Isadora7 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ovcia ty się dajesz ingivi... invigii.... eeee tam szpiegować? Rambo zaniepokojony Quote
Gusiaczek Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='Isadora7']Ovcia ty się dajesz ingivi... invigii.... eeee tam szpiegować? Rambo zaniepokojony[/QUOTE] Spoko, trzymam łapę na pulsie ;) Ovo pulsantka Quote
Mattilu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Gusiaczek']Spoko, trzymam łapę na pulsie ;) Ovo pulsantka[/QUOTE] Myślałam, że to Tobie trzymają łapę na pulsie? w każdym razie najważniejsze, żeby już było dobrze! Hopka niewiele rozumiejąca, ale chcąca jak najlepiej Quote
Gusiaczek Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='Mattilu']Myślałam, że to Tobie trzymają łapę na pulsie? w każdym razie najważniejsze, żeby już było dobrze! Hopka niewiele rozumiejąca, ale chcąca jak najlepiej[/QUOTE] Hopka, nie ma co się stresować ;) Buziole :) Quote
Gusiaczek Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Pamiętacie ? ...... [IMG]http://images10.fotosik.pl/1557/61fcc4d128af1fd2.jpg[/IMG] Dokładnie rok temu obudziłam się obok Gusiaka na wspólnym posłanku, które poczyniła nam w kuchni na podłodze. Rok temu dzięki determinacji Dobrych Dusz zostałam wyrwana z koszmaru. Rok temu rozpoczął się nowy rozdział w moim życiu. Dziękuję wszystkim, którym na mnie zależało, którzy wspierali nas w trudnych chwilach. Jestem! Żyję! Kocham i jestem kochana :sweetCyb::Rose: Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nie pamiętam. Ale i tak gratuluję rocznicy! :klacz: Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ja pamiętam, ja! :) I tak się cieszę, że się narzucałam ;) Ovka, wygrałaś los na loterii, że o Twojej Rodzinie nie wspomnę, bo oni to zgarnęli całą pulę! :razz: Quote
Ellig Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Gratulacje dla Ovolinki i jej kochanej Rodzinki!:) [IMG]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185814328.27.jpg[/IMG] Quote
Gusiaczek Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='inka33']Nie pamiętam. Ale i tak gratuluję rocznicy! :klacz:[/QUOTE] Aż dziw, jak szybko ten rok przeleciał ... Dziękujemy :) [quote name='Nutusia']Ja pamiętam, ja! :) I tak się cieszę, że się narzucałam ;) Ovka, wygrałaś los na loterii, że o Twojej Rodzinie nie wspomnę, bo oni to zgarnęli całą pulę! :razz:[/QUOTE] Poszliśmy na całość ;) [quote name='Ellig']Gratulacje dla Ovolinki i jej kochanej Rodzinki!:) [IMG]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185814328.27.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękujemy Cioci serdecznie zwłaszcza za to, że jest z nami i przy nas od początku :) Quote
Isadora7 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Gusiaczek']Pamiętacie ? ...... Dokładnie rok temu obudziłam się obok Gusiaka na wspólnym posłanku, które poczyniła nam w kuchni na podłodze. Rok temu dzięki determinacji Dobrych Dusz zostałam wyrwana z koszmaru. Rok temu rozpoczął się nowy rozdział w moim życiu. Dziękuję wszystkim, którym na mnie zależało, którzy wspierali nas w trudnych chwilach. Jestem! Żyję! Kocham i jestem kochana :sweetCyb::Rose:[/QUOTE] [SIZE=6][FONT=arial black][COLOR=#ff0000]G[/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=6][FONT=arial black][COLOR=#0000ff]r[/COLOR][COLOR=#008000]a[/COLOR][COLOR=#ffd700]t[/COLOR][COLOR=#ee82ee]u[/COLOR][COLOR=#00ff00]l[/COLOR][COLOR=#00cccc]a[/COLOR][COLOR=#ff9900]c[/COLOR][COLOR=#ff33ff]j[/COLOR]e[/FONT][/SIZE] [IMG]http://i41.tinypic.com/11t75fs.gif[/IMG] Quote
Mattilu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Gratulujemy i cieszymy się razem z Wami :) Hopka z rodziną Quote
anica Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Gratulacje i życzenia dalszego '' Słodkiego miłego życia '' całej Ovulinkowej rodzince:BIG::BIG::BIG: Jasia z rodziną [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/happy_birthday/111.gif[/IMG] Quote
Ziutka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ovo, Ty się na mnie nie gniewaj, na smierc zapomniałam o tych pluszakach dla Ciebie, ale obiecuje, że polecą w tym tygodniu :) Quote
Gusiaczek Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Dziękujemy Ciociom za życzenia :) A Ciocia Ziutka niechaj się nie frasuje ;) Quote
