edyseja Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://allegro.pl/koc-kocyk-polarowy-130x170-cm-expresowa-wysylka-i2501090592.html http://allegro.pl/koce-koc-polarowy-130x160-cm-turkusowy-32395-i2500651881.html http://allegro.pl/koc-z-mikrofibry-bordo-130x160-100-poliester32407-i2500652239.html http://allegro.pl/ikea-koc-polarowy-narzuta-130x-170-promocja-i2499455111.html które najlepsze? Quote
Vesper Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ja mam jeden dziecięcy polarowy i sporo niepotrzebnych ręczników- jeżeli się przydadzą... Niestety- jutro na cały dzień wyjeżdżam do Chełma i będę dopiero wieczorem, później już jestem wolna codziennie po 14-15-stej. ;) Zadzwonię pod podany nr. Quote
doddy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Kochani, dziękujemy za błyskawiczny odzew. Dzisiaj odbieram kocyki i pakę od naszej koleżanki Ewy - tu pragnę jej podziękować też za bycie szoferem dla Kornela gdy miał USG, bo zapomniałam. Do weekendu robimy zbiórkę w Warszawie i zobaczymy po zbiórce czy nam wystarczy. Myślę jednak, że będziemy "zabezpieczeni" bo odzew na apel jest spory od ludków, co mają od nas psiaki adoptowane :) Quote
_Niva_ Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 W razie gdyby wam kocyków nie starczyło i trzeba było dokupić, to najtaniej chyba pojechać do Ikei po duże, niebieskie polarowe kocyki za 5zł/szt :) Quote
ewu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Zastanawiam się w jakim celu to babsko wzięło pieski.....Co za potwór.... Spała, jadła, oglądała tv a psiak cierpiał na jej oczach:( Jakaś sadystka pieprzona:angryy: Quote
MALWA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Z Kornelem już lepiej, ale szkoda, ze Serena jeszcze w schronisku... Quote
baster i lusi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ewu napisał(a):Zastanawiam się w jakim celu to babsko wzięło pieski.....Co za potwór.... Spała, jadła, oglądała tv a psiak cierpiał na jej oczach:( Jakaś sadystka pieprzona:angryy: myślę że ona tylko piła więc po co pies miał jeść. Quote
doddy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mamy kolejne wieści, właśnie dzwoniła do nas pani doktor z lecznicy, która zrobiła właśnie Kornelkowi kontrolne badanie krwi. Iiiiiiii..... urósł poziom czerwonych krwinek 1mln! Po przetoczeniu krwi nasz szkielecik miał 4,4 erytroryctów, teraz ma 5,3mln. Hematokryt też się podniósł o kolejne 6%. A tłumacząc dla laików, wzrost o 1mln krwinek oznacza teraz, że organizm Kornela po przetoczeniu krwi sam wyprodukował 1mln krwinek :) Patrząc na to, że startowaliśmy z pozycji 2,5mln erytrocytów, mamy duży sukces. OBY TAK DALEJ KORNELKU!!!!!!! Quote
edyseja Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Piszcie w każdym razie jakby były potrzebne jakieś dary rzeczowe. Ja mogę zamówić w necie i wysłać bo i Ikea i Wilanów to dla mnie 2-gi koniec miasta - więcej bym wydała na bilety jak na wysyłkę. :) Quote
Weimaromaniaczka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Kornel! Mordo Ty moja kochana!! No widzisz jak chcesz to potrafisz!! Zobaczysz,życie potrafi być piękne więc walcz o nie dalej! Quote
edyseja Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) doddy napisał(a):Mamy kolejne wieści, właśnie dzwoniła do nas pani doktor z lecznicy, która zrobiła właśnie Kornelkowi kontrolne badanie krwi. Iiiiiiii..... urósł poziom czerwonych krwinek 1mln! Po przetoczeniu krwi nasz szkielecik miał 4,4 erytroryctów, teraz ma 5,3mln. Hematokryt też się podniósł o kolejne 6%. A tłumacząc dla laików, wzrost o 1mln krwinek oznacza teraz, że organizm Kornela po przetoczeniu krwi sam wyprodukował 1mln krwinek :) Patrząc na to, że startowaliśmy z pozycji 2,5mln erytrocytów, mamy duży sukces. OBY TAK DALEJ KORNELKU!!!!!!! Nieustająco trzymamy kciuki, Kornelku walcz ile sił w chudziutkim ciele. :) Edited July 24, 2012 by edyseja Quote
Marycha35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Tak jest smoczku, produkuj co trzeba ile wlezie!!! :) Mam nadzieję, ze pozostałe psiaki odebrane babie też lepiej się czują:) Quote
paula_t Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Super Kornelku!!!:multi: No właśnie, ciotki, napiszcie coś o pozostałych psiaczkach...Jak tam one? Jak po wizycie u weta? Jak się zachowują i czują? Quote
Alojzyna Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 metoda na zagłodzenie staje się chyba popularna :( kolejny zagłodzony ast) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229782-LEXUS-zag%C5%82odzony-stary-rasowy-amstaff-prosi-o-pomoc!?p=19410194#post19410194 Quote
wollygator Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Selena, Myszka i Czarny... (niedługo będą fotki :)) czują się dobrze. Początek wizyty w pomieszczeniu gdzie przebywają Myszka i Czarny, jest trudny, ale na spacerze odzyskują radość :) Jak są ze sobą są radosne, ale pełnego zaufania do nas jeszcze nie ma - pracujemy nad tym :) Jeśli chodzi o stan fizyczny, to dwa psiaki są po porostu chude, Selena wizualnie mocno się nie zmieniła, ale nadal jest radosna i żywiołowa :) Quote
doddy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Czas na małe podziękowania :) Dziękujemy: - pani Agnieczce J. za kocyki dla Kornelka - naszej koleżance Ewie za kocyki i ręczniki dla Kornelka - hodowli amstaffów SENTINEL czyli Ani, za przekazanie kołder, pampersów i super drybedów dla Kornelka. KOCHANE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Byliśmy właśnie w odwiedzinach u naszego szkraba Kornelka. I cały czas uśmiech z twarzy nam nie schodzi :) Bardzo przepraszamy z góry, bo zapomnieliśmy cyfówki. Ale na pocieszenie nagraliśmy filmik telefonem (wstawimy go za godzinkę, dwie). Kornelik przywitał nas dzisiaj merdającym ogonkiem. Sam wstał, żeby go wynieść na spacer. A na spacerze! Łał! Chodził długo, merdał sobie ogonkiem do ludzi i wręcz nie chciał wracać! Śmiejemy się, że jak tak dalej pójdzie to za tydzień będziemy musieli go na smyczy wyprowadzać. :)) Nie widzieliśmy Kornela dotąd w tak dobrej formie. Teraz mamy 2 razy więcej wiary, że chłopak da radę! Quote
piescofajnyjest Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 hurrrrraaaaaaaaaaaaaa:) byle tak dalej chlopaku!!! Quote
doddy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dzisiejszy Kornelek i jego kichanie. http://www.youtube.com/watch?v=qxlELFAMHgw&feature=youtu.be Quote
doddy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 I czas na kolejne podziękowania :) Kornelek dostał od dobrej duszy całą zgrzewkę puszeczek Royal Canin Convalescence. Przepraszamy, że nie wiemy od kogo, ale dostaliśmy te dobre wieści od lecznicy i zapomnieliśmy dopytać. DZIĘKUJEMY! A za swoją sklerozę przepraszamy :) Quote
Recommended Posts