Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie,jakos to wszystko przezyłam:) wybiore kilka fajnych fotek ale moze przesle jej do DeeDee a ona niech rozesle znajomym z tego forum,bo to forum Rudki i nie chce go zasmiecac moimi fotami:P Rudzinka ostatnio jeszcze przytyła (az cieżko mi ją znosić na dwór hehe)i teraz ma śliczne gęste futerko,aż jej się takie kędziorki robią i zaczyna falować,sliczna Rudzinka,Pozdrawiam Wszystkich!!

• 2 weeks later...
Posted

Rudka byłą wczoraj u weterynarza,stwierdził u niej o ile dobrze zrozumiałam zaćmę przedniokomorową i polecił kliikę na brzeźnie,chetnie posłucham Waszych opinii na temat tej kliniki,podobno robią tam takie operacje oczek,jakie by sie Rudce przydały. Powodzenie operacji u Rudki to pół na pół,ale bedziemy próbować,życzcie powodzenia.Zaraz wyśle fotke do DeeDEe.pozdrawiam

Posted

Brazowa, Rudka jest bardzo otwarta na obcych w domu,wczoraj byli u mnie rodzice z okazji urodzin i rudka weszla na lozko kolo taty i dawala mu sie glaskac,jak stara znajoma:) na dworzu jest mniej ufna jak ktos obcy stoi przy kladce schodowej to ona boi sie wejsc,ale wtedy biorę ją na ręce i przytulam i jest ok:)

Łapki Rudzinka ma juz takie jak Dżeki,opuszki są twarde, nie reaguje jak wejdzie w wode,już ją to nie boli. Jeszcze troche posikuje w domu zwłaszcza jak jest dlużej sama, myslalam ze to dlatego ze nie byla nauczona,ale wet wyjasnil mi ze to moze byc brak hormonów po sterylce, i od kilku dni podaję jej Incurin, i już widzę poprawę,zreszta Rudzinka nauczyła sie zalatwiac na dworzu i jak tylko tam pojdziemy to ona od razu wie co robic:)
To taka kochana psinka,jak sobie przypomnę jak ją pierwszy raz zobaczyłam i patrzę na nia teraz to różnica jest ogromna.Tak mi chodzi po glowie zeby z nią przyjechac do sopotu zebys ty Brazowa i kto tylko chce mogli ją zobaczec,jaka jest teraz ładna,jaka szczęśliwa i wogle:)bo opisac sie tego wszystkiego nie da.pozdrawiam i czekam co Ty na to.papa

Posted

Iwanaq,nie wiem,czy to brak hormonow po sterylce,poniewaz przed sterylka zachowywała sie dokladnie tak samo.Raczej tak,jak Ty myslisz-nikt jej tego nigdy nie uczył,a ona,mala i niewidoma,wsrod kotow i dwoch psow musiala jakos oznaczac swoj teren.
Mam nadzieje,ze z Dzekim nadal najlepsi kumple? :)
Rudzinke chciałabym bardzo zobaczyc,ale podroz pociagiem,do Sopotu,oj nie chce jej narazac na stres.To juz predzej ja:)

Posted

Piękni i nasi, nadmorscy - Ludzie Rudzi i Dżekusia :loveu:
Badźcie zawsze szczęśliwi, niech dobry los Wam sprzyja!!!
Niech wasze serca na zawsze pozostaną otwarte na los psiaków i jak dotąd, nie znają żadnych barier!
WIWAT MŁODA PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!