Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ricz ma podniesione parametry wątrobowe, więc narazie nie ma mowy o zaaplikowaniu Ketokonazolu....
Olenko, będziesz musiała kąpać go w Immaverolu co 3 dni... Maści i inne można odstawić. No i powinien dostawać po tabletce Hepatilu 2 razy dziennie.
Nie martwcie się, wyprzedzę myśli, nie ma tragedii, i te wyniki mogą być pochodną podawania Keflexu ;)
Zdrowiej Riczuniu, dom gdzieś tam czeka!!

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na dalsze wskazuwki, recepty, leki lub co tam ma byc. Trudno mi będzie go samej wykąpac a męża niema w domu ale coś poradzimy. Ricz jest wielki upiera się przy kompielach. Ale nie wyrywa się i nie ucieka. Może z czasem przyzwyczai się!

Posted

Dziewczyny bardzo proszę napiszcie ile sztuk plakatów dobkowych jesteście w stanie w Poznani porozwieszać????
Właśnie musze zamówić.
Mamy ich niedużo i lepiej aby byli rozwieszane w takich miejscach jak sklepy zoo, lecznicy dla zwierząt i inne! Aby nie pozrywali.
Bardzo czekam na info!

Posted

Olena, nie czekaj na mnie i recepty, bo nie wiem kiedy będę mogła do Ciebie dotrzeć. Poproś weta o Immaverol i wskazówki kąpielowe, a Hepatil dostaniesz w każdej aptece, bo to popularny lek ludzki ;)

Co do plakatów, to ja poproszę 5.

Posted

[quote name='Vika_Bari']Dziewczyny bardzo proszę napiszcie ile sztuk plakatów dobkowych jesteście w stanie w Poznani porozwieszać????
Właśnie musze zamówić.
Mamy ich niedużo i lepiej aby byli rozwieszane w takich miejscach jak sklepy zoo, lecznicy dla zwierząt i inne! Aby nie pozrywali.
Bardzo czekam na info!

Chodzi tylko o Poznań? Ja będę miała kilka osób we Wrocławiu, Poznaniu i chyba w Świnoujściu no i oczywiście u mnie.

Posted

daga_27 napisał(a):
a w Tczewie nie mozna?:cool3:

Ale babo jedna.:evil_lol:
Przecież ty w Tczewie dostaniesz plakaty jako pierwsza.:megagrin: Jestem tego pewna! A Rotkowe musisz sama zamówić.

Posted

daga_27 napisał(a):
a Rotkowe to gdzie sie zamawia?

Musisz Kasi zapytac bo ona dla mnie zamówi Rotkowe. Ja wezme chyba z 50 sztuk. I jak pojawią się dobermanowe to tyle samo i wtedy po dwa plakaciki bede wieszac.

Posted

Daga, na Apalach jest wątek Rottki, proszący o pomoc, tam trzeba się zgłosic, na PW.
Dla ciebie, Olena już zamówiłam...
Do góry skacz-Czekoladko!!!