niufek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pianka napisał(a):Jak cegiełki nie będa schodzić to Mabel zostanie na lodzie:-( Ja nie zapłace hotelu:-( I gdzie te osoby, które tak namawiały mnie na hotel????? Pisałam do Izis to mi nie odpowiedziała, kiedyś już dawno pisałam do niufka. No cóż efekty widać jakie są. Tundra ostatnio brała z naszego schroniska schorowaną starą wyżełke, więc nawet o nic jej nie prosiłam:oops: Wiem, że jest jeszcze jedna organizacja tutaj na dogo, ale oni po polsku nic nie potrafią, a ja nic po niemiecku nie umiem:shake: A ja bylam wtedy Krzyczkami zajeta :oops:. Poprawie sie na przyszlosc ;). Quote
Pianka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 niufek napisał(a):A ja bylam wtedy Krzyczkami zajeta :oops:. Poprawie sie na przyszlosc ;). No to poprawiaj się. Czekamy:mad: Skoro nikt jej nie chce w Polsce to może w Niemczech ją ktoś pokocha:cool3: edit eee od kogoś dostałam jakaś dużą sume na Mabel i nie wiem od kogo, bazarek na pewno nie, allegro też nie, bo nawet wspólna kwota nie wynosiła aż tyle. edit2 a dobra juz wiem od kogo, jednak allegro ktoś zalicytował mniej a wpłacił więcej :multi: Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pianka napisał(a):a dobra juz wiem od kogo, jednak allegro ktoś zalicytował mniej a wpłacił więcej :multi: dobrze, że jeszcze są tacy ludzie ;) Quote
madzia828 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dzisiaj poszło 30zł na hotelik Mabelki;) Quote
Justynak Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zagląda, zagląda... :roll: Czy są może jakieś wieści od Tundry? Quote
Pianka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 madzia828 napisał(a):dzisiaj poszło 30zł na hotelik Mabelki;) Dziekuje dobra duszo:loveu: A tak w ogóle nie robie cegiełek od paru dni, jakoś w nie zwątpiłam, ludzie mają wakacje. Zamiast tego zrobiłam normalna aukcje wyróżnioną, ale pieniądze na tą aukcje zostaną odjęte z Mabelkowego konta, mnie niestety na to nie stać. Justynak napisał(a):Zagląda, zagląda... :roll: Czy są może jakieś wieści od Tundry? Nie wiem, zapytam jej zaraz. A ty niufek? pomagasz nam, czy nie?:mad: Quote
brazowa1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Czasem jest tak,ze suczka musi na stronie troche "powisiec"...w zalezności od tego,jaka jest zainteresowanie adopcja lub mozliwośc DT Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a ruszyło coś w sprawie Mabelki za naszą zachodnią granicą? :roll: Qrczę, już tak długo czeka :shake: Quote
Pianka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Tundra mi nie odpowiedziała, eh nie lubie jak ktoś mnie olewa:shake: Quote
Justynak Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pianka na jednym z wątków wyczytałam, że MagYa^^ ma kontakt z Fundacją Hundehilfe Polen, może ona mogła by jakoś pomóc Mabel? :roll: Quote
MagYa^^ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hej, bezposrednio nie wspolpracuje z fundacja, mam tylko do nich kontakt przez kobiete z nimi wspolpracujaca. Podalam juz Piance na pw maila. Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 już drugi dzień nikt do Ciebie nie zagląda :-( Quote
niufek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mabelka ogloszona ,teraz tylko kciuki trzymac . Quote
Justynak Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A gdzie Mabelka jest poogłaszana? :razz: Quote
Recommended Posts