ewab Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 doddy napisał(a):Dzisiejszy Kornelek i jego kichanie. http://www.youtube.com/watch?v=qxlELFAMHgw&feature=youtu.be Niuniuś trzymam za Ciebie nie tylko kciuki:). PS. Za pozostałe psiaki "właścicielki" też. Quote
paula_t Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Aż się poryczałam jak to oglądnęłam...On ma taką wolę walki, tak ufa ludziom pomimo tego co przeszedł :( Quote
Alojzyna Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 serce rośnie a gęba sama sie śmieje gdy się patrzy na spacerującego Kornela :) :) :) wcale się nie dziwię, że kicha - tyle zapachów dawno nie docierało do jego nochala :) kryzys chyba minął i teraz już może być tylko lepiej Quote
edyseja Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kornelek wreszcie może sobie przypomnieć jak fajnie spaceruje się po trawie i wciąga nochalem całą gamę zapachów, nie wiadomo kiedy ostatni raz i czy w ogóle jego była "właścicielka" go wyprowadzała. :( Quote
piescofajnyjest Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ja tez trzymam caly czas:) a Kornelkowi ogonek caly czas chodzi:multi: Quote
doddy Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Zrobiliśmy wczoraj ponownie morfologię. Jest spadek erytrocytów o pół mln. Ale lekarze kazali się nie martwić, bo przetoczona krew po prostu umiera. Kornel w kondycji super. Pierwszy raz wstał sam na spacer! Zawsze musiałam go wynosić, a teraz zawołany wstał i poszedł. Sam Kornelek czuje się naprawdę fajnie i już zaczepia obcych ogonkiem. Quote
tobciu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Trzymaj się psiaku ! :) Będzie już tylko lepiej ! Quote
edyseja Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 doddy napisał(a):Zrobiliśmy wczoraj ponownie morfologię. Jest spadek erytrocytów o pół mln. Ale lekarze kazali się nie martwić, bo przetoczona krew po prostu umiera. Kornel w kondycji super. Pierwszy raz wstał sam na spacer! Zawsze musiałam go wynosić, a teraz zawołany wstał i poszedł. Sam Kornelek czuje się naprawdę fajnie i już zaczepia obcych ogonkiem. Nie może być inaczej jak coraz lepiej. Zuch chłopak. :thumbs: Quote
fochu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 o kuźwa! trafiłam przypadkiem ,poczytam jutro proszę banerek Quote
edyseja Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) Dzięki za bannerek. Szkoda, że na razie nie mogę go wstawić do sygnaturki bo mi się nie zmieści. :( Edited July 27, 2012 by edyseja Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Franca81 napisał(a):Oby już tylko szło w dobrą stronę... Jakieś nowe wieści o biedaku? Quote
Marycha35 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 wollygator napisał(a):Selena, Myszka i Czarny... (niedługo będą fotki :)) czują się dobrze. Początek wizyty w pomieszczeniu gdzie przebywają Myszka i Czarny, jest trudny, ale na spacerze odzyskują radość :) Jak są ze sobą są radosne, ale pełnego zaufania do nas jeszcze nie ma - pracujemy nad tym :) Jeśli chodzi o stan fizyczny, to dwa psiaki są po porostu chude, Selena wizualnie mocno się nie zmieniła, ale nadal jest radosna i żywiołowa :) Błagamy o fotki pozostałych bidek uratowanych;) A kichający Kornek cudowny, taki jest kochany i taki chuuudzieńki, żeby babę szlag jednak trafił!!!! Quote
wollygator Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Marycha35 napisał(a):Błagamy o fotki pozostałych bidek uratowanych;) Myszka Czarny Quote
doddy Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 U Kornela z każdym dniem coraz lepiej. Wynik erytrocytów na dzisiaj to 4,4mln, więc po obumarciu przetoczonej krwi mamy extra wynik. Jutro będę mieć niespodziankę :) Tzn. dzisiaj ale później :) Quote
MALWA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 doddy napisał(a):U Kornela z każdym dniem coraz lepiej. Wynik erytrocytów na dzisiaj to 4,4mln, więc po obumarciu przetoczonej krwi mamy extra wynik. Jutro będę mieć niespodziankę :) Tzn. dzisiaj ale później :) Super! Bardzo się cieszę! To czekam na niespodziankę.... Quote
doddy Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No to obiecane niespodzianki: http://www.youtube.com/watch?v=bMbtSzJA-IE http://www.youtube.com/watch?v=9xaO72f_2Es Quote
Recommended Posts