkach poszczególnych psów umieszczam teksty do ogłoszeń.Można ściągać. a brat Kajko i Kokosza ma wykupiony pakiet??? Quote
__Lara Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 asiuniab napisał(a):a brat Kajko i Kokosza ma wykupiony pakiet??? GdzIeś MI PRZEPADŁ jego wątek.... Quote
Lobaria Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 asiuniab napisał(a):tylko, czy ten babsztyl nie poleci prosto do punktu i tam niestety wydadzą jej psiaka:( Lobaria, które pasują do opisu pańci?? Chciałam się zorientować, o jakiego psiaka jej chodzi - może o tego nowego... Quote
Lobaria Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 asiuniab napisał(a):a brat Kajko i Kokosza ma wykupiony pakiet??? Ktoś z fb dał ogłoszenia Tytusowi, ja je zmoderowałam i wyróżniłam. Było mailowe zapytanie z prośbą o lepsze zdjęcia do tego z matką. Matki nie znamy, z tego co wiem, w sobotę dziewczyny będą w punkcie za dnia i zrobią foty wszystkim psiakom :) Bardzo są potrzebne do ogłoszeń. Quote
Avilia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 O kurczę co to za babsko dzwoniło:( Oby nie przyszła do Punktu po psa,bo napewno jej wydadzą;( A w Punkcie przepełnienie.Psów jest 17.Jest dramat.Nie ma gdzie dawać nowych:( Quote
Lobaria Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Karmę zamówi dziś lub jutro Renatka. Wiem, że Bożenka coś załatwiła. Niestety, Krakvet podniósł cenę - 119 zł A tego dżentelmena Już lansuję na fb, i dałam Mu robocze imię FAGOT, po Faguniu, który w Finlandii. Quote
Lobaria Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Czekam na jutrzejsze zdjęcia psiaków - na fb zrobię jedno wydarzenie dla Nich :) wyślijcie ma mój mail [email protected] Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 myślę, że nie robi to różnicy, najważniejsze, żeby udało się wyciągnąć psiury, ale Fagot, ma na imię Karlos:) Quote
Lobaria Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Karlos na dogo, Fagot na FB link do wydarzenia - nie mogłam czekać http://www.facebook.com/events/453768411335190/ Quote
Lobaria Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Skarbonka KPPPP została zasilona 290 zł z bazarku marrudy - bardzo dziękujemy :Rose: Tylko nie mogę znaleźć Jej bazarku, aby podziękować !!! pomóżcie. Nie mam info o zamówionej karmie z Krakvetu :( zadzwonię do Renatki W weekend / w ten, przez akcję na fb w związku z przepełnieniem punktu nie miałam / zajmę się tymi środkami chemicznymi, może uda się wcześniej. Quote
Avilia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Lobaria']Miałam przed chwilą telefon - z ogłoszenia o rudego psiaka... Pani z Pszczyny. Nie pamiętała imienia psa... Poprosiłam, aby podała mi swoje imię - ja się przedstawiłam. I aby wysłała mi na maila link do ogłoszenia, abym wiedziała, o jakiego psiaka chodzi - mamy 2 rude. Pani zapytała, po co mi jest jej imię - ja na to, abym mogła się do Pani jakoś zwracać. Pani olała moje sugestie i zapytała, gdzie psa można obejrzeć, bo pilnie potrzebuje psa / staram się dokładnie oddać tekst rozmowy /. Zapytałam - po co Pani tak pilnie potrzebuje psa? Ona na to - do kojca... No to zakończyłam rozmowę mówiąc, że nie wydajemy psiaków do kojca / pomyślałam - sama sobie w kojcu zamieszkaj /. Zero empatii u tej kobiety:( O boże teraz skojarzyłam fakty!To babsko chyba wzięło Tytusa!!! [quote name='Lobaria']Skarbonka KPPPP została zasilona 290 zł z bazarku marrudy - bardzo dziękujemy :Rose: Tylko nie mogę znaleźć Jej bazarku, aby podziękować !!! pomóżcie. Nie mam info o zamówionej karmie z Krakvetu :( zadzwonię do Renatki W weekend / w ten, przez akcję na fb w związku z przepełnieniem punktu nie miałam / zajmę się tymi środkami chemicznymi, może uda się wcześniej. Całe szczęście wczoraj o parę woreczków karmy,puszek i środków czystości zasiliła nas Kugel (dzięki!!!:loveu: ) ale przy obecnym stanie psów na długo to nie wystarczy niestety;/ Quote
