GoniaP Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ricz ma podniesione parametry wątrobowe, więc narazie nie ma mowy o zaaplikowaniu Ketokonazolu.... Olenko, będziesz musiała kąpać go w Immaverolu co 3 dni... Maści i inne można odstawić. No i powinien dostawać po tabletce Hepatilu 2 razy dziennie. Nie martwcie się, wyprzedzę myśli, nie ma tragedii, i te wyniki mogą być pochodną podawania Keflexu ;) Zdrowiej Riczuniu, dom gdzieś tam czeka!! Quote
Vika_Bari Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czekam na dalsze wskazuwki, recepty, leki lub co tam ma byc. Trudno mi będzie go samej wykąpac a męża niema w domu ale coś poradzimy. Ricz jest wielki upiera się przy kompielach. Ale nie wyrywa się i nie ucieka. Może z czasem przyzwyczai się! Quote
Vika_Bari Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dziewczyny bardzo proszę napiszcie ile sztuk plakatów dobkowych jesteście w stanie w Poznani porozwieszać???? Właśnie musze zamówić. Mamy ich niedużo i lepiej aby byli rozwieszane w takich miejscach jak sklepy zoo, lecznicy dla zwierząt i inne! Aby nie pozrywali. Bardzo czekam na info! Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Olena, nie czekaj na mnie i recepty, bo nie wiem kiedy będę mogła do Ciebie dotrzeć. Poproś weta o Immaverol i wskazówki kąpielowe, a Hepatil dostaniesz w każdej aptece, bo to popularny lek ludzki ;) Co do plakatów, to ja poproszę 5. Quote
bira Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Vika_Bari']Dziewczyny bardzo proszę napiszcie ile sztuk plakatów dobkowych jesteście w stanie w Poznani porozwieszać???? Właśnie musze zamówić. Mamy ich niedużo i lepiej aby byli rozwieszane w takich miejscach jak sklepy zoo, lecznicy dla zwierząt i inne! Aby nie pozrywali. Bardzo czekam na info! Chodzi tylko o Poznań? Ja będę miała kilka osób we Wrocławiu, Poznaniu i chyba w Świnoujściu no i oczywiście u mnie. Quote
Hakita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja też poproszę kilka plakacików...i Riczusia całuję mocno...:loveu: Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 i ja poproszę!!!!! może być z 10 szt.:lol: w górę Czekoladowy!!!! Quote
Vika_Bari Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 daga_27 napisał(a):a w Tczewie nie mozna?:cool3: Ale babo jedna.:evil_lol: Przecież ty w Tczewie dostaniesz plakaty jako pierwsza.:megagrin: Jestem tego pewna! A Rotkowe musisz sama zamówić. Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a ja myslalam, ze Ty o Riczowych plakatach mowisz a nie nadziejowych fiiii to nadziejowe, to bede miala jako druga Quote
Vika_Bari Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 daga_27 napisał(a):a Rotkowe to gdzie sie zamawia? Musisz Kasi zapytac bo ona dla mnie zamówi Rotkowe. Ja wezme chyba z 50 sztuk. I jak pojawią się dobermanowe to tyle samo i wtedy po dwa plakaciki bede wieszac. Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Daga, na Apalach jest wątek Rottki, proszący o pomoc, tam trzeba się zgłosic, na PW. Dla ciebie, Olena już zamówiłam... Do góry skacz-Czekoladko!!! Quote
GoniaP Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ricz ma szansę być wkrótce w GW:loveu: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 GoniaP napisał(a):Ricz ma szansę być wkrótce w GW:loveu: No to wspaniale!!! :multi: :loveu: Gdzie Twók domeczek Riczuniu??? :razz: Quote
aisaK Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Super, może z gacety ktoś go wypatrzy!!!!Trzymam kciuki! Quote
dzodzo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 już mi się dzisiaj nie chce ale jutro powstawiam fotki Ricza z wypadu do lasu sobotniego:cool3: super cielak z tego Riczusia Quote
Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czekoladowy... hop! ..no to czekamy na nowe foteczki :cool3: ... Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj Riczuniu...:loveu: Czekamy na relacje i foteczki...;) Quote
Recommended Posts