Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kurcze, już się tak wystraszyłam, ze ktoś wziął i oddał... Niedługo pojawi się spory artykuł o 4DogS i o psiakach do adopcji na http://www.informacja.warszawa.pl/aktualnosci Może się coś ruszy, może ktoś zadzwoni, zobaczymy. Nie jest łatwo bo idą wakacje, a w wakacje ludzie zazwyczaj porzucają psy zamiast adoptować ;) Quote
Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Artykuł o 4DogS już opublikowany. Może pomoże... http://www.informacja.warszawa.pl/aktualnosci/razem_mozemy_wiecej__pomoc_dla_bezdomnych_psow_i_szczeniat Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 jak był do adopcji, to dlaczego tylko dla dwóch szczeniaków miałam robić ogłoszenia? dlaczgeo, jak zmieniłam tytuł, nie było komentarza, żebym poprawiła? fotki dawajta! jak się on nazywa? ma ogłoszenia? Quote
nika_85 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 udało nam sie spotkać :) :) :) ciężko było się rozstać... psiaki są urocze :) pluszaki przekazane, na biegu w Careffurze dokupiłam jakieś świństwa, co by było co gryźć: świńskie uszy, kostki prasowane i takie jakieś pałeczki Quote
ludwa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Było napisane, że jedzie na dt z dużą szansą na ds. Ale jednak to tylko dt. Fotki będą. A Falenicę szlag trafił. Zadzwoniłam się umówić a pan mówi, że już znalazł sobiie szczeniaka i dzisiaj po niego jedzie, chyba, że coś nie wypali. I szlag mnie trafił. Quote
Ekiana Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Super, że udało Wam się z Markiem spotkać. Z Falenicą nie wypaliło - trudno. Wypali coś innego. Trzeba być pozytywnej myśli. A co z ogłoszeniami, aktualizował je może ktoś? Ja na ogłoszeniach się za bardzo nie znam, więc nie popomagam w tej sprawie. Myślę jednak, że przydałoby się zrobić jakieś nowe, świeże. Na Facebooku jest ponad setka zdjęć szczeniaczków, jest z czego wybierać. Może zmiana tekstu ogłoszeniowego... Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 co???? 17kg? jezusie nazareński, jeszcze kilka dni temu wazyły po sześć! przeciez to będa jakieś moskiewskie stróżujące! ratuj się kto może. Quote
Ekiana Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nie, Marek zażartował, a ja wzięłam na serio :) Dziś byłam u nich i dopytałam. 17 kg ważą w sumie, a pojedyncza sztuka ok. 8 i pół kg :) Quote
Ekiana Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nowe zdjęcia psiaków na naszym facebooku :) Przeuroczeee! :) Ale zaczynają dokazywać :) W stosunku do ludzkich rąk i w ogóle do człowieka sama słodycz i delikatność. Trochę zaczynają ciągnąć na smyczkach, ale bez przesady. Marek daje radę i myślę, że to chyba taki wiek bo ogólnie są grzeczne tylko zaczynają być wszystkiego ciekawe i niecierpliwe żeby szybko się z tym czymś zapoznać. Dziś nie miałam przy sobie smakołyków, ale zapamiętały mnie sobie z ostatniego sera żółtego. Jak zacmokałam to od razu inna relacja :) Podczas ostatniej wizyty chciałam je nauczyć, że na cmokanie mają na mnie spojrzeć, a wtedy dostają smakołyk. szkoda, że dziś nie miałam nic :( Tak trochę na biegu dziś było. Quote
ludwa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 A mi nie chce ulżyc. Naprawdę poszukam kogoś, kto uroki odczynia. Miałam wczoraj jeden sensowny telefon (tak myślałam). Pies miał iść na podwórko, niedawno odszedł drugi z posiadanych przez Państwa psów. Jak to usłyszałam, to powiedziałam, że jeśli w parze to mogę dać je na zewnątrz. I była aprobata. I co? I Państwo umówili się z Markiem a potem....................odwołali.................. Szlag mnie trafi A dzisiaj sms: "cześć. Ja w sprawie psiaka." Odpisałam, że proszę o kontakt telefoniczny w tej sprawie i co? I gucio oczywiście. Pewnie mam jeszcze wydzwaniac, ponosić koszty, żeby sobie pogadać.....WRRRRRRRRRRRRRRRR Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 klasyka westernu. dokłądnie o tym samym dziś z pawłem rozmawialiśmy w korabiewicach - jak smsujesz do delikwenta, zeby zadzonił, to znika. Quote
Ekiana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [FONT=lucida grande]UWAGA!!!!!!!! [/FONT] [FONT=lucida grande]był obiecujący telefon w sprawie szczeniaka. Potrzebujemy kogoś z Piastowa lub okolic do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej!!!![/FONT] [FONT=lucida grande]Pilne. Jeśli możesz zrobić wizytę przed adopcyjną zgłoś się telefonicznie pod numer: 501 588 482 (Ewa)[/FONT] Quote
Ekiana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Pilne! Jeśli ktoś może zrobić wizytę bardzo prosimy o kontakt. Razem możemy więcej - telefon bardzo sensowny. To szansa, pomóżmy sprawdzić domek. Quote
Ekiana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Albo ktokolwiek, kto może pojechać do Piastowa i sprawdzić czy wszystko w porządku. Quote
Ziutka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Z Pruszkowa jest edek z dogo, to blisko do Piastowa ;) Napiszcie też do Kasiaprodex jest z Pruszkowa Quote
Ekiana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Wow, super, rewelacyjna jesteś! Serdeczne dzięki!!! Quote
Ekiana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 mimiś napisał(a):umówiłam sie z Panem na PA jutro po 16. Dobra, odwołałam alarm na Facebooku.Wszyscy trzymają za Ciebie kciuki!! Quote
mimiś Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 dobrze, chyba,że zgłosi sie ktos bezposrednio z Piastowa, to dajcie znać -Panu jest wszystko jedno kto przeprowadzi PA;) Quote
Recommended Posts