Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam przed chwilą telefon - z ogłoszenia o rudego psiaka... Pani z Pszczyny. Nie pamiętała imienia psa... Poprosiłam, aby podała mi swoje imię - ja się przedstawiłam. I aby wysłała mi na maila link do ogłoszenia, abym wiedziała, o jakiego psiaka chodzi - mamy 2 rude. Pani zapytała, po co mi jest jej imię - ja na to, abym mogła się do Pani jakoś zwracać.
Pani olała moje sugestie i zapytała, gdzie psa można obejrzeć, bo pilnie potrzebuje psa / staram się dokładnie oddać tekst rozmowy /.
Zapytałam - po co Pani tak pilnie potrzebuje psa?
Ona na to - do kojca...
No to zakończyłam rozmowę mówiąc, że nie wydajemy psiaków do kojca / pomyślałam - sama sobie w kojcu zamieszkaj /.
Zero empatii u tej kobiety:(

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Dla Aszki mam wykupiony pakiet.
Zajmijmy się tymi z Punktu.Ja sukcesywnie na wątkach poszczególnych psów umieszczam teksty do ogłoszeń.Można ściągać.

a brat Kajko i Kokosza ma wykupiony pakiet???

Posted

asiuniab napisał(a):
tylko, czy ten babsztyl nie poleci prosto do punktu i tam niestety wydadzą jej psiaka:(
Lobaria, które pasują do opisu pańci??

Chciałam się zorientować, o jakiego psiaka jej chodzi - może o tego nowego...

Posted

asiuniab napisał(a):
a brat Kajko i Kokosza ma wykupiony pakiet???

Ktoś z fb dał ogłoszenia Tytusowi, ja je zmoderowałam i wyróżniłam.
Było mailowe zapytanie z prośbą o lepsze zdjęcia do tego z matką.
Matki nie znamy, z tego co wiem, w sobotę dziewczyny będą w punkcie za dnia i zrobią foty wszystkim
psiakom :)
Bardzo są potrzebne do ogłoszeń.

Posted

O kurczę co to za babsko dzwoniło:( Oby nie przyszła do Punktu po psa,bo napewno jej wydadzą;(
A w Punkcie przepełnienie.Psów jest 17.Jest dramat.Nie ma gdzie dawać nowych:(

Posted

Karmę zamówi dziś lub jutro Renatka. Wiem, że Bożenka coś załatwiła.
Niestety, Krakvet podniósł cenę - 119 zł

A tego dżentelmena

Już lansuję na fb, i dałam Mu robocze imię FAGOT, po Faguniu, który w Finlandii.

Posted

Skarbonka KPPPP została zasilona 290 zł z bazarku marrudy - bardzo dziękujemy :Rose:
Tylko nie mogę znaleźć Jej bazarku, aby podziękować !!! pomóżcie.

Nie mam info o zamówionej karmie z Krakvetu :( zadzwonię do Renatki
W weekend / w ten, przez akcję na fb w związku z przepełnieniem punktu nie miałam / zajmę się tymi środkami chemicznymi, może uda się wcześniej.

Posted

[quote name='Lobaria']Miałam przed chwilą telefon - z ogłoszenia o rudego psiaka... Pani z Pszczyny. Nie pamiętała imienia psa... Poprosiłam, aby podała mi swoje imię - ja się przedstawiłam. I aby wysłała mi na maila link do ogłoszenia, abym wiedziała, o jakiego psiaka chodzi - mamy 2 rude. Pani zapytała, po co mi jest jej imię - ja na to, abym mogła się do Pani jakoś zwracać.
Pani olała moje sugestie i zapytała, gdzie psa można obejrzeć, bo pilnie potrzebuje psa / staram się dokładnie oddać tekst rozmowy /.
Zapytałam - po co Pani tak pilnie potrzebuje psa?
Ona na to - do kojca...
No to zakończyłam rozmowę mówiąc, że nie wydajemy psiaków do kojca / pomyślałam - sama sobie w kojcu zamieszkaj /.
Zero empatii u tej kobiety:(

O boże teraz skojarzyłam fakty!To babsko chyba wzięło Tytusa!!!

