Lobaria Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 W takim razie chyba to zamówienie http://allegro.pl/fiprex-xl-dla-psow-40-55kg-3-pipety-jak-frontline-i2672431696.html Quote
Avilia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Lobaria']W takim razie chyba to zamówienie http://allegro.pl/fiprex-xl-dla-psow-40-55kg-3-pipety-jak-frontline-i2672431696.html Jestem jak najbardziej za :) Quote
Lobaria Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Znalazlam ciut taniej :), wiec zamawiam już to http://allegro.pl/fiprex-spot-on-xl-40-55kg-3-pipety-i2674795064.html Quote
Lobaria Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Zamówione i zapłacone Twoja wpłata została przekazana Sprzedającemu OktOvet na jego rachunek w PayU. [TABLE] [TR] [TD]Transakcja[/TD] [TD] FIPREX SPOT-ON XL 40-55KG 3 PIPETY x2 (2674795064) [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Do zapłaty W tym koszt dostawy[/TD] [TD] 101,80 zł 6,00 zł [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Zapłacono[/TD] [TD] 101,80 zł [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Płacący[/TD] [TD]hypogymnia[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Odbiorca[/TD] [TD]OktOvet[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Data[/TD] [TD]2012-10-09 15:42:34[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Płatność[/TD] [TD]178112431[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Adres do wysyłki[/TD] [TD] Fundacja Zwierzęca Arkadia Sarenek 10 b 43-215 Jankowice Polska [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Wiadomość dla Sprzedającego[/TD] [TD]Witam serdecznie, proszę zwrócić uwagę na adres do wysyłki !!!! jest inny, niż mój. Pozdrawiam serdecznie hypogymnia [/TD] [/TR] [/TABLE] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ciapa, zapłaciłam za list priorytetowy, a nie paczkę... tam jest różnica 5 zł, to dopłacę ze swoich :) Quote
Lobaria Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 http://www.facebook.com/events/453768411335190/ Quote
Avilia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dzięki za środki! Czekamy na przesyłkę :) Quote
Lobaria Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Avilia napisał(a):Dzięki za środki! Czekamy na przesyłkę :) Pytałam moja / Blunia :)/ wetkę, czym budy odkazić... powiedziała, że domestosem, ale jak to w praktyce zrobić... Quote
Avilia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Lobaria']Pytałam moja / Blunia :)/ wetkę, czym budy odkazić... powiedziała, że domestosem, ale jak to w praktyce zrobić... Po domestosie trzeba by budy płukać, a jest na to trochę za chłodno, bo one nie poschną. Ale wymyśliłam co innego. Swojego czasu do odkażania używałyśmy środka VIRKON. Quote
Lobaria Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Avilia']Po domestosie trzeba by budy płukać, a jest na to trochę za chłodno, bo one nie poschną. Ale wymyśliłam co innego. Swojego czasu do odkażania używałyśmy środka VIRKON. Nie wiem, ile potrzeba tego środka... Quote
kugel Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 asiuniab napisał(a):emiś podrzucę dziś jak tylko dam radę tekst dla Mańka na jedno z województw, i Bożenka z fb (kugel na dogo), chce też wykupić pakiet dla Mańka na inne woj. (emiś proszę podeślij mi nr konta do Ciebie, jeśli oczywiście zgodzisz się jeszcze jeden pakiet z tego bazarku zrobić?) tylko będę musiała poprzerabiać tekst. Ponieważ Goliat ma jakieś kłopoty w domu, to może też trzeba byłoby Go znów ogłaszać??? Dziewczyny co o tym myślicie?? Deklarację o wykupieniu ogłoszeń na Maniola podtrzymuję! Na FB w profilu mam albumy i teksty dla pszczyniaków (nie wiem czy sie nadaja)ale może po przeróbkach można by wykorzystać... Miałabym też trochę różniastych fantów na bazarek ale poruszanie się tu to nadal dla mnie mało komfortowe, gubię się :oops: Proszę skontaktujcie się wiedzące co i jak cioteczki Quote
Avilia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kugel napisał(a):Deklarację o wykupieniu ogłoszeń na Maniola podtrzymuję! Na FB w profilu mam albumy i teksty dla pszczyniaków (nie wiem czy sie nadaja)ale może po przeróbkach można by wykorzystać... Miałabym też trochę różniastych fantów na bazarek ale poruszanie się tu to nadal dla mnie mało komfortowe, gubię się :oops: Proszę skontaktujcie się wiedzące co i jak cioteczki Kugel - ja bazarek wystawię ;] Quote
asiuniab Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kugel napisał(a):Deklarację o wykupieniu ogłoszeń na Maniola podtrzymuję! Na FB w profilu mam albumy i teksty dla pszczyniaków (nie wiem czy sie nadaja)ale może po przeróbkach można by wykorzystać... Miałabym też trochę różniastych fantów na bazarek ale poruszanie się tu to nadal dla mnie mało komfortowe, gubię się :oops: Proszę skontaktujcie się wiedzące co i jak cioteczki miałam dziś problemy z komputerem, ale z emiś korespondowałam odnośnie wykupu jeszcze pakietu dla Mańka, jak tylko odnajdę konto skarbnika z ów bazarku prześlę Ci na fb:) Quote
Isiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Zapraszam na bazarek dla pszczyniaka Rudego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233452-Karmy-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-dla-Rudego-do-20-10-do-23-00 Quote
Lobaria Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Avilia, daj znać, czy fiprex doszedł, bo muszę opinię na allegro wystawić. Jeśli chodzi o ten VIRKON, to jest w proszku i jak się zorientowałam, to wystarczy torebka 200 g, ale potwierdź, bo chcę zamówić. Quote
Emiś Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Jeszcze dwa pakiety ogłoszeń od Asiuniab mam do zrobienia, podeślijcie dla których psów. No i jeden od Ewu, mam zapisane, że dla Ziry, ona chyba niedawno miała pakiet robiony? Nie wiem, czy już jej wystawiać? Jeśli tak, to też poproszę tekst, foty mam, na kogo i na jakie województwo/miasto Quote
kugel Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Avilia napisał(a):Kugel - ja bazarek wystawię ;] No popatrz Olu, szukam , dopytuję a Ty "pod ręką" :) Przyjadę chyba w środę to przywiozę fanty (omówimy jeszcze na fb co się nadaje) i coś dla psiurów (żarełka co nie co, jakieś koce), a dopiero jak akcja w szkole sie rozkręci to liczę na lepsze zbiory dla pszczyniaków, no i z ogłoszeń w tzw terenie też powinien być odzew czyli znów żarełko :) mam nadzieję! Quote
kugel Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 asiuniab napisał(a):miałam dziś problemy z komputerem, ale z emiś korespondowałam odnośnie wykupu jeszcze pakietu dla Mańka, jak tylko odnajdę konto skarbnika z ów bazarku prześlę Ci na fb:) Asiu, dziękuje że pamiętałaś, adres znasz :) Quote
asiuniab Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 kugel napisał(a):Asiu, dziękuje że pamiętałaś, adres znasz :) kochana pamiętam, tylko czasu mało:) Quote
Avilia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Lobaria']Avilia, daj znać, czy fiprex doszedł, bo muszę opinię na allegro wystawić. Jeśli chodzi o ten VIRKON, to jest w proszku i jak się zorientowałam, to wystarczy torebka 200 g, ale potwierdź, bo chcę zamówić. Fiprex dzisiaj odebrałam. Dziś zaatakujemy pasażerów na gapę na psiej skórze! Dziękujemy! Quote
__Lara Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Emiś napisał(a):Jeszcze dwa pakiety ogłoszeń od Asiuniab mam do zrobienia, podeślijcie dla których psów. No i jeden od Ewu, mam zapisane, że dla Ziry, ona chyba niedawno miała pakiet robiony? Nie wiem, czy już jej wystawiać? Jeśli tak, to też poproszę tekst, foty mam, na kogo i na jakie województwo/miasto Emiś, ja poproszę jeden pakiet dla Bisi :) Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='__Lara']Emiś, ja poproszę jeden pakiet dla Bisi :) _Lara - przyślę Tobie tekst, który ułożyłam dla Bisi, ale taki kiepski, suchy - nie mam weny:( Info z dt Quote
Emiś Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Lara niedługo wystawię następny bazarek, będzie można wtedy zamówić kolejne pakiety. Lobaria ten pakiet ma być do wykorzystania z tego starego bazarku z którego zostały Ci 2 pakiety? Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 VIRKON zamówiony :) Twoja wpłata została przekazana Sprzedającemu Kruto1 na jego rachunek w PayU. [TABLE] [TR] [TD="width: 30%"]Transakcja[/TD] [TD] VIRKON 200g PEWNA DEZYNFEKCJA Szybka wysyłka!!!! (2704620981) [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Do zapłaty W tym koszt dostawy[/TD] [TD] 24,50 zł 5,50 zł [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Zapłacono[/TD] [TD] 24,50 zł [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Płacący[/TD] [TD]hypogymnia[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Odbiorca[/TD] [TD]Kruto1[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Data[/TD] [TD]2012-10-16 11:07:37[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Płatność[/TD] [TD]180025841[/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Adres do wysyłki[/TD] [TD] Fundacja Zwierzęca Arkadia Sarenek 10 b 43-215 Jankowice Polska [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 30%"]Wiadomość dla Sprzedającego[/TD] [TD]Witam serdecznie , proszę zwrócić uwagę - adres do wysyłki inny, nie mój. Pozdrawiam hypogymnia[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Jeden dla Bisi na Warszawę... chyba, ze będzie się dublowała z _Lara, drugi dla Goliata na Śląsk / nie wiem, czy dla Goliata ktoś wykupił / Jeśli mają się dublować, to są inne bidy... Quote
Recommended Posts