iwlajn Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 deedee77 napisał(a):Czemu????? Bo teraz z kafejki korzystam, a tutejsze komputery ledwo zipią. Quote
deedee77 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oooooo iwlajn!!!!!Witaj!!!!Długo Cię nie było, a trochę się zmieniło:) Quote
akucha Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Iwlajn, a co Ty w Ustce i Słupsku robisz? I tu i tam mam rodzinę, Szczytno też mamy wspólne :lol: Quote
iwonaq Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 witajcie,jakos to wszystko przezyłam:) wybiore kilka fajnych fotek ale moze przesle jej do DeeDee a ona niech rozesle znajomym z tego forum,bo to forum Rudki i nie chce go zasmiecac moimi fotami:P Rudzinka ostatnio jeszcze przytyła (az cieżko mi ją znosić na dwór hehe)i teraz ma śliczne gęste futerko,aż jej się takie kędziorki robią i zaczyna falować,sliczna Rudzinka,Pozdrawiam Wszystkich!! Quote
deedee77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ależ tam....Przecież musimy wiedzieć jak żyje pańciorstwo Rudki;) nikt się nie pogniewa jak tu wstawimy, a wręcz przeciwnie:razz: Quote
brazowa1 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Jasne,wszystkich z rodziny Rudki chcemy zobaczyc!!! Rudzina z kedziorkami? ooo,to jakas nowosc. Quote
iwonaq Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Rudka byłą wczoraj u weterynarza,stwierdził u niej o ile dobrze zrozumiałam zaćmę przedniokomorową i polecił kliikę na brzeźnie,chetnie posłucham Waszych opinii na temat tej kliniki,podobno robią tam takie operacje oczek,jakie by sie Rudce przydały. Powodzenie operacji u Rudki to pół na pół,ale bedziemy próbować,życzcie powodzenia.Zaraz wyśle fotke do DeeDEe.pozdrawiam Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Czekam na fotki. Iwonaq,nie znam kliniki w Brzeznie,musialabym poznac nazwisko weta. Troche bym sie bala.... Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zaćma przedniokomorowa... Może dlatego Rudzia sprawia wrażenie, jakby coś tam widziała. Iwonaq, Deedee jest w sanatorium, ale możesz mi przesłać fotki: [email protected] Quote
deedee77 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 mam nadzieję że się nie pogniewają :roll: tylko jedno dostałam.... Quote
olenka_f Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 pięknie ale.......................... mało , mało , mało :zly7::zly7::zly7: Quote
brazowa1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 mało,mało,mało,olenka ma racje! Quote
iwonaq Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 wysąłałam już fotki do DeeDee,takze pewnie pojawią sie tu niedlugo,pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Oj,tylko Deedee nam sie wczasuje w sanatorium,jak bedzie to tylko na chwilke.Coz-poczekamy:) Quote
iwonaq Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam nadzieję że szybko sie wyleczy,duuużo zdrówka DeeDee!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Iwonaq,jak Rudzia reaguje na obcych ludzi? Jak z sikaniem? Jak z łapkami-juz mocne? Quote
Poker Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 piękne te metamorfozy,zawsze beczę jak je oglądam.Mam w domu takie 2 sztuki po metamorfozie. Quote
iwonaq Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Brazowa, Rudka jest bardzo otwarta na obcych w domu,wczoraj byli u mnie rodzice z okazji urodzin i rudka weszla na lozko kolo taty i dawala mu sie glaskac,jak stara znajoma:) na dworzu jest mniej ufna jak ktos obcy stoi przy kladce schodowej to ona boi sie wejsc,ale wtedy biorę ją na ręce i przytulam i jest ok:) Łapki Rudzinka ma juz takie jak Dżeki,opuszki są twarde, nie reaguje jak wejdzie w wode,już ją to nie boli. Jeszcze troche posikuje w domu zwłaszcza jak jest dlużej sama, myslalam ze to dlatego ze nie byla nauczona,ale wet wyjasnil mi ze to moze byc brak hormonów po sterylce, i od kilku dni podaję jej Incurin, i już widzę poprawę,zreszta Rudzinka nauczyła sie zalatwiac na dworzu i jak tylko tam pojdziemy to ona od razu wie co robic:) To taka kochana psinka,jak sobie przypomnę jak ją pierwszy raz zobaczyłam i patrzę na nia teraz to różnica jest ogromna.Tak mi chodzi po glowie zeby z nią przyjechac do sopotu zebys ty Brazowa i kto tylko chce mogli ją zobaczec,jaka jest teraz ładna,jaka szczęśliwa i wogle:)bo opisac sie tego wszystkiego nie da.pozdrawiam i czekam co Ty na to.papa Quote
brazowa1 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Iwanaq,nie wiem,czy to brak hormonow po sterylce,poniewaz przed sterylka zachowywała sie dokladnie tak samo.Raczej tak,jak Ty myslisz-nikt jej tego nigdy nie uczył,a ona,mala i niewidoma,wsrod kotow i dwoch psow musiala jakos oznaczac swoj teren. Mam nadzieje,ze z Dzekim nadal najlepsi kumple? :) Rudzinke chciałabym bardzo zobaczyc,ale podroz pociagiem,do Sopotu,oj nie chce jej narazac na stres.To juz predzej ja:) Quote
deedee77 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To oba psiaczki naraz obejrzysz :multi: a oto para młoda - para Dżekusia i Rudki;) Quote
brazowa1 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Suuuuuuuuuuuuper :loveu::loveu::loveu: Jaka ładna Rudzia ma rodzine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Piękni i nasi, nadmorscy - Ludzie Rudzi i Dżekusia :loveu: Badźcie zawsze szczęśliwi, niech dobry los Wam sprzyja!!! Niech wasze serca na zawsze pozostaną otwarte na los psiaków i jak dotąd, nie znają żadnych barier! WIWAT MŁODA PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts