Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamówione i zapłacone

Twoja wpłata została przekazana Sprzedającemu OktOvet na jego rachunek w PayU.
[TABLE]
[TR]
[TD]Transakcja[/TD]
[TD] FIPREX SPOT-ON XL 40-55KG 3 PIPETY x2 (2674795064)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Do zapłaty

W tym koszt dostawy
[/TD]
[TD] 101,80 zł

6,00 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Zapłacono[/TD]
[TD] 101,80 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Płacący[/TD]
[TD]hypogymnia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Odbiorca[/TD]
[TD]OktOvet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Data[/TD]
[TD]2012-10-09 15:42:34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Płatność[/TD]
[TD]178112431[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Adres do wysyłki[/TD]
[TD] Fundacja Zwierzęca Arkadia

Sarenek 10 b
43-215 Jankowice
Polska [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Wiadomość dla Sprzedającego[/TD]
[TD]Witam serdecznie, proszę zwrócić uwagę na adres do wysyłki !!!! jest inny, niż mój.
Pozdrawiam serdecznie
hypogymnia

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ciapa, zapłaciłam za list priorytetowy, a nie paczkę... tam jest różnica 5 zł, to dopłacę ze swoich :)

Posted

Avilia napisał(a):
Dzięki za środki! Czekamy na przesyłkę :)

Pytałam moja / Blunia :)/ wetkę, czym budy odkazić... powiedziała, że domestosem, ale jak to w praktyce zrobić...

Posted

[quote name='Lobaria']Pytałam moja / Blunia :)/ wetkę, czym budy odkazić... powiedziała, że domestosem, ale jak to w praktyce zrobić...

Po domestosie trzeba by budy płukać, a jest na to trochę za chłodno, bo one nie poschną.
Ale wymyśliłam co innego. Swojego czasu do odkażania używałyśmy środka VIRKON.

Posted

[quote name='Avilia']Po domestosie trzeba by budy płukać, a jest na to trochę za chłodno, bo one nie poschną.
Ale wymyśliłam co innego. Swojego czasu do odkażania używałyśmy środka VIRKON.

Nie wiem, ile potrzeba tego środka...

Posted

asiuniab napisał(a):
emiś podrzucę dziś jak tylko dam radę tekst dla Mańka na jedno z województw, i Bożenka z fb (kugel na dogo), chce też wykupić pakiet dla Mańka na inne woj. (emiś proszę podeślij mi nr konta do Ciebie, jeśli oczywiście zgodzisz się jeszcze jeden pakiet z tego bazarku zrobić?) tylko będę musiała poprzerabiać tekst. Ponieważ Goliat ma jakieś kłopoty w domu, to może też trzeba byłoby Go znów ogłaszać??? Dziewczyny co o tym myślicie??

Deklarację o wykupieniu ogłoszeń na Maniola podtrzymuję! Na FB w profilu mam albumy i teksty dla pszczyniaków (nie wiem czy sie nadaja)ale może po przeróbkach można by wykorzystać... Miałabym też trochę różniastych fantów na bazarek ale poruszanie się tu to nadal dla mnie mało komfortowe, gubię się :oops: Proszę skontaktujcie się wiedzące co i jak cioteczki

Posted

kugel napisał(a):
Deklarację o wykupieniu ogłoszeń na Maniola podtrzymuję! Na FB w profilu mam albumy i teksty dla pszczyniaków (nie wiem czy sie nadaja)ale może po przeróbkach można by wykorzystać... Miałabym też trochę różniastych fantów na bazarek ale poruszanie się tu to nadal dla mnie mało komfortowe, gubię się :oops: Proszę skontaktujcie się wiedzące co i jak cioteczki

Kugel - ja bazarek wystawię ;]

Posted

kugel napisał(a):

miałam dziś problemy z komputerem, ale z emiś korespondowałam odnośnie wykupu jeszcze pakietu dla Mańka, jak tylko odnajdę konto skarbnika z ów bazarku prześlę Ci na fb:)

Posted

Avilia, daj znać, czy fiprex doszedł, bo muszę opinię na allegro wystawić. Jeśli chodzi o ten VIRKON, to jest w proszku i jak się zorientowałam, to wystarczy torebka 200 g, ale potwierdź, bo chcę zamówić.

