dzodzo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niestety kumpelką pływa a ja nie umiem:( i wyłaowiła taki fajny patyk:) zaryzykuję: Quote
Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Świetne zdjęcia... jaki Czekoladowy szczęśliwy!!!!!!!! Cudnie!!!!Widać to niesamowicie....:loveu: Quote
GoniaP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Olenko, zdjęcia cudne, Ricz szczęśliwy. Napisz tylko jak postępy w leczeniu. Kąpiecie go w Immaverolu? Quote
BeataJ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ricz - pedem na pierwsza stronke! Olenka - pozdrawiam serdecznie. Beata Quote
Hakita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jakie piękne zdjęcia!!! :loveu: Jakie piękne Psiaki!!! :loveu: Riczuś zdecydowanie w lepszej formie...chyba się nie mylę??? :razz: Ucałownia dla Czekoladowego...:loveu: Quote
dzodzo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jest pełen energii i zycia, co widac na fotkach:razz: naprawde fajnie było patrzeć na te brykające psiaki, ktore roznosiła energia i robic im zdjęcia Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nu właśnie byli u nas w sobotę ciotka Daga i ciotka dzodzo. Nabiegali się psiaki z nami w lesie. Było fajnie i wesoło. Tyle mieliśmy do omówienia ze zabrakło czasu na kąpiel w imawerolu ale może to i dobrze bo teraz mąż wyjechał a ja sama nie dam rady go w imawerolu wymoczyć. A miało być co 3 dni! Ale smaruje go tam tą maścią co dal doktor aby nie nawrócił ponownie grzyb i on znika. Żebra się chowali. Kości biodrowe też. Martwi mnie tylko ta nóżka co mu tak bolała na początku bo nawet Daga zauważyła ze nie wszystko tam w porządku. Gosiu zadzwoń wieczorkiem, to pogadamy. Quote
Hakita Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Riczuś, wracaj szybciutko do zdrówka!!! :loveu: Quote
Justa74 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ricz ma jeszcze problemy z grzybem? Nie wiem tylko dlaczego nie wyświetlają mi się zdjęcia wcześniejsze Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Justa74 napisał(a):Ricz ma jeszcze problemy z grzybem? Nie wiem tylko dlaczego nie wyświetlają mi się zdjęcia wcześniejsze Grzyba prawie niema. ale aby być pęłnym to liepiej go wykąpać w lekach grzybobujczych i zaczne kompieli jak wróci mąż. Z szczeniakiem jest tak że nie wiesz co wyrosnie jerzeli nie wiesz jak wychowywac a Ricz już jest ułorzony pies. Quote
majafaja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 RICZ do idelany pies dla rodziny.... czekoladka :) Quote
Hakita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czekoladka na górę!!! :multi: I całusy wielkie dla Ciebie...:loveu: Quote
Justa74 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dziewczyny, pomóżcie, nie wyświetlają mi się zdjęcia Ricza, a chciałabym go zobaczyć z bliska, jego pycholek i oczy. Widzę tylko te zdjęcia ostatnie, gdzie jest z daleka... Quote
Hakita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Justa74 napisał(a):Dziewczyny, pomóżcie, nie wyświetlają mi się zdjęcia Ricza, a chciałabym go zobaczyć z bliska, jego pycholek i oczy. Widzę tylko te zdjęcia ostatnie, gdzie jest z daleka... Ale jakie zdjęcia??? :razz: Czasem coś się dzieje i nie wyświetla niektórych zdjęć, ale to minie. :lol: Quote
Justa74 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No właśnie nie wyświetla mi zdjęć z tych wcześniejszych postów, mam widoczne tylko te ostatnie, szukałam go na ogólnej stronie Nadziei i tam też mam tylko ikonkę z krzyżykiem :shake: . Może zostały one usunięte ze strony źródłowej? Quote
aisaK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Justa, podaj mi swój meil, to ci przeslę jego zdjęcia. Quote
Dobermania Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: W górę! Quote
Justa74 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dziewczyny, mam jeszcze 1000 pytań do Was... Gdybym się zdecydowała na adopcję Ricza, to na co muszę być przygotowana? Wiem, że powinien być kąpany w jakimś specjalnym specyfiku, ale to już chyba niedługo? Co on w tej chwili je? Chyba suchej karmy nie za bardzo lubi. Jakie badania jeszcze go czekają i w jakim to mniej więcej czasie trzeba wykonać? Bo szczepiony jest, ale czy tylko przeciw wściekliźnie, czy na inne choroby też? Aaa, no i czy przy adopcji powinnam zwrócić koszty jego leczenia, czy mogę np. wpłacić jakieś pieniądze trochę później. No bo wiadomo, na początek musze mu kupoić jakieś legowisko :razz: , obrożę, kaganiec... nie wiem, czy dla takiego psa potrzebna jest jakaś specjalna smycz (ja mam w domu taką automatycznie zwijaną chyba 5m. i krótką łancuszkową). Dopiszcie jeszcze co ewentualnei pominęłam.... Myślę intensywnie nad tą adopcją i wolałabym być przygotowana na różne ewentualności Ale chyba najbardziej boję się tego, że on u Oleny taki łagodny - traktuje ją jak swego przewodnika, a jak zmieni znów miejsce zamieszkania, to może się zrobić np agresywny... Zapomniałam dodac, że nadal czekam na jego zdjęcia-czy tylko ja nie widze tych wcześniejszych zdjęć? Quote
GoniaP Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Justa, proszę Cię o kontakt na mój mail. Chciałabym, żebyś napisała parę słów o sobie, swoim trybie życia, Rodzinie, i warunkach, które mogłabyś zapewnić psu. Czy miałaś kiedyś zwierzęta? Jakie masz doświadzczenia z psami? To wszystko jest bardzo ważne... Ricz ma za sobą niewiadomą i przykrą przeszłość, chcemy więc jak najlepiej dopasować psa do człowieka i odwrotnie, żeby zapobiec niespodziankom. ;) Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Dziewczyny: jak wygląda sytuacja? Czy dogadałyście się?Czy obgadane wszystkie za i przeciw? Quote
Justa74 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 No niestety jeszcze nie. Nie mam odpowiedzi na moje wczorajsze pytania (chyba napisałam za długi post i nikomu nie chce się go czytać ;) ), a poza tym nadal nie widzę zdjęć Ricza na tym wątku (na ogólnym zresztą też) i nikt mi nie przysłał żadnych zdjęć. A chciałabym go zobaczyć z bliska... Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Okazało się, że zdjęcia, których nie widać ma GoniaP. Gosia-czy możesz wysłać zdjęcia do Justy? Justa a ty nie rozmawiałaś z Gosią? Nie meilowałyście? Quote
Recommended Posts