zachary Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Niee, to czarne maleństwo musi szybko uciec z tego miejsca...Plisss, może ktoś jednak znajdzie ciutkę miejsca na czarnego szkraba/kę... Quote
PaulinKa030894 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 prosze pokazac zdjecie bo nie kojarze tam jest kilka czarnych malutkich :) Quote
cancer43 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='PaulinKa030894']JEGO NIKT NIE CHCE :(:(:(:(:( BARDZO PROSZĘ O DOMEK DLA NIEGO !! ON/ONA JEST MALUTKI/A Ten mały jedzie do mnie w najbliższym czasie.....mam nadzieję Quote
PaulinKa030894 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 cancer43 napisał(a):Ten mały jedzie do mnie w najbliższym czasie.....mam nadzieję Tak jedzie i to już niedługo :):) Dobre ma Pani serduszko , z czego bardzo dziękujemy :):) Quote
DONnka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 PaulinKa, doczytałam w/s szczeniorka ONkowatego :) Jutro zapytam joteskę, czy dzwoniła do p. Agnieszki A wiesz może, ile tam zostało jeszcze owczarków ? Czytałam, że sunię wzięła beka i co najmniej dwa trafiły już do fundacji "Ostatnia szansa" Czy są tam jeszcze jakieś owczarki ??? Quote
Drzagodha Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 AMICUS też bardzo prosi, o niezawalanie nam skrzynki mailowej. Tak jak pisałam już na wydarzeniu i do Agnieszki, jeśli zostały tam jeszcze jakieś szczeniaki, to możemy je przejąć, znajdzie się również u nas miejsce dla dwóch małych psów. Więcej na ten moment nie jesteśmy w stanie zabrać. Quote
Pipi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Czy tego pieska ktos zabrał? Nie moge przestac myslec o nim. Prosze, powiedzcie co z nim? Quote
egradska Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Przeklejam z OWCZARKA [FONT=Verdana]Witam wszystkich kochajacych pieski[/FONT] [FONT=Verdana]Przygarne onke, wiek obojetny, moze byc po przejsciach, powinna byc jednak lagodna i lubiaca dzieci poniewaz siostra ma malutkie dzieci.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w domu z duzym ogrodem, piesek mieszkalby na dworze ale mialby tez wstep do domu.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w malopolsce, okolice Krakowa.Z transportem nie bedzie problemu gdyz posiadam samochod.[/FONT] [FONT=Verdana]Prosze o kontakt, bardzo chcialabym pomoc pieskowi ktory nie mial latwego zycia i takiemu ktoremu mozna pokazac ze istnieja jeszcze dobrzy ludzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Mam doswiadczenie z psami, moj ostatni piesek ktory zmarl 3 mc temy byl z nami 15 lat.[/FONT] [FONT=Verdana]Do uslyszenia [/FONT] [FONT=Verdana]pozdrawiam wszystkim [/FONT] [FONT=Verdana]Gosia tu wątek [/FONT]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=20896 Gosia jest zainteresowana suczka z umieralni. Kto ma jakieś info konkretne? Quote
daga31081980 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='egradska']Przeklejam z OWCZARKA [FONT=Verdana]Witam wszystkich kochajacych pieski[/FONT] [FONT=Verdana]Przygarne onke, wiek obojetny, moze byc po przejsciach, powinna byc jednak lagodna i lubiaca dzieci poniewaz siostra ma malutkie dzieci.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w domu z duzym ogrodem, piesek mieszkalby na dworze ale mialby tez wstep do domu.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w malopolsce, okolice Krakowa.Z transportem nie bedzie problemu gdyz posiadam samochod.[/FONT] [FONT=Verdana]Prosze o kontakt, bardzo chcialabym pomoc pieskowi ktory nie mial latwego zycia i takiemu ktoremu mozna pokazac ze istnieja jeszcze dobrzy ludzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Mam doswiadczenie z psami, moj ostatni piesek ktory zmarl 3 mc temy byl z nami 15 lat.[/FONT] [FONT=Verdana]Do uslyszenia [/FONT] [FONT=Verdana]pozdrawiam wszystkim [/FONT] [FONT=Verdana]Gosia tu wątek [/FONT] http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=20896 Gosia jest zainteresowana suczka z umieralni. Kto ma jakieś info konkretne? ciocia wrzuć to na fb na wydarzenie Quote
