Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Musowo biegusiem czerwoną kokardkę uwiązać u szyi, bo... zauroczą - tak się zachwycają :)[/QUOTE]

[img]http://images10.fotosik.pl/1557/61fcc4d128af1fd2.jpg[/img]

Posted

O - jest nasza Ciocia, co wiozła z Olkusza do Katowic ową Ovo i jako pierwsza miała dla Gusiaczka baaaaaaaaardzo złą wiadomość pt. "Mała jest przecundaaaaaaa" ;)
Jeszcze raz dziękuję Asiu Tobie, Jurkowi i Szymkowi oraz - oczygwizdek Majeczce :)

Posted

[quote name='Luna14']:lol:Witam my też bedziemy tu zagladać z przyjemnościa:multi:[/QUOTE]

Wielkie dzięki za pomoc:) Witamy i zawsze oczekujemy:) Ovo(linka) kolejne dwa ząbki do WróżkiZębuszki posłała:)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Jestem na zaproszenie Nutusi:-) Maleńka CUDOWNA!!!![/QUOTE]

Gdyby nie zaproszenia Nutusi nie mam pojęcia co bym zrobiła!:) Nie specjalnie sobię radzę na forum, ale Ciocia N. wszystkiego nas nauczy i nie tylko Ona;) Ovo smacznie śpi po szaleństwach z szrpakiem, piłeczkami ... itd i obsikiwaniach wykładzin ;) W jej imieniu witam serdecznie:)

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']O - jest nasza Ciocia, co wiozła z Olkusza do Katowic ową Ovo i jako pierwsza miała dla Gusiaczka baaaaaaaaardzo złą wiadomość pt. "Mała jest przecundaaaaaaa" ;)
Jeszcze raz dziękuję Asiu Tobie, Jurkowi i Szymkowi oraz - oczygwizdek Majeczce :)[/QUOTE]

:eviltong:nie ma za co polecamy się na przyszłość a nasza Majeczka była taka cudna że maleństwo sie przyniej wyciszyło i uspokoiła nie płakała jak na poczatku drogi , Maja( nawarczała )tak bardzo delikatnie na sunie dlamnie to była psia rozmowa że już sie nie ma co bać będzie już tylko plepiej :lol:

Edited by Luna14
Posted

No, wreszcie jest wonteczek ;)
Cioci Gusiaczek gratulujemy tymczasiątka. I nie ukrywamy, troche zazdroscimy takiego slodziaka.
Ciocia Gusiaczek jako poczatkujaca mogla nie slyszec o klatwie pierwszego tymczasa, ktory zawsze zostaje. :evil_lol:

Posted

[quote name='ludka']No, wreszcie jest wonteczek ;)
Cioci Gusiaczek gratulujemy tymczasiątka. I nie ukrywamy, troche zazdroscimy takiego slodziaka.
Ciocia Gusiaczek jako poczatkujaca mogla nie slyszec o klatwie pierwszego tymczasa, ktory zawsze zostaje. :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję! - nie masz pojęcia, jak bardzo było mi to potrzebne. A Sunia jest W Y J Ą T K O W A!:multi: Mało że ładna to: pojętna, serdeczna, mądra i ... ma poczucie humoru:) - jednakowoż serce i "paskuda" może mi skraść - bo je kocham! wszystkie!, a najbardziej te w potrzebie. Tylko serce boli, że niewiele pomóc mogę:(
Klątwa? słyszałam, ale ... czas pokaże;)

Posted

No, jak niewiele?! Robisz wszystko, czego maluszek potrzebuje. A tak czy owak bedzie dobrze.
Ja czasem mialam psine przez dobe, w przerwie w podrozy, a juz beczalam przy oddawaniu, ze nie do domu, tylko do fundacji... bo psinka lazila za mna jak cien i patrzyla w oczy, ech. Ale juz jest w dobrym domu i o to chodzilo.
Super, ze wzielas malucha. Podziwiam wszystkie domy tymczasowe, bo to najtrudniejsza robota :)

Posted

Witam się i ja...matka Muszkieterów i tymczasowa Sopeluchny....a miałam wcześniej inne biedne jamniki.....

Ovo to przepiękna Panienka....ale bym całowała to strzępiaste pycholinko :loveu:

Posted

Ovo zasługujesz ślicznotko ,żeby cieszyć się całe życie.. sukces już osiągnęłaś , nie mały.. a duży!... wiesz przecież maleńka! masz Gusiaczka.. Nutusię.. Nas.. i całe jamnicze dogo - najwspanialszą planętę w kosmosie :loveu:

Posted

[quote name='azalia']Śliczne maleństwo i pomyśleć,że mogło jej już nie być,gdyby nie wspaniali Ludzie.[/QUOTE]

Tak, łańcuszek Ludzi Dobrej Woli, którym z całego serca dziękujemy! :)

Posted

[quote name='Celina12']Witam się i ja...matka Muszkieterów i tymczasowa Sopeluchny....a miałam wcześniej inne biedne jamniki.....

Ovo to przepiękna Panienka....ale bym całowała to strzępiaste pycholinko :loveu:[/QUOTE]

Śmiejemy się, że mama Ovo terierka dała się zbałamucić szorpatemu jamnikowi:)