Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie piękne zdjęcia!!! :loveu: Jakie piękne Psiaki!!! :loveu:
Riczuś zdecydowanie w lepszej formie...chyba się nie mylę??? :razz:
Ucałownia dla Czekoladowego...:loveu:

Posted

Nu właśnie byli u nas w sobotę ciotka Daga i ciotka dzodzo. Nabiegali się psiaki z nami w lesie. Było fajnie i wesoło. Tyle mieliśmy do omówienia ze zabrakło czasu na kąpiel w imawerolu ale może to i dobrze bo teraz mąż wyjechał a ja sama nie dam rady go w imawerolu wymoczyć. A miało być co 3 dni! Ale smaruje go tam tą maścią co dal doktor aby nie nawrócił ponownie grzyb i on znika. Żebra się chowali. Kości biodrowe też. Martwi mnie tylko ta nóżka co mu tak bolała na początku bo nawet Daga zauważyła ze nie wszystko tam w porządku. Gosiu zadzwoń wieczorkiem, to pogadamy.

Posted

Justa74 napisał(a):
Ricz ma jeszcze problemy z grzybem? Nie wiem tylko dlaczego nie wyświetlają mi się zdjęcia wcześniejsze

Grzyba prawie niema. ale aby być pęłnym to liepiej go wykąpać w lekach grzybobujczych i zaczne kompieli jak wróci mąż.
Z szczeniakiem jest tak że nie wiesz co wyrosnie jerzeli nie wiesz jak wychowywac a Ricz już jest ułorzony pies.

Posted

Dziewczyny, pomóżcie, nie wyświetlają mi się zdjęcia Ricza, a chciałabym go zobaczyć z bliska, jego pycholek i oczy. Widzę tylko te zdjęcia ostatnie, gdzie jest z daleka...

Posted

Justa74 napisał(a):
Dziewczyny, pomóżcie, nie wyświetlają mi się zdjęcia Ricza, a chciałabym go zobaczyć z bliska, jego pycholek i oczy. Widzę tylko te zdjęcia ostatnie, gdzie jest z daleka...

Ale jakie zdjęcia??? :razz: Czasem coś się dzieje i nie wyświetla niektórych zdjęć, ale to minie. :lol:

Posted

No właśnie nie wyświetla mi zdjęć z tych wcześniejszych postów, mam widoczne tylko te ostatnie, szukałam go na ogólnej stronie Nadziei i tam też mam tylko ikonkę z krzyżykiem :shake: . Może zostały one usunięte ze strony źródłowej?

Posted

:loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu: Ricz :loveu:

W górę!

Posted

Dziewczyny, mam jeszcze 1000 pytań do Was... Gdybym się zdecydowała na adopcję Ricza, to na co muszę być przygotowana? Wiem, że powinien być kąpany w jakimś specjalnym specyfiku, ale to już chyba niedługo? Co on w tej chwili je? Chyba suchej karmy nie za bardzo lubi. Jakie badania jeszcze go czekają i w jakim to mniej więcej czasie trzeba wykonać? Bo szczepiony jest, ale czy tylko przeciw wściekliźnie, czy na inne choroby też? Aaa, no i czy przy adopcji powinnam zwrócić koszty jego leczenia, czy mogę np. wpłacić jakieś pieniądze trochę później. No bo wiadomo, na początek musze mu kupoić jakieś legowisko :razz: , obrożę, kaganiec... nie wiem, czy dla takiego psa potrzebna jest jakaś specjalna smycz (ja mam w domu taką automatycznie zwijaną chyba 5m. i krótką łancuszkową). Dopiszcie jeszcze co ewentualnei pominęłam.... Myślę intensywnie nad tą adopcją i wolałabym być przygotowana na różne ewentualności
Ale chyba najbardziej boję się tego, że on u Oleny taki łagodny - traktuje ją jak swego przewodnika, a jak zmieni znów miejsce zamieszkania, to może się zrobić np agresywny...
Zapomniałam dodac, że nadal czekam na jego zdjęcia-czy tylko ja nie widze tych wcześniejszych zdjęć?

Posted

Justa, proszę Cię o kontakt na mój mail.
Chciałabym, żebyś napisała parę słów o sobie, swoim trybie życia, Rodzinie, i warunkach, które mogłabyś zapewnić psu. Czy miałaś kiedyś zwierzęta? Jakie masz doświadzczenia z psami?
To wszystko jest bardzo ważne... Ricz ma za sobą niewiadomą i przykrą przeszłość, chcemy więc jak najlepiej dopasować psa do człowieka i odwrotnie, żeby zapobiec niespodziankom. ;)

Posted

No niestety jeszcze nie. Nie mam odpowiedzi na moje wczorajsze pytania (chyba napisałam za długi post i nikomu nie chce się go czytać ;) ), a poza tym nadal nie widzę zdjęć Ricza na tym wątku (na ogólnym zresztą też) i nikt mi nie przysłał żadnych zdjęć. A chciałabym go zobaczyć z bliska...

Posted

Okazało się, że zdjęcia, których nie widać ma GoniaP.
Gosia-czy możesz wysłać zdjęcia do Justy?
Justa a ty nie rozmawiałaś z Gosią? Nie meilowałyście?