[quote name='Lobaria']Skarbonka KPPPP została zasilona 290 zł z bazarku marrudy - bardzo dziękujemy :Rose:
Tylko nie mogę znaleźć Jej bazarku, aby podziękować !!! pomóżcie.

Nie mam info o zamówionej karmie z Krakvetu :( zadzwonię do Renatki
W weekend / w ten, przez akcję na fb w związku z przepełnieniem punktu nie miałam / zajmę się tymi środkami chemicznymi, może uda się wcześniej.

Całe szczęście wczoraj o parę woreczków karmy,puszek i środków czystości zasiliła nas Kugel (dzięki!!!:loveu: ) ale przy obecnym stanie psów na długo to nie wystarczy niestety;/

Posted

[quote name='Avilia']O boże teraz skojarzyłam fakty!To babsko chyba wzięło Tytusa!!!

Całe szczęście wczoraj o parę woreczków karmy,puszek i środków czystości zasiliła nas Kugel (dzięki!!!:loveu: ) ale przy obecnym stanie psów na długo to nie wystarczy niestety;/

Kugel jest kochana, w tym tyg karma będzie zamówiona :)

Posted

Olu, jak uda się ze szkołami i biedronkom to znów się woreczków trochę nazbiera. Od przyszłego tyg. rusza nagonka :) Nowe ogłoszenia robię do wyklejania, to potrwa ale zawsze było dla psiaków coś na ząb z takich akcji

Posted

Nasza kochana Aga J. - Anioł, który nie dosyć, że pomaga Pszczyniakom finansowo / ot, pisze, że grosik przeleje - a tam 100, 200, czasami więcej /, dostarcza dietetyczną karmę dla Edzionka itp
przed wyjazdem na urlop - czytając, że w punkcie przepełnienie - dosłała następne 100 zł mówiąc mi, abym sama zdecydowała, na którego psiaka...
Wpisuję na KPPPP :)
Aga - jesteś Aniołem bez dyskusji :Rose:

Posted

[quote name='Lobaria']Nasza kochana Aga J. - Anioł, który nie dosyć, że pomaga Pszczyniakom finansowo / ot, pisze, że grosik przeleje - a tam 100, 200, czasami więcej /, dostarcza dietetyczną karmę dla Edzionka itp
przed wyjazdem na urlop - czytając, że w punkcie przepełnienie - dosłała następne 100 zł mówiąc mi, abym sama zdecydowała, na którego psiaka...
Wpisuję na KPPPP :)
Aga - jesteś Aniołem bez dyskusji :Rose:

Serdecznie dziękujemy!!!

Posted

[quote name='AtaO']Wczoraj odbierając Goyę, też zostawiliśmy trochę suchej karmy i kilka różnych puszek dla urozmajcenia :)

Potwierdzam,potwierdzam i serdecznie dziękuję!!!

Lobaria-wysyłka klatki wyniosła mnie 60zł.Mam paragon.Wkleję w wolnej chwili.
Masz gdzieś moje konto?

Posted

Nie wiem, czy pisać na tym wątku, czy fundacyjnym, to napiszę tu i tu :P

Zakończył się bazarek ogłoszeniowy, Asiuniab kupiła 7 pakietów, z tego co pamiętam, to dla pszczyniaków? Wiem, że ona teraz nie ma głowy, ale jakby ktoś kto ma z nią kontakt dowiedział się dla jakichś konkretnie psów, to można by ruszyć z ogłaszaniem?

Posted

[quote name='Emiś']Nie wiem, czy pisać na tym wątku, czy fundacyjnym, to napiszę tu i tu :P

Zakończył się bazarek ogłoszeniowy, Asiuniab kupiła 7 pakietów, z tego co pamiętam, to dla pszczyniaków? Wiem, że ona teraz nie ma głowy, ale jakby ktoś kto ma z nią kontakt dowiedział się dla jakichś konkretnie psów, to można by ruszyć z ogłaszaniem?[/QUOTE]

Pieniążki już do Ciebie poszły :)