Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 paula_t napisał(a):bez klatki łapki się nie obejdzie, skoro one tak panikują przy każdym zamknięciu w ogrodzie czy próbie założenia obroży, więc trzeba jak najszybciej skontaktować się z Pipi. Może spróbuj też zapytać w tym schronisku czy nie mają do pożyczenia. dokładnie,popieram.....
Evelin Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ideą zakupu klatki łapki było to,żeby kazdy potrzebujacy pies mógł z niej skorzystać..Ostatnio pożyczałam klatkę od Pipi do przewozu psiaka,nie ma zadnego problemu.Pipi często bywa w Białymstoku i nawet kiedys ubolewała przez telefon,ze niekt nie chce z tej klatki korzystać...Z pewnością łapanie za pomocą klatki jest bezpieczne..kontaktujcie się z Pipi ( pw nr tel,gg- w podpisie) i powodzenia.Klatkę można przesłać w dowolne miejsce- jest skladana.
Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Pipi mogłaby wysłać klatkę autobusem do Suwałk, mogłabym ją odebrać i przekazać ceris. Czy psiaki są gdzieś ogłaszane? Bo takie zwykłe stukanie w klawiaturę nic nie da. Trzeba je ogłaszać. Proponowałam zrobić im super sesję do ogłoszeń, ale niestety nie skorzystano z mojej propozycji, szkoda
Evelin Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Super, tylko najpierw Ceris musi skontaktować się z Pipi.
ceris Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Izabela124. napisał(a): Proponowałam zrobić im super sesję do ogłoszeń, ale niestety nie skorzystano z mojej propozycji, szkoda A jesteś wstanie być u mnie o szóstej rano albo o wpół do jedenastej w nocy? Przykro czytać niektóre komentarze. Za pomysł z klatką od pipi dziękuję pw już napisałam.
Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ceris napisał(a):A jesteś wstanie być u mnie o szóstej rano albo o wpół do jedenastej w nocy? Przykro czytać niektóre komentarze. Za pomysł z klatką od pipi dziękuję pw już napisałam.Nie, nie jestem w stanie. Wystarczy napisać, że nie oczekuje się pomocy i tyle. Nie trzeba od razu się denerwować.
Pipi Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ceris napisał(a): pw już napisałam. jeszcze nic nie otrzymałam
ceris Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Izabela124. napisał(a):Nie, nie jestem w stanie. Wystarczy napisać, że nie oczekuje się pomocy i tyle. Nie trzeba od razu się denerwować. No to tak dla przypomnienia, przeczytaj Izo post #371 (str.15) I nie denerwuję się, napisałam, że mi przykro. Pipi już mi odpisała na pw. Zatem czekam - zgodnie z ustaleniami :lol:
piescofajnyjest Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 czekamy cierpliwie i trzymamy za Ceris...zeby tez cierpliwa byla:eviltong:
Igiełka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 bardzo mocno je trzymamy oby tylko obydwoje byli bezpieczni
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zaglądam ......ceris wracaj proszę w przeciwnym razie słuch o psiakach zaginie .......
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Zaglądam ......ceris wracaj proszę w przeciwnym razie słuch o psiakach zaginie ....... dokładnie....
Vicky62 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Dziewczyny ceris cały czas działa w sprawie psiaków.Nie pisze bo byc może nie ma kiedy.Cierpliwości. Wiem,ze jedzie do niej klatka łapka, aby złapać cypisa. Trzymajcie kciuki.:thumbs:
Nadziejka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 (edited) :ylsuper::iloveyou:mocniutko trzymamy! ciociu jestemy z toba Edited August 9, 2012 by ewa gonzales
paula_t Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Super, że klatka już w drodze/dotarła, wreszcie coś z psiakami ruszy, jeśli tylko dadzą się złapać...
Pipi Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) Wczoraj klatka pułapka zostana nadana w firmie kurierskiej i dzisiaj powinna byc juz u Ceris. Wysłałam klatke dzieki Randzie. Nie wiem, bo zapomnialam ja spytac czy moge napisac o tym, ale mysle, ze nawet powinnam. Bo, zeby wysłac klatke pokonałam w sumie prawie 200 km, poniewaz klatka byla w pozyczeniu i pojechałam po nią. Potem do Białegostoku i kawałek za do DHL-a i wysyłka 30 zł. Otrzymalam od Randy 100 zł. Paliwo 70 i wysyłka 30. Randa, bardzo dziekujemy. Teraz Ceris bedzie musiała rozkminic jak klatke sie składa i jak załozyc zapadke. Niestety instrukcje "zjadły" u mnie psy, kiedy zajeta skladaniem klatki zagapiłam sie a oni to wykorzystali i instrukcje wydarłam jednemu z pyska ale juz za pozno. Tu jest fotka klatki i wyraznie widac jak trzeba załozyc ten "patyk" stalowy z łańcuchem. Jakby cos, to pytaj Ceris, postaram sie podpowiedziec. Konstrukcja bardzo prosta, ale temu, kto juz wie. Mnie zajeło z godzine zeby ja zlozyc jak przysłali. http://www.firmy.net/WC58F,pulapka-na-psy,SW8N.html Edited August 10, 2012 by Pipi
Vicky62 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Na Pipi zawsze możemy polegać... Śliczne dzięki Irenka :loveu:
ceris Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 (edited) Dziękuję Pipi za zaangażowanie i Randzie za wyłożenie 100 zł. Proszę o podanie na pw nr konta, na które czuję się w obowiązku przesłać owe 100 zł. Klatki jeszcze u mnie nie ma. Chcę tylko jasno powiedzieć, że gdy klatka do mnie nadejdzie, to i tak skorzystam z niej dopiero w poniedziałek, ewentualnie w nocy z niedzieli na poniedziałek. Taką umowę mam z p. Ewą z TOZu (chodzi o dzień roboczy). Edited August 10, 2012 by ceris
piescofajnyjest Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 bardzo dziekujemy wszystkim, ktorzy tutaj pomagaja!!!! byle do poniedzialku;)
Recommended Posts