Ekiana Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Czyli Ali został adoptowany przez osobę z Piastowa? Quote
Ekiana Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 nika_85 napisał(a):nadal zostaje FRODO i NOE.... Nie, NOE od Arki, tylko Noa (nie wiem od czego :) ) Quote
ludwa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Niestety Pan był zdecydowany jedynie na Frodo. A w tym przypadku coś akurat się kluje. Ale Marek na razie zaganiany, więc nie ma szczegółów... Quote
Ekiana Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 A co z Noa? Nikt jej nie chce? Czyli wychodzi na to, ze trzeci szczeniak niechciany i Noa też niechciana. Popyt jedynie na Frodo? Quote
ludwa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dzwonił dziś Pan, któremu by i Noa pasowała....ale za wielka się zanosi. Ali ma duże szanse. On ma mało ogłoszeń i od niedawna. ładny jest, jasny, będą chętni Quote
Ekiana Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Małe psy też mamy tylko już starsze - na nie popytu nie ma wcale? Noa jest fajna, taka zgrabna z sylwetki i mądra. Quote
Ekiana Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jedziesz dzisiaj się może spotkać z Markiem i na Tarchomin? Quote
Ekiana Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Relacjonujcie sprawę na wydarzeniu psiaków na Facebooku. Nie chciałabym aby spadło zainteresowanie psami, które się udało uzyskać. No i też chodzi o szacunek dla tych wszystkich, którzy się zaangażowali. Bardzo proszę o wsparcie bo mój komputer, a właściwie rodziców jest szalony, od wczoraj nie ładuje mi strony sos4dogs na Facebooku, więc nie kontroluję co się tam obecnie dzieje. Quote
Ekiana Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jutro sobota, jakbyście byli tam to może Łukasz by podjechał też i przekazał Ci rzeczy, które mamy przygotowane na bazarek. Sporo tego i duże gabarytowo. Wozimy się z tym cały czas w bagażniku i byłby wdzięczny móc się pozbyć :) Tylko podałabym Ci na smsa jego numer i dałabyś mu znać wcześniej żeby miał czas się zebrać i dojechać. W spółdzielni mieszkaniowej u nas jutro jest też jakieś zebranie, na godz. 10 i mam nadzieję go wydelegować :) Byłoby super jakby się tak ustawić żeby wszystkim pasowało. A jak nie to może jakiś inny pomysł. Mam tam transporter dla kota, klatkę dla świnki morskiej, ubrania i edukacyjną zabawkę dla psa (m.in). Fajnie by było gdyby się tym już ktoś cieszył, a psiaki uzyskałyby trochę grosza na żywota. Quote
ludwa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 o losie, przez te wszystkie zawirowania, nie wiem na jakim świecie żyję. W niedzielę ewentualnie mamy tam być. Myślałam, że dzisiaj sobota Quote
ludwa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 zbiorczo zaproszę na nasze wszystkie bazarki bazarek na rzecz Vivy:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...******do-07-07****** Mamy także bazarek z dziecięcymi rzeczami http://www.dogomania.pl/forum/thread...stych-do-06-07 z książkami http://www.dogomania.pl/forum/thread...�żek-do-04-07 okularami p/słonecznymi, parasolami i.... http://www.dogomania.pl/forum/thread...szcze-do-06-07********* i ciuchami różnymi:smile: Trochę większymi:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...zeczy-Do-03-07 ZAPRASZAM NA ZAKUPY Quote
ludwa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jutro będzie wiadomo. Był też podobno ktoś bardzo zainteresowany Noą ale oczywiście ciszaaaaaa Quote
Ekiana Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Czyli jutro wielki dzień, kolejna wizyta przed adopcyjna, tylko w miejscu, które Frodo już zna? Czyli duże szanse na adopcję? Szkoda, że ci państwo nie chcą obu szczeniaków... Były jakieś telefony w sprawie? Quote
ludwa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Wczoraj Marek nawet był u pewnych Pań, które baaaardzo chciały Noę i miały dzisiaj dzwonić. Ale dzisiaj w psic sprawach nie odebrałam ani jednego telefonu. A czas u Marka się kończy:( Quote
ludwa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ja wymiękam. Ręce mi już opadają. Nie wiem jak te wszystkie psy wyadoptować. Frodo chyba ma dom, Ali jest bezpieczny ale rośnie. Nie ma co zrobić z Noa. Ja nie mobilna, każda jazda dla mnie to jakaś wyprawa i kommbinacje.... Poza tym jeszcze 6 dorosłych psów, którymi nikt się nie interesuje. Koko i Dżambo już rok siedzą i nikt ich nie chce. Twis i Bolero niewyjściowi zupełnie. Florka= ZERO zainteresowania. Viva z bezpłatnego utrzymania trafia do hotelu= kolejny pies do wydawania pieniędzy. Ja nie robię nic innego, tylko bazarki strugam i już chciałabym od nich tochę odpocząć. Nie wiem już co mam robić. Beczeć mi się już chce przez te psy... Miałam nadzieję, że chociaż te szczeniaki jakoś znajdą domy a tu NIC!!!!!! Quote
sleepingbyday Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 dzis dzwonek domofonu. sąsiadka dzwoni, ze jakas pani stoi pod blokiem i chce oddac śliczną sunię, bo pilnie wyjeżdża. wychodze, patrzę, 3-4miesieczny szczeniak wielkości mojej zośki, ogromna będzie. pani pilnie wyjeżdża i kuzynka ją wystawiła, piesek przeszkadza. wydarłąm się na babę, bo mi cierpliwość się skończyła. wyjeżdża babun na wakacje - bo za granicę, hasło typu alregia, i widac, z ewycieczkę wykupili, jak jeszcze psa na świecie nie było. , dzieci ma se zobą małe, i szuka komu tego psa wcisnąć. posłałąm do diabła. wyjeżdża dziś. pies albo zostanie w parku przywiązany do drzewa, albo zamknięty w mieszkaniu i umrze z głodu lub pragnienia. cholera mnie trzaska i mam nadzieję, ze baba skońćzy w domu starców - dobrze się dzieci napatrzyły, co się robi z przeszkadzającym czlonkiem rodziny. więc ludwa, biorąc pod uwage, ile mi zalega podopiecznych po tymczasach, plus ten dzisiejszy wkoorw - dobrze cię rozumiem. Quote
Ty$ka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Niestety, dopóki świadomość i mentalność społeczeństwa jest taka a nie inna to psów do adopcji będzie przybywać :( Jak się miewa Frodo w nowym domku? Dzwonią telefony w sprawie Alkiego i Noi? Quote
Recommended Posts