Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i jest jeszcze takie ryzyko, że Frodo znajdzie łatwo dom, a Noa nie. Jakoś tak jest, że ludzie bardziej zwracają uwagę na niego, a ona jest pomijana. To było widać na dzisiejszym spacerze, a wcześniej mówił mi o tym ich opiekun.

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, z tego również powodu wstawiłam tylko zdjęcia tam gdzie są razem. Sprytna Noa pomaga nieporadnemu Frodo na co dzień, to może Frodo ze swoją pyszniutką buzią pomoże siostrze w adopcji.

Posted

reklamujcie ja jako euro psa ;-). teraz jest szął, wszystko jest euro, nie tylko piwo i czipsy, ale twarozki, bułki, ba, w ikei wczoraj widziałam jedzeniowe zestawy kibica.... jakis zbiorowy obłęd :-)

Posted

tia....a potem ppotrzeźwieją i co?
Kurcze, miałam nadzieję, że chociaż szczeniaki ruszą trochę adopcje a tu naprawdę chyba jakieś fatum....

Posted

Mam takie pytanie do osób bardziej rozrientowanych w wystawianie ogłoszeń pieskom. Przeglądając gumtree naszło mnie na spontaniczne wstawienie ogłoszenia szczeniakom (nowe zdjęcia, a poza tym im więcej tym lepiej, to ogłoszenie które mają jest na dalekiej stronie wyszukiwania). No i klops.
Czy to w związku ze zmianami w prawie o handlu psami? Czy to ma jakiś wpływ i związek? Wiadomo, że szczeniąt nie chciałam sprzedać tylko ogłosić. Jak należy sformułować ogłoszenie aby było w porządku?

Próbowałam i próbowałam i wywalało mi niezgodność z regulaminem. Trochę go tam poczytałam ale mnie nie natchnął. Poradzicie co zrobić?

Posted

tatankas niedawno robiła ogłoszenia i coś właśnie wspominała, że na jakimś portalu już były, więc dorzuciła na innym, bo tam już nie chciało się dodać

Posted

nie wiem, czy nie po tytułach, ew. adresach mailowych. Z tablicy.pl przychodzi mi np. (jak ktos doda nowe), że jest już takie ogłoszenie, więc usuwają. Nie wiem jak gumtree

Posted

No i zaczyna się problem
CHłopak u którego przebywają maluchy, musi opuścić mieszkanie... Ma chyba do końca miesiąca czas. My mamy jedynie htel kojcowy. Jak dać te maluchy do kojca teraz? I za co?
A sensownych telefonów brak:(