Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zobaczymy czy ja w ogóle dostane ją dzisiaj... czy coś wymyśli i stwierdzi że ma jeszcze dzień, dwa...oby sie nie rozstawać... no, ale nie uniknione...

slepping! a co z tym szczeniakiem od tej "baby"po sąsiedzku, bo jakoś nie wyłapałam ten Pan to jako DS czy DT, co dalej ??? jest wątek w tej sprawie??? Ja zamiast mandatu proponuje wpłatę na któregoś bidula ;)

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może jednak Markowi się uda coś wymyślić? życzę mu tego. Długo ma na budowie pracować?

Nika, ten pan to było chwilowe dt, znalazł dom suni u swojej znajomej, na stałe. jakby mieli jakąś sprawę wychowawczą, to będą w kontakcie ze mną.
co do babuna, żadna tam wpłata, absolutnie nie!!! Ona ma zrozumieć, że prawo jest jednoznaczne w tej kwestii. my mamy uczyć ludzi odpowiedzialności, także prawnej, za łamanie prawa, a nie tego, że za drobną opłatą mogą sobie psy porzucać!

Posted

oki, zmieniłam plakat nadesłany przez ludwe na jpg i wstawiam.

Zastanawiam się co z tym plakatem. Hmmm no bo tak...
po 1 brakuje tam loga 4DogS i trochę to jest mylące, gdyż Fundacja Viva zajmuje się różnymi zwierzętami, ludziom najbardziej jest znana z akcji ratowania koni. Brakuje więc wyjaśnienia, że chodzi o grupę 4DogS działającej w ramach Fundacji Viva Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt oraz naszego loga.

po 2 dużo informacji, mało miejsca, tak naprawdę nie mogę bez tknięcia Waszego projektu nanosić poprawek. Będę zmuszona go zmienić, a czuję się niezręcznie ze względu na szacunek do Waszego nakładu pracy, kreatywności i zaangażowania. Serio.

Ale zrobię to tak żeby w razie czego już cokolwiek było do dyspozycji.
Jak Wam się nie będzie podobało to poprawicie swoją wedle własnego uznania tylko z uwzględnieniem tych ważnych kwestii żeby było logo i 4DogS. Może być tez logo Viva! (mniejsze).

Ja teraz jestem daleko od własnego komputera i dysponuję tylko photosopem, baardzo wolnym komputerem i monitorem, który wyświetla odcienie zieleni, czarnego i szarego. Dlatego proszę o zrozumienie, że idzie mi wszystko dość powoli.
Pdf z logo 4dogs można pobrać z linka tutaj:

www.ekianet.eu/dog/logo-4dogs.pdf

Akurat zrobienie jpg z pdfa to pestka nawet przy moich tutejszych warunkach, niestety robienie czegokolwiek projektowego to szaleństwo, ale nie jedno już w życiu popełniłam, z różnym skutkiem, dlatego liczę na wsparcie :)

Posted

Jak już są wydrukowane, to niech tak zostaną. Zupełnie o tym nie pomyślałam. Już nie przywiazuję wagi do niczego, tylko do tego, żeby w końcu coś się w adopcjach ruszyło. jestem zdesperowana:)

Posted

Ekiana :) rób co chcesz z tym naszym plakatem, przerabiaj, dorabiaj, zrób wszystko od nowa, my poprostu chcialyśmy psiaki trochę porozwieszać, a tu się okazało, że tylko szczeniaki miały takie plakaty do druku
jak już wrócisz do swojego kopm. działaj :) my nie znamy takich czarów jak TY
tylko znamy opcje drukuj ;)

Posted

tak, zakochal sie w niej i oddać nie chce ;)
a tak serio to firma cos zwleka z zatrudnieniem i nie wyjechal, wiec Noa nadal u niego

ale to, że ją bardzo pokochał to fakt

Posted

ja podejrzewam, że Noa też była przyczynkiem do decyzji o rezygnacji z tej pracy

Miałam dzisiaj telefon o Frodziaka.... Pan chciał go na prezent dla swojej kolejnej kobiety..... Na szczęście chyba szybko zrozumiał, że szkod pieniędzy na dyskusję ze mną....Ale ja mam wrażenie, że te psy co trafiły pod naszą opiekę to jakieś feralne. Żeby szczaniaki tyle czasu nie mogły znaleźć domu. I na tyle durnych teleefonów tylko jeden sensowny dom sie znalazł? Naprawdę fatum....

Za to był to efekt rozklejania ogłoszeń papierowych. Ogłoszenie było przy ul Chłopickiego:)

No i żeby nie było...to było to, co lubię:) Pan dzwonił po pieska....tego z ogłoszenia. Nie wiedziła jakiego,, bo zdjęcie czarno-białe:)))))

Posted

hmmm... miło, że ktoś dzwoni... że zauważa porozwieszane papierówki...ale czy nie może to być ktoś normalny???... no cóż...my dalej rozwieszamy z nadzieją, że na takiego trafi...

Posted

dzięki Ludwa! kochana jesteś :loveu:

Powiem szczerze, jeżeli chodzi o Frodo to obstawialiśmy z mężem, że jako pierwszy znajdzie dom, wzieliśmy Lunke, bo nasza mała obdarzyła ją sympatią jako, że była najmniejsza z całego towarzystwa i wydawało się, że ma najmniejsze szanse na adobcje, okazało się trochę jak w bajce, że to "brzydkie kaczątko" ( a może poprostu tak podbiła nasze serca ;) a miłość podobno ślepa ;) sama nie wiem :))