Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

Dziekuje bardzo za życzenia!!! hehe dziwnie tak zobaczec tu nasze fotki. Co do przyjazdu Rudki do Sopotu to nie ma obaw, mamy już samochod i oba mozeby dowieźć:) także Brazowa jak bedziesz w Sopocie w przyszly weekend to mozemy sie umówić,pozdrawiam wszystkich

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede w niedziele,bardzo bym chciala zobaczyc Rudke,oczywiscie nie bedzie Rudzia wchodzila do schroniska,ja wyjde do niej :),a ona niby na spacerek po parku przyjedzie.ok?
Oj,to bedzie spotkanie...

Posted

Brazowa jeszcze poagadam z Ryńkiem co i jak ,może być ten niby spacerek po parku hehe ciekawa jestem czy ona jeszcze Ciebie pamięta,wydaje mi sie że tak,tyle lat z Toba na pewno pozostalo glęboko w jej serduszku.Dziekuje.

Posted

Ryniek pojechał do Bydgoszczy,czekam na jego powrót i jedziemy do Was! A wyobraz sobie Brazowa ze Rudzia "wyrosła" z tych zielonych szelek hihi,chcesz je spowrotem dla innego pieska?

Posted

Spoznieni,ale przybyli :)
Rudzia oniesmielona bardzo-nieczesto jezdzi samochodem,ale nie spanikowana,widac,ze tam gdzie pańcia,tam dla niej bezpiecznie.Dala mi buziaczki.Wyglada....no wyglada obłednie.Jest pieknie ruda,ma delikatna,jedwabista siersc,ogragle boczki,porusza sie sparwnie,jak normalny pies,łapki wycwiczone,zero porazenia ,a opuszki twarde jak u psa pracujacego!!!!
I ona kiedys sie wzdrygala na dotyk czlowieka,a teraz? Nic,zero uniku,po prostu luzik-alez glaszczcie mnie,jest przy mnie pancia,wiec jestem bezpieczna.
Ma wspaniałych ludzi obok siebie.

Posted

Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!! A fotki będą? jej dajcie i nam się nacieszyc nową Rudzią.
I łapki zdrowe :lol, tak ja marzyłaś Wiolu. Udało się :multi::multi::multi:

Posted

Cudnie było :loveu::loveu::loveu:
Rudzia aksamitna w dotyku:cool3: boczki zaokrąglone leciutko, dała się ciotkom pomiziać:lol:
Ja fotkę mam tylko jedną bo aparat zdechł.....

Posted

witajcie!!!ale sie wzruszylam wizytą rudki w schronie,poznała Brazową dała sie pogłaskać i polizała ją po buzi!!!szkoda ze nie do końca byłą sobą,bała sie samochodu i obcego miejsca,szkoda ze nie widziałyście jak biega i skacze z radości,ale jeszcze mamy czas,w domu to o wiele radośniejszy piesek,rządzi Dżekiem i czasem nie dopuszcza do mnie,eh zazdrośnica!,jest pogodną psinką,pełną życia i emocji.dziekuje za wszystko!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie, Rudziejka we wtorek ma wizyte u specjalisty od oczków w gdansku,trzymajcie kciuki! Musze sie przyznac ze sprawa leczenia Rudki sie opuzniła,wszystko powinno być już dawno załatwione i mam wyrzuty sumienia ze tak to sie wszystko wlecze ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedno-jestem w ciąży!!!:)ostatnie tygodnie tak mi daly popalic,że do konca roku jestem na zwolnieniu,ale jest juz coraz lepiej,takze mam nadzieje ze Rudzinka mi to wybaczy,pozdrawiam wszystkich!!!