Pianka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Trzeba zmienić wiek w ogłoszeniach, co daje jej mniejsze szanse:placz: Pisałam do justynavege bo ponoć ma wtyki w gazetach, ale póki co nie odpisała:shake: Quote
agamika Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://upload.miau.pl/3/113339.pdf NOWY plakat, z min tekstu ...lepiej sie sprawdzają Quote
Justynak Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wydrukowała sobie kilka plakatów i postaram się je porozwieszać, może tym razem sie uda :roll: Quote
zuziaM Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A zagladacie czasem do dzialu : " Przygarne psa " ? Moze i rzadku bardzo, ale czasami ktos szuka suni wysterylizowanej, spokojnej ..... Moze jej historia wzruszy wtedy i znajdzie sie ten wspanialy domek .... Nasza Toska ( Justyna ja zna osobiscie ) tez przesiedziala w hoteliku 9 miesiecy i nagle zadzwonili ludzie, ktorym nie przeszkadzal jej "drobny mankament". Nawet byli zdziwieni, ze to prawie nie zauwazalne, ze spodziewali sie czegos znacznie gorszego ... Rozczulilo mnie to bardzo. Mabel.... powodzenia psino. Quote
Mysia_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Myślę, że Mabel pomimo wszystko musi trafić na doświadczonych ludzi, którzy będą mieli troche cierpliwości dla niej... Super by było jakby z jakąś gazetą wyszło :roll: Quote
Pianka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No, ale ja nie wiem czy Mabel taka spokojna jest. Jest szczekliwa i to bardzo. Wiec ktoś kto ją adoptuje musi zdawać sobie sprawe z tego, że ona będzie obszczekiwać wiele osób i wiele rzeczy. Plakat ładny, a ja tuszu nie mam:shake: Justynavege napisała, że postarałaby się wysłac Mabel do gazety pod koniec sierpnia:razz: Narazie poszukam czegoś co mogłoby być wczesniej;) Quote
Justynak Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Porozwieszałam wczoraj kilka plakatów i przy nadarzających sie okazjach będę to robiła dalej, oby przyniosło to jakiś skutek... :roll: Quote
Pianka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Justynak ktoś dzwonił z twojego plakatu:crazyeye: Wyśle mi jakiś pieniążki. Czyli co? Plakaty jednak jakoś docierają do ludzi? ktoś może jeszcze rozwiesi? prosimy:cool3: Quote
brazowa1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Łaziska to chyba za daleko od Gdańska,prawda? Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Daleko, pół Polski trzeba przejechać.. Ale Mabel jest w Gliwicach. A domu szukamy w całej Polsce;) Quote
brazowa1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 podniose chociaz... Pianko,myślałas o adopcji zagranicznej? suczka historie ma bogata,mogloby jej to pomoc znależć dom,tylko musi byc bez agresji :roll: wiem,ze pewnie dom w Polsce lepszy,ale na to sie szybko nie zanosi :shake: Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 No myślałam już dawno. Kogo mam poprosić? Izis? kto jeszcze jest dobry w zagranicznych adopcjach? Ona nie jest agresywna, choć dla niektórych obcych może to tak wygada, bo groźnie obszczekuje wszystkich. Ale jak zacznie się iść w jej stronę to ucieka. Szczeka ze strachu, chce pokazać jaka ważna jest:cool3: Quote
brazowa1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Izis,Tundra...chociaz poprobowac,bo inaczej suka moze spedzic w hotelu nastepne miesiace,a nie o to chodzi przeciez. Quote
Justynak Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pianka napisał(a):Justynak ktoś dzwonił z twojego plakatu:crazyeye: Wyśle mi jakiś pieniążki. Czyli co? Plakaty jednak jakoś docierają do ludzi? ktoś może jeszcze rozwiesi? prosimy:cool3: SUPER!!! :multi: Choć trochę szkoda, że to tylko pieniążki a nie dom, ale przynajmniej jakiś odzew! Dziewczyny, raz, dwa, rozwieszać plakaty!!! ;) Quote
agamika Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justynak napisał(a):W górę Mabelka!!! Do domu Mabelka :eviltong: Quote
Pianka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Byłam dzisiaj u Mabelki. Nie szczekała na mnie:-o Od razu przyszła się głaskać:crazyeye: Ale to chyba dlatego, że teraz tam dużo psów i wszystkie się chciały głaskać to i Mabel ich naśladowała. Ale jak za jakąś godzinę wyciągałam aparat to przestała mnie lubić i zaczęła uciekać:evil_lol: Zapłacony czerwiec i lipiec- 915 zł http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/skanuj0001-6.jpg Zaraz jakieś zdjęcia wkleje Jeszcze tylko: Wpłaty w lipcu MACIEJAK KAMILA kamcia461-5 JOANNA KINGA JAROCKA FATIMAH-5 CIURUŚ AGNIESZKA- BUDRYSEK--20 MAGDALENA KATARZYNA KAREWICZ MAGDALENKA_K -10 KATARZYNA MAŁGORZATA KOŁAKOWSKA kika_29-50 STAWARZ ALEKSANDRA ANNA STOLA2-30 KORNELIA ZABŁOTNA Nela7930-30 Justynak-50 SZAŃKOWSKA DAGMARA PIGGI3-50 FISZER MARTA Tom-czarny -10 EDYTA PACHOLCZAK POLARIS8-10 PATRYCJA FIC -20 BARTŁOMIEJ KASOWSKI BARTHOLIO-10 ANNA DYMEK bluerose33-25 BEATA PIJANOWSKA PIENSK BEATA 8854-15 MARZENA ELŻBIETA max254-10 EWA PIECHA NICOLE PIEHA-40 BIGORAJSKA KATARZYNA noosa_2004 -20 KRASOŃ KATARZYNA katarzyna_k23-5 MARZENA SAMBORSKA -70 AGNIESZKA SYLWIA LEWANDOWSKA AGUSAWAWA-10 Quote
Pianka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Coś w stylu "aaaaaaa robią mi zdjęcia":evil_lol: "ojej będe sławna, prosze o oklaski dla mnie" "tak pieknie się usmiecham" "Mucha mi lata tu gdzieś:mad:" "czekaj ino ją złapie:eviltong:" Quote
Pianka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 "uciekła" Z kolegą Boryskiem A tu tez dupcia Reksia Quote
Recommended Posts