egradska Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 daga31081980 napisał(a):ciocia wrzuć to na fb na wydarzenie nie jestem na fb Quote
beka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jest Jolka, ale ona do budy nie podzie, jest suka w Ostaniejszansie. Pozostałe to samce. Ale są jeszcze onkiw w tym syfie... Quote
Pipi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Pipi']Czy tego pieska ktos zabrał? Nie moge przestac myslec o nim. Prosze, powiedzcie co z nim? Nie wiecie co z nim? gdzie moge zasiegnac jezyka???? Jest bardzo biedny/a(?) ale to b. ładny piesek, szybko znajdzie dom. Wiem, ze u mnie zageszczenie, ale gdyby trzebabylo, jestem. Moze choc tak pomoge, bo wiem, ze adopcyjny jest. Wyciagnijcie go, prosze. Quote
Zofia.Sasza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Pipi']Nie wiecie co z nim? gdzie moge zasiegnac jezyka???? Jest bardzo biedny/a(?) ale to b. ładny piesek, szybko znajdzie dom. Wiem, ze u mnie zageszczenie, ale gdyby trzebabylo, jestem. Moze choc tak pomoge, bo wiem, ze adopcyjny jest. Wyciagnijcie go, prosze. Kochana, nie bierz na swoje barki jeszcze i tego, proszę. Quote
Pipi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Kochana, nie bierz na swoje barki jeszcze i tego, proszę. Chodzi o wyciagniecie go z tego miejsca. Tymczasowo przetrzymac to nie problem jeszcze jeden piesek. Pokazaliscie go raz i nic wiecej o nim nie wiadomo. Nie musze to byc ja, ale chce i nie tylko ja wiedziec co z nim? czy został? czy juz w dt? Czy on w ogole zyje jeszcze? Ja na sile sie nie napraszam, bo faktycznie mam jak zawiazac, ale mam dlug wobec Was, Dogo. Mam okazje odwdzieczyc sie choc troche. Chce dolozyc cegielke. Pomyslcie o tym. Bedzie znowu akcja, bedziecie tam jechac po kolejne psy, moze jemu sie poszczesci. Quote
daga31081980 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 kopiuję z fb fundacja Rottka [h=6]POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE [email protected] tel.602 15 99 15 [/h] Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ja oferowałam DT dla małej suni - niestety chwilowo muszę się wycofać, bo w sobotę przygarnęłam wychudzoną bidę z lasu... Gdyby tylko któraś z moich tymczasowiczek poszła do domu, wrócimy do tematu. Nieustająco trzymam kciuki i podziwiam Wasze działania. Quote
Vesper Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Na razie zaznaczę temat żeby mi nie zginął- czytam od początku i jestem przerażona...:( Quote
Vicky62 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pipi napisał(a):Chodzi o wyciagniecie go z tego miejsca. Tymczasowo przetrzymac to nie problem jeszcze jeden piesek. Pokazaliscie go raz i nic wiecej o nim nie wiadomo. Nie musze to byc ja, ale chce i nie tylko ja wiedziec co z nim? czy został? czy juz w dt? Czy on w ogole zyje jeszcze? Ja na sile sie nie napraszam, bo faktycznie mam jak zawiazac, ale mam dlug wobec Was, Dogo. Mam okazje odwdzieczyc sie choc troche. Chce dolozyc cegielke. Pomyslcie o tym. Bedzie znowu akcja, bedziecie tam jechac po kolejne psy, moze jemu sie poszczesci. Masz rację Pipi, tez był chciała wiedzieć co z pieskiem...bo jak na razie totalna cisza o nim.Jeśli ma DT/DS to proszę napisać. Być moze coś więcej pisze na FB,ale nie każdy ma tam konto... Quote