Gusiaczek Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Witanko:) tarczyca w normie, ale Gusiak, pierdoła, nie zleciła ogólnego badania krwi, tzn zapomniała Filipowi powiedzieć, by poprosił o takowe. Zatem czeka mnie kolejne kłucie (dobrze, że łapka podgolona;)). Jedyny minus całego zamieszania - G. po raz kolejny musi odłożyć wizytę u dentysty - badania już pożarły 200 zł, a przed nami 80.00 do wydania :shake: Ale jak mawia pierdoła: chciało się mieć psa, ma się i pchły :evil_lol: Miłego łikendowania Cioteczki :) my zabieramy się za klecenie bazarku ;) Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Będzie pieczenie? ;) Dentysty taniego to ja nie mam "na wsi", ale weta - a i owszem - pamiętaj o tym... Quote
anica Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ... czy ktoś?... może wspominał o jakiś ciasteczkach?... Jasia zainteresowana Quote
Gusiaczek Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='Nutusia']Będzie pieczenie? ;) Dentysty taniego to ja nie mam "na wsi", ale weta - a i owszem - pamiętaj o tym...[/QUOTE] Nie będzie ... na całom Polskie;) A o Waszych "prowincjonalnych" usługach medycznych myślę intensywnie ... "miastowo" rzucają mnie w te i nazad, a debet rośnie :shake: [quote name='anica']... czy ktoś?... może wspominał o jakiś ciasteczkach?... Jasia zainteresowana[/QUOTE] Jasieńko, Gusiak powiedziała, że jest za gorąco na przesyłki ciasteczkowe - nawet priorytetem wysłane mogą nie dotrzeć na czas, ktoś nie odbierze, bo "coś tam" i będą tzw "krzywe kluchy", czyli zapleśniałe pieniądze, zawiedzione ogonkowe apetyty. Natomiast z odbiorem własnym w Wawie na zamówienie jak najbardziej :) Ovka jaknajbardziej Quote
Gusiaczek Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 [quote name='Mattilu']Buziole :) Mattilu chwilowo bezHopkowa[/QUOTE] Mało klawo, Cioteczko. Tak bez psi ... ? :( Ovo pocieszająca :calus: Quote
Ellig Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ovolina pociesza a w poniedzialek bedzie cudowne przywitanie z Hopką:) Quote
Javena Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [B]WIELKA PROŚBA DO WSZYSTKICH CIOTECZEK.[/B] [COLOR=#000000][FONT=Arial][B][URL="http://otozanimalsoswiecim.pl/aktualnosci/pomozcie-nam-wygrac-konkurs/"]Prosimy o wsparcie w konkursie!!![/URL] schronisko w Oświecimiu.[/B] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Arial]Po raz drugi, zgłosiliśmy nasze schronisko do konkursu organizowanego co miesiąc przez sklep zoologiczn[B] Krakvet , w którym można wygrać karmę dla psiaków i kociaków oraz inne artykuły o wartości ok 15 tys zł!!! Wszystko to dzięki rabatom przekazywanym przez klientów oraz dzięki samej firmie Krakvet. Jest nam bardzo ciężko, a rachunki za utrzymanie schroniska dostajemy ogromne [IMG]http://otozanimalsoswiecim.pl/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif[/IMG] Ostatnio niewiele brakowało nam do wygranej, więc tym bardziej jesteśmy zmotywowani, by przystąpić po raz kolejny, miejmy nadzieję z większym wsparciem [/B][B][B]Pomóż nam wygrać ![/B][/B][B][B]Zaoszczędzone na karmie pieniądze będziemy mogli wydać na ratowanie zwierząt – leczenie, zabiegi, szczepienia, sterylizacje, wolierę dla kotków, sprzęt itp[/B][/B][B][B]Zasady są następujące:[/B][/B][B][B]W celu oddania głosu, należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz.[/B][/B][B][B]Wiemy, że to troszkę skomplikowane ale nie jest aż tak trudne, a może naprawdę przynieść niewymierne korzyści![/B][/B][B][B]Krok po kroku jak oddać głos:[/B][/B][B][B]Trzeba wejść na stronę forum Krakvetu – Pomoc dla schronisk [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624[/URL] Trzeba się zarejestrować albo zalogować. Jeżeli jest się nowym użytkownikiem, trzeba się przywitać: [B][B]Do tego służy wątek – Poznajmy się. [/B][/B][/B][/B][B][B]Następnie wracamy na wątek – Propozycje schroniska, które otrzyma pomoc – maj 2013[/B][/B][B][B]Klikamy teraz na numer przypisany naszemu schronisku – Schronisko w Oświęcimiu i przechodzimy do strony: gdzie trzeba wpisać numer komórki i WYSŁAĆ ! Następnie należy wpisać kod , który przyjdzie na komórkę i wysłać.[/B][/B][B][B]I dopiero wtedy głos zostanie zaliczony. [/B][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#FF0000][FONT=Arial][B]Sam wątek jest zamknięty do wpisów i nie należy się tym sugerować.[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial][B][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624[/URL] BARDZO PROSZE O GŁOS[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Gusiaczek Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 [quote name='Ellig']Ovolina pociesza a w poniedzialek bedzie cudowne przywitanie z Hopką:)[/QUOTE] Ciekawe, która będzie wyżej hooopkać ;) Quote
inka33 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ciekawe, która będzie wyżej hooopkać ;)[/QUOTE] To dość oczywiste... :siara: Quote
Recommended Posts