Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

Rudka zrobiła się bardzo odważna,nabrała pewności siebie,zwłaszcza widać to na spacerach. Parę dni temu bardzo sie wzruszyłam,bo przyniosła mi kawałek chleba,myślała chyba że zjem:)kochana, serduszko ma wielkie!

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko co o niej napiszesz jest takie wzruszające... Okazała Ci tym gestem największe oddanie i miłość. Przyniosła co miała najcennejszego, kochana Rudzia :loveu:
A jak zachowuje się na spacerach?

Posted

iwonaq napisał(a):
Rudka zrobiła się bardzo odważna,nabrała pewności siebie,zwłaszcza widać to na spacerach. Parę dni temu bardzo sie wzruszyłam,bo przyniosła mi kawałek chleba,myślała chyba że zjem:)kochana, serduszko ma wielkie!

za kazdym razem napiszesz cos takiego,Iwonaq,ze chce sie plakac.Oczywiscie ze szczescia,ale jednak płakac.

Posted

Jak przychodzę po pracy to tak sie cieszy, że na spacerze jeszcze przez jakis czas skacze i robi prawie obroty w górze,potem jak sie uspokaja to skacze po trawce, ma taki fajny truchcikowy chód:) Nie boi sie innych psów i wogle jest bardzo posłuszna,jak ją zawołam to od razu nasłu****e gdzie jestem i leci do mnie,a potem znowu dyla przed siebie :) Jest bardziej posłuszna niż Dżekuś,jego trzeba ściągać z łóżka a Rudce wystarczy powiedzieć zejdż a ona już sobie szuka miejsca i skacze na podłoge,zawsze pogłaszcze ją za to,musiała być już nauczona że się tak ładnie słucha:)

Posted

Iwonkog ,,,pogardzilas polskim chlebkiem,,,toz to sama radosc dla podniebienia,,ile ja bym dala zeby zjesc taki pychotkowy cieply polski chlebus!!!!!chlebus!!!!!!
A co do Rudki,,to na prawde odzyla jak nic!!!!!:p

• 4 weeks later...
Posted

witajcie!!deedee tak ładnie spuentowałą na koniec,że nic dodać nic ując:) Rudka się już zaaklimatyzowała,ba przejeła sporo nawyków Dzeka, np nie dawno przyłapałam ją na złodziejstwie:tylne nogi opierała o krzesło, przednie o stól a mordka była w talerzu z obiadkiem:) nie wiem jak ona tam weszła i przy tym nie zleciala,po prostu Rudaczek-Cudaczek:)
Nie wiem co będzie z operacją Rudki, dowiadywałam sie w fundacji rottka o okuliste i najbliższy jest w wawie, a to troche daleko:( We wrzesniu bierzemy ślub wiec może po jak zostaną jakies pieniądze to zainwestuję je w oczki Rudki.Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Cieszą te dobre wieści, a rude to wszystkie sprytne. Wystarczy poczytać wątek Kasi25:)
No to już niedługo ten ślub Iwonko, a nawet nie wiesz jak byśmy się cieszyły, gdybyśmy tu na Dogo zobaczyły Twoje zdjęcie w sukni ślubnej:)

Posted

Zobaczycie zobaczycie:) w czwartek wylatuje na chrzciny,wiec mnie troche tu nie bedzie, jak wrócę to poopowiadam co tam nowego rudzinka sie nauczyła przez ten czas u mnie, jak to szybko leci, wydaje mi sie że mam ją juz dawno a to dopiero 2 mce:)pozdrawiam wszytskich!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie!!!!!prezent jest super,bardzo sie wzruszyłam,jak zobaczyłam ten filmik!!!!a jeszcze bardziej jak zobaczyłam tam Rudkę!!!!!!!!Ona jest najpiekniejsza!!!:) Eh szkoda że nie widzicie jak ona sobie biega po dworze:)pozrawiam

Posted

Brazowa postaram sie dla Ciebie to nagrac,tylko nie wiem jaki to format i czy da sie odtworzyc,ale postaram sie,tylko juz nie dzis,bo jutro ślub!Trzymajcie kciuki:)