Posted

Jeszcze dwa pakiety ogłoszeń od Asiuniab mam do zrobienia, podeślijcie dla których psów. No i jeden od Ewu, mam zapisane, że dla Ziry, ona chyba niedawno miała pakiet robiony? Nie wiem, czy już jej wystawiać? Jeśli tak, to też poproszę tekst, foty mam, na kogo i na jakie województwo/miasto

Posted

Avilia napisał(a):
Kugel - ja bazarek wystawię ;]

No popatrz Olu, szukam , dopytuję a Ty "pod ręką" :) Przyjadę chyba w środę to przywiozę fanty (omówimy jeszcze na fb co się nadaje) i coś dla psiurów (żarełka co nie co, jakieś koce), a dopiero jak akcja w szkole sie rozkręci to liczę na lepsze zbiory dla pszczyniaków, no i z ogłoszeń w tzw terenie też powinien być odzew czyli znów żarełko :) mam nadzieję!

Posted

asiuniab napisał(a):
miałam dziś problemy z komputerem, ale z emiś korespondowałam odnośnie wykupu jeszcze pakietu dla Mańka, jak tylko odnajdę konto skarbnika z ów bazarku prześlę Ci na fb:)

Asiu, dziękuje że pamiętałaś, adres znasz :)

Posted

[quote name='Lobaria']Avilia, daj znać, czy fiprex doszedł, bo muszę opinię na allegro wystawić. Jeśli chodzi o ten VIRKON, to jest w proszku i jak się zorientowałam, to wystarczy torebka 200 g, ale potwierdź, bo chcę zamówić.

Fiprex dzisiaj odebrałam.
Dziś zaatakujemy pasażerów na gapę na psiej skórze!

Dziękujemy!

Posted

Emiś napisał(a):
Jeszcze dwa pakiety ogłoszeń od Asiuniab mam do zrobienia, podeślijcie dla których psów. No i jeden od Ewu, mam zapisane, że dla Ziry, ona chyba niedawno miała pakiet robiony? Nie wiem, czy już jej wystawiać? Jeśli tak, to też poproszę tekst, foty mam, na kogo i na jakie województwo/miasto

Emiś, ja poproszę jeden pakiet dla Bisi :)

Posted

[quote name='__Lara']Emiś, ja poproszę jeden pakiet dla Bisi :)

_Lara - przyślę Tobie tekst, który ułożyłam dla Bisi, ale taki kiepski, suchy - nie mam weny:( Info z dt

Posted

Lara niedługo wystawię następny bazarek, będzie można wtedy zamówić kolejne pakiety.

Lobaria ten pakiet ma być do wykorzystania z tego starego bazarku z którego zostały Ci 2 pakiety?

Posted

VIRKON zamówiony :)

Twoja wpłata została przekazana Sprzedającemu Kruto1 na jego rachunek w PayU.
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 30%"]Transakcja[/TD]
[TD] VIRKON 200g PEWNA DEZYNFEKCJA Szybka wysyłka!!!! (2704620981)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Do zapłaty

W tym koszt dostawy
[/TD]
[TD] 24,50 zł

5,50 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Zapłacono[/TD]
[TD] 24,50 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Płacący[/TD]
[TD]hypogymnia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Odbiorca[/TD]
[TD]Kruto1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Data[/TD]
[TD]2012-10-16 11:07:37[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Płatność[/TD]
[TD]180025841[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Adres do wysyłki[/TD]
[TD] Fundacja Zwierzęca Arkadia

Sarenek 10 b
43-215 Jankowice
Polska [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]Wiadomość dla Sprzedającego[/TD]
[TD]Witam serdecznie , proszę zwrócić uwagę - adres do wysyłki inny, nie mój.
Pozdrawiam
hypogymnia[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Jeden dla Bisi na Warszawę... chyba, ze będzie się dublowała z _Lara, drugi dla Goliata na Śląsk / nie wiem, czy dla Goliata ktoś wykupił /
Jeśli mają się dublować, to są inne bidy...