PaulinKa030894 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='DONnka']PaulinKa, doczytałam w/s szczeniorka ONkowatego :) Jutro zapytam joteskę, czy dzwoniła do p. Agnieszki A wiesz może, ile tam zostało jeszcze owczarków ? Czytałam, że sunię wzięła beka i co najmniej dwa trafiły już do fundacji "Ostatnia szansa" Czy są tam jeszcze jakieś owczarki ??? w sprawie onków mam wlaśnie takie info ale to i tak KONIECZNIE:) trzeba zapytać Agnieszki Pawlickiej . Zostało jeszcze kilka w tym syfie m.in ten którego nikt nie chce a nie wiem czy dziewczyny też go wezmą :(:( dziewczyny pomóżcie [quote name='Drzagodha']AMICUS też bardzo prosi, o niezawalanie nam skrzynki mailowej. Tak jak pisałam już na wydarzeniu i do Agnieszki, jeśli zostały tam jeszcze jakieś szczeniaki, to możemy je przejąć, znajdzie się również u nas miejsce dla dwóch małych psów. Więcej na ten moment nie jesteśmy w stanie zabrać. Nie jestem pewna czy ten szczeniorek- suczka jedzie także do Fundacji proszę zadzwonić do Agnieszki i zapytać o niego zdjęcie słabej jakości ;/ natomiast z malutkich jest jeszcze psiaczek ratlerkowaty i nikt o niego nie pytał :( i ten w tle także jest malutki :( i także nikt nie pytał a czy można prosić o maila to usunę go z listy maili .Dziękuję [quote name='Pipi']Czy tego pieska ktos zabrał? Nie moge przestac myslec o nim. Prosze, powiedzcie co z nim? Nie został stamtąd wyciągnięty :( [quote name='egradska']Przeklejam z OWCZARKA [FONT=Verdana]Witam wszystkich kochajacych pieski[/FONT] [FONT=Verdana]Przygarne onke, wiek obojetny, moze byc po przejsciach, powinna byc jednak lagodna i lubiaca dzieci poniewaz siostra ma malutkie dzieci.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w domu z duzym ogrodem, piesek mieszkalby na dworze ale mialby tez wstep do domu.[/FONT] [FONT=Verdana]Mieszkam w malopolsce, okolice Krakowa.Z transportem nie bedzie problemu gdyz posiadam samochod.[/FONT] [FONT=Verdana]Prosze o kontakt, bardzo chcialabym pomoc pieskowi ktory nie mial latwego zycia i takiemu ktoremu mozna pokazac ze istnieja jeszcze dobrzy ludzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Mam doswiadczenie z psami, moj ostatni piesek ktory zmarl 3 mc temy byl z nami 15 lat.[/FONT] [FONT=Verdana]Do uslyszenia [/FONT] [FONT=Verdana]pozdrawiam wszystkim [/FONT] [FONT=Verdana]Gosia tu wątek [/FONT] http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=20896 Gosia jest zainteresowana suczka z umieralni. Kto ma jakieś info konkretne? Witam to bardzo dobra wiadomość :) nie wiem czy są jakieś suczki ON a nawet jak są to też nie będzie wiadomo jak będzie się zachowywać do dzieci ale może jakby przygarnęła tą suczkę z ostatniej szansy wtedy oni mieli by możliwość pomóc innemu ,bo u tamtej napewno już charakter troszkę poznali ale to tylko moje zdanie..Bardzo proszę się kontaktować z Agnieszką w tej sprawie 602159915 Quote
joteska Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 info od Agnieszki- zostały 3 młodsze owczarki z innego pawilonu został jeden starszy owczar- prawdopodobnie trafi do andy został szczeniorek onkowy- jesli nie pojedzie do DT/ DS zaoferowaniego telefonicznie- przyjedzie do mnie na kapiel i weta i pójdzie do DT Quote
PaulinKa030894 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 czyli 5 psiaków .. a czy wiesz czy te onkowate będą zabierane bo napisalas tylko o tym starszym ze najprawdopodobniej trafi do Andy i szczeniorek do Dt a te 3 ? Quote
DONnka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) PaulinKa030894 napisał(a):czyli 5 psiaków .. a czy wiesz czy te onkowate będą zabierane bo napisalas tylko o tym starszym ze najprawdopodobniej trafi do Andy i szczeniorek do Dt a te 3 ? Sprawa tych trzech jest wciąć otwarta Porozsyłam info, może ktoś się zlituje ... Edited July 2, 2012 by DONnka Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Pies Szuka Domu']Witajcie! Zapewne nie jesteśmy zbytnio znani na forum gdyż to nasze początki na dogomani, chcielibyśmy pomóc psom z Ruskiej Wsi. Nasza fundacja prowadzi hotel pod Gdańskiem, znalazły by się u nas miejsca na 2-3 psy mogą to być DONki o których tu mowa. Czy możemy prosić o kontakt do osoby nadzorującej sprawę, która udzieli nam wszelkich informacji na temat akcji i tematu? Z góry bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy Pomorska Fundacja Pies Szuka Domu www.PiesSzukaDomu.pl a co z ta propozycja ?? mieli miejsce dla tych 3 onkow Quote
Recommended Posts