Ekiana Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 No i jest jeszcze takie ryzyko, że Frodo znajdzie łatwo dom, a Noa nie. Jakoś tak jest, że ludzie bardziej zwracają uwagę na niego, a ona jest pomijana. To było widać na dzisiejszym spacerze, a wcześniej mówił mi o tym ich opiekun. Quote
ludwa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 tak samo jest niestety z telefonami. Było kilka o Frodo i żadnego o Noę Quote
Ekiana Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 No właśnie, z tego również powodu wstawiłam tylko zdjęcia tam gdzie są razem. Sprytna Noa pomaga nieporadnemu Frodo na co dzień, to może Frodo ze swoją pyszniutką buzią pomoże siostrze w adopcji. Quote
ludwa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Tym Euro to już od dawna żyją, bo nie chcą psów adoptować. A Euro zaraz minie...i się euro nie przytuli i ogonem nie pomacha. Quote
Ekiana Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Może rozwieszone plakaty przyniosą jakiś skutek... Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 reklamujcie ja jako euro psa ;-). teraz jest szął, wszystko jest euro, nie tylko piwo i czipsy, ale twarozki, bułki, ba, w ikei wczoraj widziałam jedzeniowe zestawy kibica.... jakis zbiorowy obłęd :-) Quote
ludwa Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 tia....a potem ppotrzeźwieją i co? Kurcze, miałam nadzieję, że chociaż szczeniaki ruszą trochę adopcje a tu naprawdę chyba jakieś fatum.... Quote
ludwa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zapraszam na dwa bazarki z nowymi butkami dziecięcymi i młodzieżowymi http://www.dogomania.pl/forum/thread...ŻowE-Do-17-06 oraz ubrankami, butkami i aqua doodles dla dzieci w wieku 0-5 lat http://www.dogomania.pl/forum/thread...lat-)-do-17-06 Quote
sleepingbyday Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 ludwa napisał(a):jaasne a zamiast szczekać robi kokokoko iiihaaaaa! dobre :evil_lol: Quote
Ekiana Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Mam takie pytanie do osób bardziej rozrientowanych w wystawianie ogłoszeń pieskom. Przeglądając gumtree naszło mnie na spontaniczne wstawienie ogłoszenia szczeniakom (nowe zdjęcia, a poza tym im więcej tym lepiej, to ogłoszenie które mają jest na dalekiej stronie wyszukiwania). No i klops. Czy to w związku ze zmianami w prawie o handlu psami? Czy to ma jakiś wpływ i związek? Wiadomo, że szczeniąt nie chciałam sprzedać tylko ogłosić. Jak należy sformułować ogłoszenie aby było w porządku? Próbowałam i próbowałam i wywalało mi niezgodność z regulaminem. Trochę go tam poczytałam ale mnie nie natchnął. Poradzicie co zrobić? Quote
ludwa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 tatankas niedawno robiła ogłoszenia i coś właśnie wspominała, że na jakimś portalu już były, więc dorzuciła na innym, bo tam już nie chciało się dodać Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 a jak on, ten program ichni, rozpoznaje ogłoszenia, ze dotyczą tego samego!??! Quote
ludwa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 nie wiem, czy nie po tytułach, ew. adresach mailowych. Z tablicy.pl przychodzi mi np. (jak ktos doda nowe), że jest już takie ogłoszenie, więc usuwają. Nie wiem jak gumtree Quote
ludwa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Zapraszam na nowy bazarek:smile: Piękne parasole, płytki i inności:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19231999 Quote
ludwa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 No i zaczyna się problem CHłopak u którego przebywają maluchy, musi opuścić mieszkanie... Ma chyba do końca miesiąca czas. My mamy jedynie htel kojcowy. Jak dać te maluchy do kojca teraz? I za co? A sensownych telefonów brak:( Quote
Ty$ka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 To się porobiło... :( A nikt nie dzwoni w sprawie adopcji? Quote
ludwa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Było kilka telefonów. Kilka beznadziejnych i chyba 2-3 sensowne. Ale sensowne zamilkły:( Quote
Recommended Posts