Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kornelku zdrowiej psinko, i ciesz się z wolości i życia jaką zafundowali Ci dobrzy ludzie.

Mam pytanie: zrobiłam bazarek dla Kornela i Sereny.

Zebrałam na tym bazarku 141,90zł !!!
Nie mam jeszcze jednej kwoty - 10 zł od aniołek2000 ....nie wiem dlaczego, nie wiem co się stało....czasami ludzie licytują, a później zwlekają z wpłatą tydzień czy dwa...

Na chwilę obecną przeleję na konto Kornela i Sereny 141,90 zł, ponieważ od 3 sierpnia będę przebywała na urlopie, i tym samym zostanę bez netu przez dwa tygodnie.

Nie chcę by psiaki były stratne o te dwa tygodnie.

Jeśli aniolek2000 zdecyduje się wpłacić za książkę, to wówczas uzupełnię przelew.

Prosze o podanie na jakie konto mam zrobić przelew?

Bazarek był na dwa psiaki, a teraz konta mają osobne. Czy wpłatę podzielić na pół i przelać na każde psie po 70,95 zł ?

Proszę pilnie o odpowiedź.

Posted

trafiłam tu z bannerku ...łzy w oczach m i stanęłły::shake: ...ale widzę ,że maluch biega nawet z piłeczką :eviltong:...przytulcie go ode mnie ..

Posted

MALWA napisał(a):
Kornelku zdrowiej psinko, i ciesz się z wolości i życia jaką zafundowali Ci dobrzy ludzie.

Mam pytanie: zrobiłam bazarek dla Kornela i Sereny.

Zebrałam na tym bazarku 141,90zł !!!
Nie mam jeszcze jednej kwoty - 10 zł od aniołek2000 ....nie wiem dlaczego, nie wiem co się stało....czasami ludzie licytują, a później zwlekają z wpłatą tydzień czy dwa...

Na chwilę obecną przeleję na konto Kornela i Sereny 141,90 zł, ponieważ od 3 sierpnia będę przebywała na urlopie, i tym samym zostanę bez netu przez dwa tygodnie.

Nie chcę by psiaki były stratne o te dwa tygodnie.

Jeśli aniolek2000 zdecyduje się wpłacić za książkę, to wówczas uzupełnię przelew.

Prosze o podanie na jakie konto mam zrobić przelew?

Bazarek był na dwa psiaki, a teraz konta mają osobne. Czy wpłatę podzielić na pół i przelać na każde psie po 70,95 zł ?

Proszę pilnie o odpowiedź.

W którymś poście pisało , że pieniążki wcześniej przelane na Kornela zostały w schronisku na potrzeby pozostałych psiaków. Trochę tego było. Nie wiem na ile wymagają one leczenia , w najgorszym stanie był Kornel. I chyba on jest najbardziej potrzebujący bo koszty jego leczenia napewno są spore.
Ale niech się wypowie doddy bo w końcu ona wie jakie są koszty leczenia Kornela.
Ale niech wypowiedzą się osoby

Posted

caryca26 napisał(a):
W którymś poście pisało , że pieniążki wcześniej przelane na Kornela zostały w schronisku na potrzeby pozostałych psiaków. Trochę tego było. Nie wiem na ile wymagają one leczenia , w najgorszym stanie był Kornel. I chyba on jest najbardziej potrzebujący bo koszty jego leczenia napewno są spore.
Ale niech się wypowie doddy bo w końcu ona wie jakie są koszty leczenia Kornela.
Ale niech wypowiedzą się osoby

Bazarek zrobiłam na dwa psiaki - Kornela i Serenę.

Proszę o odpowiedź osobę, która jest odpowiedizalna za psiaki - nie wiem cyz doddy czy prowadząca wątek.

Ale prosze o odpowiedź jedna osobe, bo jak zaczną wypowiadac sie tu różni ludzi, to zaraz będize mętlik.
Ja nie mam dużo czasu do wieczora musze zrobić przelew.
Póżniej mnie juz nie ma.

Posted

MALWA napisał(a):
Bazarek zrobiłam na dwa psiaki - Kornela i Serenę.

w takim razie, chyba, najlepiej podzielić pieniążki... :)

MALWA napisał(a):
Proszę o odpowiedź osobę, która jest odpowiedizalna za psiaki

teraz są to dwie osoby, tzn. Fundacja AST i Schronisko w Koninie...

Posted

koelka napisał(a):
Jeszcze szkielecik z niego, ale już bez porównania z pierwszymi zdjęciami. Nie mówiąc o radości, jaką teraz u niego widać:)

Z niego energia tryska teraz :) Na spacerach sobie sam drepta, choć ładnie wraca na zawołanie, chodzi i sobie sam szuka zabawek, których nie chce oddawać :) Uczymy go już oddawania zabawek za jedzenie bo to będzie dobra zołza jak odzyska siły!

Fundusze z bazarku proponuję po prostu podzielić na pół.

Posted

Zrobiłam dwa przelewy dla Seleny na TOZ w Koninie, i dla Kornela - AST.
Wyszło po 70,95 zł na każdego psiaka.

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za psiaki!

Posted

U Kornelka wszystko super. Przytył do 17kg! Teraz nabiera masy expresowo, widać że jego narządy podjęły już normalną pracę.
Dzisiaj doktorzy zrobią kolejne badanie krwi, ale mamy zielone światło do zabrania go do DT w niedzielę :)

Dzisiaj mam tylko 2 zdjęcia bo... pozyskałam sobie koleżankę dla Kornelka... gremlin obok Kornela.

Posted

Nie, bo ma sraczkę. I weci nam zakazali zabierać bo chcą poobserwować, czy minie do jutra. Jak minie to jutro jedzie :)
Oby już poniedziałek przyniósł super wieści :)

Posted

doddy napisał(a):
Melduję, że sraczka ustała, więc dzisiaj pan Kornel się przeprowadza :)

Uff, kiedyś człowiek nawet nie pomyślał, że go g... psie będą tak interesować:)