Lobaria Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Avilia']O boże teraz skojarzyłam fakty!To babsko chyba wzięło Tytusa!!! Całe szczęście wczoraj o parę woreczków karmy,puszek i środków czystości zasiliła nas Kugel (dzięki!!!:loveu: ) ale przy obecnym stanie psów na długo to nie wystarczy niestety;/ Kugel jest kochana, w tym tyg karma będzie zamówiona :) Quote
Lobaria Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Karma już zamówiona - dziękujemy :) Quote
Lobaria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Przyszło potwierdzenie zamówienia z KrakVetu, kaska przelana :) Psiaki dostaną 30 kg żarełka i malutki gratis :) Quote
kugel Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Olu, jak uda się ze szkołami i biedronkom to znów się woreczków trochę nazbiera. Od przyszłego tyg. rusza nagonka :) Nowe ogłoszenia robię do wyklejania, to potrwa ale zawsze było dla psiaków coś na ząb z takich akcji Quote
Lobaria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Nasza kochana Aga J. - Anioł, który nie dosyć, że pomaga Pszczyniakom finansowo / ot, pisze, że grosik przeleje - a tam 100, 200, czasami więcej /, dostarcza dietetyczną karmę dla Edzionka itp przed wyjazdem na urlop - czytając, że w punkcie przepełnienie - dosłała następne 100 zł mówiąc mi, abym sama zdecydowała, na którego psiaka... Wpisuję na KPPPP :) Aga - jesteś Aniołem bez dyskusji :Rose: Quote
Avilia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Lobaria']Nasza kochana Aga J. - Anioł, który nie dosyć, że pomaga Pszczyniakom finansowo / ot, pisze, że grosik przeleje - a tam 100, 200, czasami więcej /, dostarcza dietetyczną karmę dla Edzionka itp przed wyjazdem na urlop - czytając, że w punkcie przepełnienie - dosłała następne 100 zł mówiąc mi, abym sama zdecydowała, na którego psiaka... Wpisuję na KPPPP :) Aga - jesteś Aniołem bez dyskusji :Rose: Serdecznie dziękujemy!!! Quote
AtaO Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Wczoraj odbierając Goyę, też zostawiliśmy trochę suchej karmy i kilka różnych puszek dla urozmajcenia :) Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='AtaO']Wczoraj odbierając Goyę, też zostawiliśmy trochę suchej karmy i kilka różnych puszek dla urozmajcenia :)[/QUOTE] Anioły :) cała Rodzinka :) Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='AtaO']Wczoraj odbierając Goyę, też zostawiliśmy trochę suchej karmy i kilka różnych puszek dla urozmajcenia :) Potwierdzam,potwierdzam i serdecznie dziękuję!!! Lobaria-wysyłka klatki wyniosła mnie 60zł.Mam paragon.Wkleję w wolnej chwili. Masz gdzieś moje konto? Quote
Emiś Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nie wiem, czy pisać na tym wątku, czy fundacyjnym, to napiszę tu i tu :P Zakończył się bazarek ogłoszeniowy, Asiuniab kupiła 7 pakietów, z tego co pamiętam, to dla pszczyniaków? Wiem, że ona teraz nie ma głowy, ale jakby ktoś kto ma z nią kontakt dowiedział się dla jakichś konkretnie psów, to można by ruszyć z ogłaszaniem? Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Emiś']Nie wiem, czy pisać na tym wątku, czy fundacyjnym, to napiszę tu i tu :P Zakończył się bazarek ogłoszeniowy, Asiuniab kupiła 7 pakietów, z tego co pamiętam, to dla pszczyniaków? Wiem, że ona teraz nie ma głowy, ale jakby ktoś kto ma z nią kontakt dowiedział się dla jakichś konkretnie psów, to można by ruszyć z ogłaszaniem?[/QUOTE] Pieniążki już do Ciebie poszły :) Quote
Recommended Posts