iwonaq Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dziekuje bardzo za życzenia!!! hehe dziwnie tak zobaczec tu nasze fotki. Co do przyjazdu Rudki do Sopotu to nie ma obaw, mamy już samochod i oba mozeby dowieźć:) także Brazowa jak bedziesz w Sopocie w przyszly weekend to mozemy sie umówić,pozdrawiam wszystkich Quote
brazowa1 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Bede w niedziele,bardzo bym chciala zobaczyc Rudke,oczywiscie nie bedzie Rudzia wchodzila do schroniska,ja wyjde do niej :),a ona niby na spacerek po parku przyjedzie.ok? Oj,to bedzie spotkanie... Quote
iwonaq Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Brazowa jeszcze poagadam z Ryńkiem co i jak ,może być ten niby spacerek po parku hehe ciekawa jestem czy ona jeszcze Ciebie pamięta,wydaje mi sie że tak,tyle lat z Toba na pewno pozostalo glęboko w jej serduszku.Dziekuje. Quote
brazowa1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Na pewno mnie pamieta,jestem przekonana:) Bardzo chciałabym ja zobaczyc taka sliczna i odchuchana. Quote
deedee77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ja też chce!!!!!!!!Będe w niedziele tylko dajcie znać o której:) Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 koniecznie dajcie znac! Dedee tez sie chce załapac! Deedee,to bedziemy razem piszczec z radosci,co?:loveu: Quote
deedee77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!: tak!!!!! Już nie mogę się doczekać!!!!!! Biorę aparat i pofocę:lol: Quote
iwonaq Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ryniek pojechał do Bydgoszczy,czekam na jego powrót i jedziemy do Was! A wyobraz sobie Brazowa ze Rudzia "wyrosła" z tych zielonych szelek hihi,chcesz je spowrotem dla innego pieska? Quote
iwonaq Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Szkoda ze juz robi sie ciemno a my sie troche spoznimy:( Quote
brazowa1 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Spoznieni,ale przybyli :) Rudzia oniesmielona bardzo-nieczesto jezdzi samochodem,ale nie spanikowana,widac,ze tam gdzie pańcia,tam dla niej bezpiecznie.Dala mi buziaczki.Wyglada....no wyglada obłednie.Jest pieknie ruda,ma delikatna,jedwabista siersc,ogragle boczki,porusza sie sparwnie,jak normalny pies,łapki wycwiczone,zero porazenia ,a opuszki twarde jak u psa pracujacego!!!! I ona kiedys sie wzdrygala na dotyk czlowieka,a teraz? Nic,zero uniku,po prostu luzik-alez glaszczcie mnie,jest przy mnie pancia,wiec jestem bezpieczna. Ma wspaniałych ludzi obok siebie. Quote
akucha Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!! A fotki będą? jej dajcie i nam się nacieszyc nową Rudzią. I łapki zdrowe :lol, tak ja marzyłaś Wiolu. Udało się :multi::multi::multi: Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ile zdziała miłość :loveu: łezka w oku była Wiolu?:cool3: Quote
deedee77 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cudnie było :loveu::loveu::loveu: Rudzia aksamitna w dotyku:cool3: boczki zaokrąglone leciutko, dała się ciotkom pomiziać:lol: Ja fotkę mam tylko jedną bo aparat zdechł..... Quote
akucha Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Rudzik nasz kochany :loveu: I tłuściutki, i śliczny, i z Pancią! :multi: Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 rudasek śliczny, jaka sierść piękna błyszczy się i jaka grubiutka lubię grubaski:eviltong: Quote
iwonaq Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 witajcie!!!ale sie wzruszylam wizytą rudki w schronie,poznała Brazową dała sie pogłaskać i polizała ją po buzi!!!szkoda ze nie do końca byłą sobą,bała sie samochodu i obcego miejsca,szkoda ze nie widziałyście jak biega i skacze z radości,ale jeszcze mamy czas,w domu to o wiele radośniejszy piesek,rządzi Dżekiem i czasem nie dopuszcza do mnie,eh zazdrośnica!,jest pogodną psinką,pełną życia i emocji.dziekuje za wszystko! Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Chyba żartujesz. To my dziękujemy!!!!!!!!!!!! Quote
iwonaq Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Brazowa wrzucisz tu pozostałe fotki z ostatniej wizyty w Sopocie???nie moge sie doczekac kiedy je zobacze:)mam nadzieje ze wyszły. Quote
olenka_f Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no ja też czekam i czekam a fotek brak chyba się zdenerwuję Quote
brazowa1 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 nie denerwujecie sie moje miłe.Komputer mam popsuty i czekam,az bede miala do niego dostep,a fotki Rudzi mam wlasnie tam... Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 prosze bardzo,jedno sie uchowalo: ech,Rudziejko,Rudziejko...ty i Wigor najbardziej lezeliscie mi na sercu,wasze adopcje podarowały mi wolnosc. Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tylko jedno :obrazic: A takie fajne dziewczyny... Niedobrze... Quote
iwonaq Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witajcie, Rudziejka we wtorek ma wizyte u specjalisty od oczków w gdansku,trzymajcie kciuki! Musze sie przyznac ze sprawa leczenia Rudki sie opuzniła,wszystko powinno być już dawno załatwione i mam wyrzuty sumienia ze tak to sie wszystko wlecze ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedno-jestem w ciąży!!!:)ostatnie tygodnie tak mi daly popalic,że do konca roku jestem na zwolnieniu,ale jest juz coraz lepiej,takze mam nadzieje ze Rudzinka mi to wybaczy,pozdrawiam wszystkich!!! Quote
Recommended Posts