GoniaP Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Vika_Bari napisał(a):Gosiu chce go zaszczepic na wszystko czego brakuje i na kenelowy bo możliwe ze przyjedzie do mnie szczeniaczek z kenelowym. a moje wszystkie zaszczepione. Nie mogę dopuscic aby zarazil Ricza. Co ty na to? Morze wysle faktury jutro pocztą? Olenko, zaszczep na co tylko uważasz za stosowne, jednak nie wiem, czy lekarz pozwoli na szczepienie już w tym stadium... A jeśli mogłabym Cię dziś odwiedzić, to napisz mi :lol: Quote
Hakita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj piękny Psiaku...:loveu: Czas szukać upragnionego domeczku!!! :multi: Quote
aisaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Domek pilnie dla Ricza, piękna czekolada prosi... Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A ja zaraz się z Riczem i Jego Pańcią zobaczę:eviltong: Nie mogę się doczekać! Quote
Hakita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jak tam po spotkaniu z cudownym Riczuniem??? :loveu: :razz: Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Oj, dzis była taka piękna pogoda, i Ricz w słońcu prezentował się nieziemsko :loveu: Bardzo przystojny z niego chłopak! Boczki się zaokrągliły bez szkody dla jego sylwetki :loveu: Sierść nabrała blasku, plamki grzybiczne powoli znikają, a oczy mienią się szczęśliwymi iskierkami :loveu: A wszystko to dzięki wspaniałej opiece Oleny - dziękujemy!!! Jest wesoły, przyjacielski, roznosi go energia, a za swoją wybawicielką podąża krok w krok. Uwielbia zabawy z piłką (małą, dużą - bez różnicy), nie gardzi też patykami i wielkimi konarami. Słowem, zrobił się z niego szczęśliwy pies :loveu: Jedyna jego wada to skakanie na człowieka, ale z tym można sobie szybko poradzić... Quote
MonikaP Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wooow :multi: ! Ależ piękny dobek :crazyeye: :loveu: ! Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ten pies na pewno da komuś wiele radości...Jest żywy, kontaktowy i piękny. To młodzian, który jeszcze wielu rzeczy jest w stanie się nauczyć... Komu pięknego psa??? Quote
Rymonka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :crazyeye: :crazyeye: WOW!!! Czekoladowy jest Piękny!!!!:loveu: Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 pieknosci:loveu: :loveu: :loveu: a Olena mowila, ze on fot nie lubi:cool3: Quote
aisaK Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Matko, jakie czekoladowe cudo!!!Przepiekny poprostu!!! Quote
Vika_Bari Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 daga_27 napisał(a):pieknosci:loveu: :loveu: :loveu: a Olena mowila, ze on fot nie lubi:cool3: My z Gonią staliśmy na tym że mam za mały zoom i flesz a jak tego niema i nikt mu w pychol z aparatem się nie pcha jak ja to i bez problem! Quote
Karilka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aż serce rośnie jak sie patrzy na niego.... CUDO! Gdybym miała warunki już byłby u mnie:diabloti: Quote
majafaja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no no... piękny!! ładna parka byłaby z niego i z Ivi, co:razz::razz: Quote
Hakita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :-o :-o :-o ale CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Piękny Psiak!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Piękny Ricz, który goni kury i gęsi;), nie wie co zrobić w przypadku kota;), który kocha zabawę i jazdę samochodem, pilnie szuka domku!!! I to nie byle jakiego, tylko najlepszego na świecie! Quote
BeataJ Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 RICZ - biegiem po nowy domek! Olena - wielkie brava!!!!:multi: :multi: :multi: Beata Quote
Vika_Bari Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dzięki wszystkim kto nas tu odwiedził.!:laola: Kurujemy się powoli! Niema na razie odpowiedzi co to za grzyb u nas. Zauważyłam że chłop jest chory na tak zwany gigantyzm: Lubi wszystko co jest wielkie. A to na foto jego ulubiony kijek. Bardzo mi zależało aby rozmiar kija został ujęty na foto i udało się! Ricz wcale się nie martwi ze nie rzucam ten kij - on biega z nim po działce a potem przynosi go zawsze na to samo miejsce. Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Przepiękny doberman szuka kochajacego domu!!!:loveu: Quote
Rymonka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Buźki dla Czekoladowego!!!!!!!! Cudny!!:loveu: Quote
Recommended Posts