Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wycałowałam ją od wszystkich! Rudka teraz bawi sie z Dżekim o przeciąganie skarpetki hihi w życiu bym nie przypuszczała że niewidomy piesek może się tak bawić!,same na to wpadły.pozdrawiam:)

Posted

to co?może czas pomyśleć o wizycie u okulisty ,co by jej wzrok przywrócił jak się da? :evil_lol: Cały czas śledzę losy Rudzi,mizianka dla niej i Dżekusia :loveu:

Posted

Witaj Poker ja tez o tym myślę,na razie czeka Rudke wizyta u weta i zobaczymy co on powie.Mam nadzieje ze nie jest krucho z psimi okulistami w pomorskiem.pozdrawiam serdecznie.
PS.a co do filmiku to musze wykombinowac czym by go nakręcic:)

Posted

Z Tego Co Wiem ,,to Ost Sporo Wetow Robilo Specjalizacje Okulistyczna ,,wiec Zapewne Jakis Tam Znajdziesz ,,a Co Ja Gadam Nie Jakis Tam Tylko Najlepszego Dla Rudzi Jesli Bedzie Trzeba !!!!!wszyscy Zapewne Pomozemy ,,jesli Wet Wyrazi Zgode I Pozytywny Wynik Operacji Przeprowadzonej Na Oczach!!!

Posted

Byłam dzis u weta z Dzekim jutro czeka go zabieg kastracji-trzymajcie kciuki,a potem z Rudką pojde ,zobaczymy co on powie na te jej oczki,pozdrawiam.
PS. Brazowa nie tesknisz za Rudką?Pamietaj ze zaproszenie jest nadal aktualne.:)

Posted

Iwonaq-ja tesknie za radoscia Rudzi,ale jak mi zle i smutno,(teraz sezon na wyrzucanie psow,na przynoszenie 2 tygodniowych miotow kocich do schroniska,wiec nastroj nie moze byc zbyt dobry)
to przypominam sobie,ze Rudzi juz w schronie niet i robi mi sie troche lepiej :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tak,to pocieszające że chociaż jej sie udało,czasem jak na nia patrze to mi smutno na mysl co przeszła a o czym nie wiem.Mam nadzieje ze u mnie czuje sie szczesliwa.Foteczki dzis podesle nowe.

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rudzia wita w niedzielny poranek!

Takie ma wygodne łóżeczko ;) i komputerowo nadrabia. Ech, piekne jest zycie Rudzi, nareszcie!!! :multi:

Posted

:evil_lol: No fakt.
Pewnie Pancia czyta jej te nasze zachwyty jak bajeczki na dobranoc :lol:
No to Rudzia teraz pełny luzik... Tłuściutka jest, co cioteczki?

A gdzie fotki Dżekusia???

Posted

Macie racje!!Rudzinka przytyła,potwierdza to moja siostra gdy ją bierze na ręce(Pozdrowienia Dorka!).Na tych fotkach widac jej błogi uśmiech i az samemu chce sie śmiac,czytam Rudce nasze forum i to ono jest tam w tle-także sami widzicie tak Rudka sie teraz ma:)