Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Nieśmiało zapytam: da radę załatwić jakieś środki na odpchlenie? Psy strasznie się drapią ;/[/QUOTE]

Napisz dokładnie ile i co - tak, jak pisała Emiś zamówimy duże opakowanie :)
Fiprexim - tak?

Posted

[quote name='Lobaria']Napisz dokładnie ile i co - tak, jak pisała Emiś zamówimy duże opakowanie :)
Fiprexim - tak?[/QUOTE]

Fiprex :)
Zaraz podliczę i napiszę.

Posted

Z mojego bazarku został jeden pakiet od Ewu (zapisany dla Ziry) i 4 od Asiuniab - na które psy konkretnie mam je wykorzystać? Chciałabym zamknąć już ten bazarek i wystawić kolejny.

Posted

[quote name='Emiś']Z mojego bazarku został jeden pakiet od Ewu (zapisany dla Ziry) i 4 od Asiuniab - na które psy konkretnie mam je wykorzystać? Chciałabym zamknąć już ten bazarek i wystawić kolejny.[/QUOTE]
emiś podrzucę dziś jak tylko dam radę tekst dla Mańka na jedno z województw, i Bożenka z fb (kugel na dogo), chce też wykupić pakiet dla Mańka na inne woj. (emiś proszę podeślij mi nr konta do Ciebie, jeśli oczywiście zgodzisz się jeszcze jeden pakiet z tego bazarku zrobić?) tylko będę musiała poprzerabiać tekst. Ponieważ Goliat ma jakieś kłopoty w domu, to może też trzeba byłoby Go znów ogłaszać??? Dziewczyny co o tym myślicie??

Posted

[quote name='Lobaria']Goliata koniecznie !!!! On miał już ogłoszenia, z których był odzew, wiec może da je się odnaleźć i skopiować...
Lobaria, a nie wiesz, czy ogłoszenia dla Goliata robiła emiś? Tak, czy owak, jeśli ktoś miał tekst do Jego ogłoszeń, to proszę o podesłanie mi, ponieważ i tak pewnie tekst trzeba przerobić, żeby nie wracały ogłoszenia jako duble, plizzzz...

Posted

[quote name='Avilia']Koniecznie więcej ogłoszeń dla Karlosa i Gizmo!
To niewielkie psy z krótką sierścią. Im jest w Punkcie po prostu zimno![/QUOTE]
to Avilia, proszę jak będą teksty to daj znać emiś, niech te psiaki będą non stop ogłaszane, niech znajdą domki!!

Posted

asiuniab napisał(a):
to Avilia, proszę jak będą teksty to daj znać emiś, niech te psiaki będą non stop ogłaszane, niech znajdą domki!!

Ale teksty przecież są na ich wątkach. Można wykorzystywać te z pierwszego postu.
Ja niestety czasowo nie wyrobię aby pisać poematy. Bardzo proszę o choć takie odciążenie aby wysłać Emilce maile z tekstami i fotkami.

Posted

Obliczyłam ile ml potrzeba nam FIPREXu.

Wychodzi mi, że ok 30ml.
W tubce XL jest 5,5ml. Czyli ok 5,5 - 6 tubek FIPREXu XL nam potrzeba aby odpchlić cały Punkt.
Przydałoby się nam też coś aby "odpchlić budy". Jakiś preparat do spryskiwania.

Posted

[quote name='Avilia']Obliczyłam ile ml potrzeba nam FIPREXu.

Wychodzi mi, że ok 30ml.
W tubce XL jest 5,5ml. Czyli ok 5,5 - 6 tubek FIPREXu XL nam potrzeba aby odpchlić cały Punkt.
Przydałoby się nam też coś aby "odpchlić budy". Jakiś preparat do spryskiwania.

Oświeć mnie, bo szukam ... takich tubek 6, rozumiem ?

http://vetlandia.pl/pl,product,233171,fiprex,xl,pipeta,5,5,ml,dla,psow,powyzej,40,kg.html