Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kochani na pierwszej stronie uaktualniłam wpływy i wydatki Łezki. Stan na 30 września 2012r. około +40zł. Wygląda na to, ze Łezka zaczyna żyć w Emirze a kredyt. Bardzo Was proszę, pomagajcie Łezce. Ja robię dla niej bazarek - na dzień dzisiejszy zebrało się 171,00zł, ale bazarek jeszcze trwa moze ktos się jeszcze a coś skusi. Wkrótce planuję drugi bazarek- też z myslą o Łezce głównie.
Jeśli ktoś mogły wpłacić grosik dla niuni lub zrobić jej bazarek będziemy bardzo wdzięczni. Łezka potrzebuje też ogłoszeń, bo jest już zdrowa i czas jej do domku jechać.Nóżka nie będzie operowana - tak postanowił EMIR. Ma ogłoszenia na woj mazowieckie. Moze ktoś ma czas aby parę ogłoszeń jej zrobić to bardzo prosze o pomoc.

A przy okazji zapraszam na bazrek zorganizowany z myślą o Łezce.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233248-Bazarek-ubraniowy-jesienno-zimowo-sylwestrowy-do-28-10-12?p=19849396#post19849396

Posted

doris ja mam pakiet dla Łezki ale szczerze mówiąc liczyłam na lepsze zdjęcia suni już jest moja kolejka na bazarku więc zamówię z tymi co są?
ja patrząc na rozliczenie Łezki nie umiem wyliczyć kwoty końcowej tj stanu aktualnego konta:roll:

Posted

Od kwoty wpływów odjęłam kwotę wydatków i zostało te marne 40,00zł. Buniaaga zdjęcia nie są dobre to prawda, a z takimi jakie sa szansa ze ktoś sie w niej zakocha jest niewielka, ale nic na to nie poradze. Poprosiłam Emira o lepsze zdjęcia. Czekam.

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Łezko. Jak sie masz? Bazar dla łezki dobiegło końca. W poniedziałek rozlicze i przeleje dla niej pieniadze. Wkrótce robie kolejny bazar dla łezki.
Czy oprócz mnie ktos jeszcze o Łezce pamieta? Chyba nie niestety.

Posted

Zakończyłam bazarek dla Łezki. Łacznie na konto Emira jako darowizna dla Łezki wpłacone zostało 217,00zł.
180,00zł wpłacone dnia 05.11.2012 przez pocztę i 37,00zł na poczatku listopada wpłąciła bezpośrednio Pani Ania nick WiosnaA.
Prosze o potwierdzenie wpłat jak dotrą.
Zaczynam kolejny bazarek tez dla Łezki. Póki starczy fantów.

• 2 weeks later...
Posted

scorpio133 napisał(a):
I ja też zaglądnęłam do łezki. Doris ja jutro wyślę Łezce obiecane 20 zł jednorazowo. Zawsze to coś.

DZiekuję bardzo. Każdy grosz jest dla Łezki ważny. Ja finalizuję kolejny bazarek dla niej - zebrało sie około 200zł.

Posted

W dniu dzisiejszym na konto Fundacji Emir ( z przeznaczeniem na potrzeby Łezki ) wpłaciłam kwotę 202,00zł. Jest to kwota uzbierana z bazarku oraz zawierajaca drobne nadwyżki pieniążków wpłacone przez niektórych uczestników bazarku. Wszystkim pięknie dziękuje w imieniu Łezki.

Posted

scorpio133 napisał(a):
doris- czy moje pieniążki doszły na łezkę?

A czy to Ty wysłałąś pieniądze na mój adres - 20zł? Bo dziś zadzwoniłą moja córka, ze listonosz przyniósł 20 zł od jakiejś pani, a ja nie wiem o co chodzi i jesten poza domem do końca tygodnia . Jesli to Ty wysłałas pieniądze do mnie to w tej sytuacji ja je wpąłce oddzielnie na konto Emira.