iwonaq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Wycałowałam ją od wszystkich! Rudka teraz bawi sie z Dżekim o przeciąganie skarpetki hihi w życiu bym nie przypuszczała że niewidomy piesek może się tak bawić!,same na to wpadły.pozdrawiam:) Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No pięknie Rudzia się rozwija!!! Widać, że dobrze jej z Dżekusiem :lol: A buziaczki to ona daje? Quote
Kasia25 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 opieka, miłość, psi kolega, smaczne jedzonko, ciepłe łóżeczko, zabawy............. czy ona nie jest w RAJU?!:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ja chce zobaczyc,jak one sie bawia....filmik prosimy!!!!! Quote
Poker Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 to co?może czas pomyśleć o wizycie u okulisty ,co by jej wzrok przywrócił jak się da? :evil_lol: Cały czas śledzę losy Rudzi,mizianka dla niej i Dżekusia :loveu: Quote
iwonaq Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witaj Poker ja tez o tym myślę,na razie czeka Rudke wizyta u weta i zobaczymy co on powie.Mam nadzieje ze nie jest krucho z psimi okulistami w pomorskiem.pozdrawiam serdecznie. PS.a co do filmiku to musze wykombinowac czym by go nakręcic:) Quote
wiewiora1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Z Tego Co Wiem ,,to Ost Sporo Wetow Robilo Specjalizacje Okulistyczna ,,wiec Zapewne Jakis Tam Znajdziesz ,,a Co Ja Gadam Nie Jakis Tam Tylko Najlepszego Dla Rudzi Jesli Bedzie Trzeba !!!!!wszyscy Zapewne Pomozemy ,,jesli Wet Wyrazi Zgode I Pozytywny Wynik Operacji Przeprowadzonej Na Oczach!!! Quote
iwonaq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Byłam dzis u weta z Dzekim jutro czeka go zabieg kastracji-trzymajcie kciuki,a potem z Rudką pojde ,zobaczymy co on powie na te jej oczki,pozdrawiam. PS. Brazowa nie tesknisz za Rudką?Pamietaj ze zaproszenie jest nadal aktualne.:) Quote
brazowa1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Iwonaq-ja tesknie za radoscia Rudzi,ale jak mi zle i smutno,(teraz sezon na wyrzucanie psow,na przynoszenie 2 tygodniowych miotow kocich do schroniska,wiec nastroj nie moze byc zbyt dobry) to przypominam sobie,ze Rudzi juz w schronie niet i robi mi sie troche lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwonaq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tak,to pocieszające że chociaż jej sie udało,czasem jak na nia patrze to mi smutno na mysl co przeszła a o czym nie wiem.Mam nadzieje ze u mnie czuje sie szczesliwa.Foteczki dzis podesle nowe. Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a ja to bym chciała widzieć rozradowana twarz Brązowej, kiedy tutaj zagląda:lol: Czekamy na fotki! Quote
iwonaq Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mam nadzieję,że każdy kto tu zagląda to sie uśmiecha do siebie,ja tez:lol: Quote
deedee77 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Przykro mi coś się zblokowało i zdjęcia się nie otwierają popróbuję jeszcze parę razy..:roll: Quote
deedee77 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No niestety wciąż się nie otwiera... przesyłam do Akuchy Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rudzia wita w niedzielny poranek! Takie ma wygodne łóżeczko ;) i komputerowo nadrabia. Ech, piekne jest zycie Rudzi, nareszcie!!! :multi: Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Akucha zobacz ona przy dogo przysnęła:) może to nawet jej własny wątek;) Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :evil_lol: No fakt. Pewnie Pancia czyta jej te nasze zachwyty jak bajeczki na dobranoc :lol: No to Rudzia teraz pełny luzik... Tłuściutka jest, co cioteczki? A gdzie fotki Dżekusia??? Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja dostałam tylko te 3, a miało być coś więcej???? Quote
iwlajn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No fakt, grubaska jest:) ale jak te zdjęcia super się ogląda:) Quote
iwonaq Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Macie racje!!Rudzinka przytyła,potwierdza to moja siostra gdy ją bierze na ręce(Pozdrowienia Dorka!).Na tych fotkach widac jej błogi uśmiech i az samemu chce sie śmiac,czytam Rudce nasze forum i to ono jest tam w tle-także sami widzicie tak Rudka sie teraz ma:) Quote
brazowa1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 jest znudzona gwiazdowaniem....:loveu: Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nooo ale o co chodzi????? 2 kilo wiecej to nie koniec swiata,,,,i tak jestem piekna ,madra i wspaniala.....Rudzia mala!!!!! Quote
Recommended Posts