Vika_Bari Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jestem przywiązana do wszystkiego co się wiązy z ratowaniem psin a ten wątek jak wiesz stwarzałam z dwoma dziewczynami. Na dzień dzisiejszy na szczęście jest popularny i żyje swoim życiem. Czasami za nim nie nadążam. A plakat nasz my wałkujemy już tak od dawna ze szkoda gadać. Nu i w końcu coś się wyklarowało i nawet drukarnie Beatka załatwiła bez kasy. A nikt nam nie zabronie za jakiś czas zrobić dla Ricza jego plakat. A teraz prosiłam u was pomocy w rozklejaniu ogólnych plakatów Rotki i Nadziei dobermana. A Riczunin można zaczynać opracowywać. Może mnie w tym pomóc ktoś z Poznania czy prosić na forum pomocy? A tak o pro po czy zawitacie do nas w weekend? Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Riczuś do góry chłopaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Do góry, do góry, pokazać się wszystkim Riczuniu!!! :multi: Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hakita napisał(a):Do góry, do góry, pokazać się wszystkim Riczuniu!!! :multi: Hakito... jak mogę umieścić taki banerek Finka w dole wpisu ? poratuj... często zaglądam też w inne miejsca... więcej ludków zauważy Finka...:lol: Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ... oki... spróbowałam sama pokombinować.. zobaczmy czy sie udało... Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 udało sie wkleić banerek... ale wejść to tam nikt nie wejdzie....:angryy: chyba mi nie wyszło tak.. jak powinno...dajci cynka na PW jak do tego dojść... Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Rymonka napisał(a):udało sie wkleić banerek... ale wejść to tam nikt nie wejdzie....:angryy: chyba mi nie wyszło tak.. jak powinno...dajci cynka na PW jak do tego dojść... Chwilunia, muszę sobie przypomnieć...:oops:, bo sama się z tym męczyłam...:oops: Quote
Vika_Bari Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hakita i Rymonka dziękuje wam bardzo ze tak uparcie nas podnosicie! Mam nowe foty jutro przeszle ich AsiaK aby mi wstawila. Juz tak do niego podkradałam sie jak jadł kośc cielencą i nawet prawie się udało ale potem rzuczyl kosc i zacząl sie na mnie drzec a potem juz bawil sie piłeczką. Mam nadzieje wyszlo pare dobrych fot i możno juz coś uzyc na przyszły plakacik Riczunia. Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Riczuniu kochany...:loveu: Czekamy na zdjęcia i na plakacik...:loveu: Quote
Vika_Bari Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Chlopisko spi u mnie w przedpokoju już od paru dni a wyniki badań dopiero we wtorek. Ale jest taki szczęsliwy w tym przedpokoju ze jest warte zaryzykowac on cały w masci tak ze morze nic sie nie stanie. Reszta fot jutro. Quote
Rymonka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No proszę jaki piękny psiak!!!!! Wyładniał i nabrał sił - to widać od razu!!! Czekoladowe Cudo !! :loveu: Buźka Riczi!!! Quote
Rymonka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dziękujemy za fotki... świetne...!!! widać jak odzyskał siłe.... walka z piłką na całego!!!!;) Quote
Hakita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jaki On piękny...:loveu: :loveu: :loveu: Brawo, brawo!!! :multi: Quote
Hakita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda...??? :cool1: Co u Psiaczka??? Quote
Rymonka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Podnoszę Riczusia!!!!! To Czekoladowe szczęście!!!!:loveu: Quote
Rymonka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ps. Ale do zdjęć "pozuje" widzę chcętniej....;) prosimy o więcej, więcej foteczek... mio popatrzeć na czekoladowego !!! Quote
Vika_Bari Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nikt tu po za wami nie zagliąda. A teraz własnie czas szukać domku. Dzis mają byc wyniki zeskrobiny. Barikowi cos się pojawiło na lapie ale mysle ze to nie od Ricza bo inne. Quote
Rymonka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 uuuu... oby Barikowi i jego łapce nic powaznego nie było... :loveu: a Czekoladowy jest kochaniutki i jak można go nie odwiedzać...:loveu: jakby były plakaciki, to ja poproszę ... mam dostęp do ksero (ale ciii..) i chętnie powywieszam tu i tam... (chętnie bym sama je zrobiła ale kurcze czasu czasami brak...)... ale jak nie będzie chętnego do zobienia to zrobię...nawet w nocy... buźki.. Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Olena, dziś zrobię Riczowi plakat. Mamy też nadzieję na artykuł w GW, gdzie go zaprezentujemy. Nie martw się, będzie dobrze ;) Zdjęcia wreszcie z frontu ;) Quote
Vika_Bari Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gosiu chce go zaszczepic na wszystko czego brakuje i na kenelowy bo możliwe ze przyjedzie do mnie szczeniaczek z kenelowym. a moje wszystkie zaszczepione. Nie mogę dopuscic aby zarazil Ricza. Co ty na to? Morze wysle faktury jutro pocztą? Quote
Recommended Posts