Nutusia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Musowo biegusiem czerwoną kokardkę uwiązać u szyi, bo... zauroczą - tak się zachwycają :) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='storozak']Śliczna sunieczka!! No cudna wręcz:)[/QUOTE] baaaaaardzo kochana, mądra i grzeczna :) Quote
Ellig Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Nutusia']Musowo biegusiem czerwoną kokardkę uwiązać u szyi, bo... zauroczą - tak się zachwycają :)[/QUOTE] [img]http://images10.fotosik.pl/1557/61fcc4d128af1fd2.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 No - to teraz można się zachwycać jeszcze bardziej :) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 :loveu::multi: Dziękujemy Ciociu!:lol: [quote name='Ellig'][IMG]http://images10.fotosik.pl/1557/61fcc4d128af1fd2.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Luna14 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 :lol:Witam my też bedziemy tu zagladać z przyjemnościa:multi: Quote
Nutusia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 O - jest nasza Ciocia, co wiozła z Olkusza do Katowic ową Ovo i jako pierwsza miała dla Gusiaczka baaaaaaaaardzo złą wiadomość pt. "Mała jest przecundaaaaaaa" ;) Jeszcze raz dziękuję Asiu Tobie, Jurkowi i Szymkowi oraz - oczygwizdek Majeczce :) Quote
Ewa Marta Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jestem na zaproszenie Nutusi:-) Maleńka CUDOWNA!!!! Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Luna14']:lol:Witam my też bedziemy tu zagladać z przyjemnościa:multi:[/QUOTE] Wielkie dzięki za pomoc:) Witamy i zawsze oczekujemy:) Ovo(linka) kolejne dwa ząbki do WróżkiZębuszki posłała:) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Ewa Marta']Jestem na zaproszenie Nutusi:-) Maleńka CUDOWNA!!!![/QUOTE] Gdyby nie zaproszenia Nutusi nie mam pojęcia co bym zrobiła!:) Nie specjalnie sobię radzę na forum, ale Ciocia N. wszystkiego nas nauczy i nie tylko Ona;) Ovo smacznie śpi po szaleństwach z szrpakiem, piłeczkami ... itd i obsikiwaniach wykładzin ;) W jej imieniu witam serdecznie:) Quote
Luna14 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']O - jest nasza Ciocia, co wiozła z Olkusza do Katowic ową Ovo i jako pierwsza miała dla Gusiaczka baaaaaaaaardzo złą wiadomość pt. "Mała jest przecundaaaaaaa" ;) Jeszcze raz dziękuję Asiu Tobie, Jurkowi i Szymkowi oraz - oczygwizdek Majeczce :)[/QUOTE] :eviltong:nie ma za co polecamy się na przyszłość a nasza Majeczka była taka cudna że maleństwo sie przyniej wyciszyło i uspokoiła nie płakała jak na poczatku drogi , Maja( nawarczała )tak bardzo delikatnie na sunie dlamnie to była psia rozmowa że już sie nie ma co bać będzie już tylko plepiej :lol: Edited May 18, 2012 by Luna14 Quote
ludka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 No, wreszcie jest wonteczek ;) Cioci Gusiaczek gratulujemy tymczasiątka. I nie ukrywamy, troche zazdroscimy takiego slodziaka. Ciocia Gusiaczek jako poczatkujaca mogla nie slyszec o klatwie pierwszego tymczasa, ktory zawsze zostaje. :evil_lol: Quote
anica Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jaka słodka , no cudna :) muszę się zapoznać.. bliżej :) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='ludka']No, wreszcie jest wonteczek ;) Cioci Gusiaczek gratulujemy tymczasiątka. I nie ukrywamy, troche zazdroscimy takiego slodziaka. Ciocia Gusiaczek jako poczatkujaca mogla nie slyszec o klatwie pierwszego tymczasa, ktory zawsze zostaje. :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję! - nie masz pojęcia, jak bardzo było mi to potrzebne. A Sunia jest W Y J Ą T K O W A!:multi: Mało że ładna to: pojętna, serdeczna, mądra i ... ma poczucie humoru:) - jednakowoż serce i "paskuda" może mi skraść - bo je kocham! wszystkie!, a najbardziej te w potrzebie. Tylko serce boli, że niewiele pomóc mogę:( Klątwa? słyszałam, ale ... czas pokaże;) Quote
ludka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 No, jak niewiele?! Robisz wszystko, czego maluszek potrzebuje. A tak czy owak bedzie dobrze. Ja czasem mialam psine przez dobe, w przerwie w podrozy, a juz beczalam przy oddawaniu, ze nie do domu, tylko do fundacji... bo psinka lazila za mna jak cien i patrzyla w oczy, ech. Ale juz jest w dobrym domu i o to chodzilo. Super, ze wzielas malucha. Podziwiam wszystkie domy tymczasowe, bo to najtrudniejsza robota :) Quote
Celina12 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Witam się i ja...matka Muszkieterów i tymczasowa Sopeluchny....a miałam wcześniej inne biedne jamniki..... Ovo to przepiękna Panienka....ale bym całowała to strzępiaste pycholinko :loveu: Quote
yunona Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 I ja wpadam przywitać malutkie cudo na wolności:loveu::multi: Quote
anica Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ovo zasługujesz ślicznotko ,żeby cieszyć się całe życie.. sukces już osiągnęłaś , nie mały.. a duży!... wiesz przecież maleńka! masz Gusiaczka.. Nutusię.. Nas.. i całe jamnicze dogo - najwspanialszą planętę w kosmosie :loveu: Quote
azalia Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Śliczne maleństwo i pomyśleć,że mogło jej już nie być,gdyby nie wspaniali Ludzie. Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Ludko, z podziwu dla Was nie mogłam dłużej czekać:) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='azalia']Śliczne maleństwo i pomyśleć,że mogło jej już nie być,gdyby nie wspaniali Ludzie.[/QUOTE] Tak, łańcuszek Ludzi Dobrej Woli, którym z całego serca dziękujemy! :) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='yunona']I ja wpadam przywitać malutkie cudo na wolności:loveu::multi:[/QUOTE] Kiedy dostałam sms'a od Nutusi "WOLNA" ryczałam jak goopia ... Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='Celina12']Witam się i ja...matka Muszkieterów i tymczasowa Sopeluchny....a miałam wcześniej inne biedne jamniki..... Ovo to przepiękna Panienka....ale bym całowała to strzępiaste pycholinko :loveu:[/QUOTE] Śmiejemy się, że mama Ovo terierka dała się zbałamucić szorpatemu jamnikowi:) Quote
Recommended Posts