Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Avilia']Trzeba wykastrować Karlosa który jest na BDT u Anety.
A finanse w KPPP chyba jeszcze są?[/QUOTE]

Wyślę razem z opłatą za [B]Ikarka[/B].

Edited by Lobaria
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Mazowszanka']Lobario, przelewam w poniedziałek na Twoje konto 80 zł, które pozyskałam ze sprzedaży pozabazarkowej fantów od asiuniab :)

w rączki całuję Mazowszanko:)

Posted

[quote name='Lobaria']Mazowszanka, doszło - dziękujemy :) . Przeznaczymy na "bezfakturowe" wydatki któregoś psiaka :) Te z fakturą Fundacja Arkadia może :)

Prosiłabym o wykupienie paru pakietów ogłoszeniowych.

Ogłoszenia pilnie potrzebne dla: Luny, Goliata, Huli, Kiry - to tak na już!

Posted

Avilia napisał(a):
Prosiłabym o wykupienie paru pakietów ogłoszeniowych.

Ogłoszenia pilnie potrzebne dla: Luny, Goliata, Huli, Kiry - to tak na już!

HALO? Sprawa pilna!

Posted

Avilia napisał(a):
HALO? Sprawa pilna!

Jeśli pakiety nie są jeszcze wykupione, to mogę porobić ogłoszenia w zamian za wsparcie Rumby albo Wilczka. Nie mam czasu wystawiać ogólnego bazarku. Mogę na tę chwilę wziąć na siebie max 7 pakietów po 30 ogłoszeń.

Posted

Emiś napisał(a):
Jeśli pakiety nie są jeszcze wykupione, to mogę porobić ogłoszenia w zamian za wsparcie Rumby albo Wilczka. Nie mam czasu wystawiać ogólnego bazarku. Mogę na tę chwilę wziąć na siebie max 7 pakietów po 30 ogłoszeń.

Jestem za!
Niestety o tych psach to chyba już wszyscy zapomnieli...W sumie jak o całej reszcie która jest w DT lub hotelach...

Posted

[quote name='Emiś']Jeśli pakiety nie są jeszcze wykupione, to mogę porobić ogłoszenia w zamian za wsparcie Rumby albo Wilczka. Nie mam czasu wystawiać ogólnego bazarku. Mogę na tę chwilę wziąć na siebie max 7 pakietów po 30 ogłoszeń.

Dzięki, będziemy działać, jaki koszt pakietów?

Zajrzyjcie do suni odebranej z wieszaka, plizzz

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238514-Pi%C4%99kna-Luna-niechciana-odebrana-z-wieszaka-na-ubrania-prosimy-o-pomoc-i-ds!!!!?p=20261913&posted=1#post20261913

Posted

Avilia napisał(a):
Jestem za!
Niestety o tych psach to chyba już wszyscy zapomnieli...W sumie jak o całej reszcie która jest w DT lub hotelach...

To jest najgorsze - pies bezpieczny = 0 ludzi na wątku :(

Posted

Emiś napisał(a):
Ostatnio po 6 zł robiłam.

Pakiet dla Luny na Kraków już gotowy.

Dzięki, widziałam, czyli zostało jeszcze 6 pakietów. Zapodaj mi na pw nr konta, wykupujemy wszystkie. Rozumiem, że 7x6 zł? Na utrzymanie Rumby?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lobaria']Avilia, jak dojdą pieniążki za puszki dla Huli, daj znać :)

Doszło.

Proszę o przelanie 45zł za szczepienie Kiry na konto Magdy D. - BDT Kirusi.
Faktura (nie przelewać na konto podane na fakturze!!!):