Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem przywiązana do wszystkiego co się wiązy z ratowaniem psin a ten wątek jak wiesz stwarzałam z dwoma dziewczynami. Na dzień dzisiejszy na szczęście jest popularny i żyje swoim życiem. Czasami za nim nie nadążam. A plakat nasz my wałkujemy już tak od dawna ze szkoda gadać. Nu i w końcu coś się wyklarowało i nawet drukarnie Beatka załatwiła bez kasy. A nikt nam nie zabronie za jakiś czas zrobić dla Ricza jego plakat. A teraz prosiłam u was pomocy w rozklejaniu ogólnych plakatów Rotki i Nadziei dobermana. A Riczunin można zaczynać opracowywać. Może mnie w tym pomóc ktoś z Poznania czy prosić na forum pomocy? A tak o pro po czy zawitacie do nas w weekend?

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Do góry, do góry, pokazać się wszystkim Riczuniu!!! :multi:

Hakito... jak mogę umieścić taki banerek Finka w dole wpisu ? poratuj... często zaglądam też w inne miejsca... więcej ludków zauważy Finka...:lol:

Posted

udało sie wkleić banerek... ale wejść to tam nikt nie wejdzie....:angryy:
chyba mi nie wyszło tak.. jak powinno...dajci cynka na PW jak do tego dojść...

Posted

Rymonka napisał(a):
udało sie wkleić banerek... ale wejść to tam nikt nie wejdzie....:angryy:
chyba mi nie wyszło tak.. jak powinno...dajci cynka na PW jak do tego dojść...

Chwilunia, muszę sobie przypomnieć...:oops:, bo sama się z tym męczyłam...:oops:

Posted

Hakita i Rymonka dziękuje wam bardzo ze tak uparcie nas podnosicie!
Mam nowe foty jutro przeszle ich AsiaK aby mi wstawila. Juz tak do niego podkradałam sie jak jadł kośc cielencą i nawet prawie się udało ale potem rzuczyl kosc i zacząl sie na mnie drzec a potem juz bawil sie piłeczką. Mam nadzieje wyszlo pare dobrych fot i możno juz coś uzyc na przyszły plakacik Riczunia.

Posted

Chlopisko spi u mnie w przedpokoju już od paru dni a wyniki badań dopiero we wtorek. Ale jest taki szczęsliwy w tym przedpokoju ze jest warte zaryzykowac on cały w masci tak ze morze nic sie nie stanie. Reszta fot jutro.

Posted

Nikt tu po za wami nie zagliąda. A teraz własnie czas szukać domku. Dzis mają byc wyniki zeskrobiny. Barikowi cos się pojawiło na lapie ale mysle ze to nie od Ricza bo inne.

Posted

uuuu... oby Barikowi i jego łapce nic powaznego nie było... :loveu:
a Czekoladowy jest kochaniutki i jak można go nie odwiedzać...:loveu:
jakby były plakaciki, to ja poproszę ... mam dostęp do ksero (ale ciii..) i chętnie powywieszam tu i tam... (chętnie bym sama je zrobiła ale kurcze czasu czasami brak...)... ale jak nie będzie chętnego do zobienia to zrobię...nawet w nocy...
buźki..

Posted

Olena, dziś zrobię Riczowi plakat. Mamy też nadzieję na artykuł w GW, gdzie go zaprezentujemy. Nie martw się, będzie dobrze ;)
Zdjęcia wreszcie z frontu ;)

Posted

Gosiu chce go zaszczepic na wszystko czego brakuje i na kenelowy bo możliwe ze przyjedzie do mnie szczeniaczek z kenelowym. a moje wszystkie zaszczepione. Nie mogę dopuscic aby zarazil Ricza. Co ty na to? Morze wysle faktury jutro pocztą?